Forumdaki en hararetli iki fitch fanı biziz galiba)Tugay Aktepe' Alıntı:Büyük adam olacağını biliyordum ya.
Adamsın Fitch.
Forumdaki en hararetli iki fitch fanı biziz galiba)Can Akan' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":21g9wmms]Büyük adam olacağını biliyordum ya.
Adamsın Fitch.
Forumdaki en hararetli iki fitch fanı biziz galiba)Can Akan' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":1plfi7kj]Büyük adam olacağını biliyordum ya.
Adamsın Fitch.
Can Akan' Alıntı:banvit maçıydı dimi 34 sayı atıp kazandırmıştı galiba.Mesela takımda şu anda çok net skorer eksiği var.gerçi takım bir çok konuda eksik ama skorer eksiği de sene başından beri oldukça belirgin.Fitch ilaç olabilirdi.Şimdi klasik yorumlar gelicektir küçük takımların oyuncusu filan diye ama aldırmicam.Bir trajan Langdonu alamıyosan Fitchi kaçırmayacaksın
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Can Akan":a9e2b092]banvit maçıydı dimi 34 sayı atıp kazandırmıştı galiba.Mesela takımda şu anda çok net skorer eksiği var.gerçi takım bir çok konuda eksik ama skorer eksiği de sene başından beri oldukça belirgin.Fitch ilaç olabilirdi.Şimdi klasik yorumlar gelicektir küçük takımların oyuncusu filan diye ama aldırmicam.Bir trajan Langdonu alamıyosan Fitchi kaçırmayacaksın
Onur Yavuz' Alıntı:Bizim evimizde yenemediğimiz Olin Edirne´yi Telekom Ankara´da uzatmada da olsa yendi.
İşin garibi Telekom savunma yapmayı daha doğrusu rakibe baskı kurmayı öğrenmiş. Takıma yeni katılan Randle savunmada çok ön plana çıkmasa da hücumda etkili silahlarından birisi olacak Telekom´un.
Son olarak Abdi İpekçi´de Gökhan Taştimur´a nasıl tahammül etti taraftarımız hayret ediyorum. Beyfendi basketbolun Yılmaz Vural´ı. 3. periyottan uzatmalara kadar her pozisyona itiraz eder mi bir koç? Tabii ki eder, ona teknik faul verme cesareti olmazsa hakem üçlüsünün, sabaha kadar eder!
Onur Yavuz' Alıntı:Son olarak Abdi İpekçi´de Gökhan Taştimur´a nasıl tahammül etti taraftarımız hayret ediyorum. Beyfendi basketbolun Yılmaz Vural´ı. 3. periyottan uzatmalara kadar her pozisyona itiraz eder mi bir koç? Tabii ki eder, ona teknik faul verme cesareti olmazsa hakem üçlüsünün, sabaha kadar eder!
A.Çağlar Torun' Alıntı:Toparlanma yok ama takımda, bildiğimiz Telekom'du yine..Onur abi de izlemiş, katılacaktır bana..
Şutör oyuncu gününde olduğunda alıyor işte maçı, Randle sonda arka arkaya 10 sayı yazdı, herkes yapamaz. Her takımda da yapamaz ama işte Telekom müsait buna. Bu sezonu buralarda tamamlayacaklar bir şekilde, daha ötesi mümkün değil.