Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes'in klasman pozisyonu, yarı-finalde Fenerbahçe'yle eşleşmesi açısından önemli ama şu an bizim için en önemli şey bence Olin maçı. Klasmanı Antalya'nın 8., Olin'in 7. bitirmesi büyük olasılık. Galatasaray-Olin eşleşmesinin gerçekleşmesi oldukça muhtemel. Olin'i yenemezsek, ligi 3. bitirmek daha mantıklı hale gelecek.

3. bitirirsek Karşıyaka ile 4. bitirirsek Beşiktaş ile oynamak zorunda kalabiliriz.Bu yüzden yarı finalde Efes ile eşleşme pahasına lider olmak avantaj sağlar. Yarı finale dinç çıkarız. ;Olin-BJK-Kaf-Kaf her türlü rakiplerini yorarlar ve eleyebilme ihtimalleri de olan takımlar. Bu yüzden lider bitirmek büyük şans sağlar yarı finalde kiminle eşleştiğimizden ziyade. Ki tabii ki gönül ister ki 1 GS, 2-FbÜ, 3-Efes 4- Banvit olsun

Efes Pilsen Mersin BŞB.'ye boyun eğdi!Beko Basketbol Ligi'de Efes Pilsen'e konuk olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, güçlü ekibini 84-79 mağlup etti.
Beko Basketbol Ligi'ndeki karşılaşmada Efes Pilsen, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne 84-79 yenildi.

Efes kasıtlı mı yeniliyor acaba?
yoksa o kadro daha iyi işler yapabilir hala

Efes Pilsen Mersin BŞB.'ye boyun eğdi!Beko Basketbol Ligi'de Efes Pilsen'e konuk olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, güçlü ekibini 84-79 mağlup etti.
Beko Basketbol Ligi'ndeki karşılaşmada Efes Pilsen, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne 84-79 yenildi.

Efes kasıtlı mı yeniliyor acaba?
yoksa o kadro daha iyi işler yapabilir hala

Perasovic "Yenilin de ben istifa edeyim" demiş.

Efes maçına gittik biizm maçtan sonra ikinci yarıya yetiştik çıktıktan sonra salonda görevli bi arkadaş aradı, Tuncay Özilhan Perasoviçi odasına çağırıp bağırmış çağırmış. İstifa ettimi bilmiyorum ama kovuldu zaten hemde Özilhan tarafından.

Az önce Cem ağabey ile telefonda uzun uzun konuştuk. Kapatalı 20 dakika olmuş ve ben 20 dakikadır milletin fikstürünü inceliyorum, çeşitli hesaplar yapıyorum, sıralamaları netleştirmeye çalışıyorum ama sonra aklıma 'MAÇ MAÇ DÜŞÜNÜYORUZ' sözü geldi. Sırayla her maça kazanmak için çıkacağız ve kaçıncı bitirirsek, karşımıza kim çıkarsa yine onlarla MAÇ MAÇ DÜŞÜNEREK oynayacağız. Dünya Şampiyonası'nda rakip seçen Fransa'nın, Yunanistan'ın ne hallere düştüğünü daha birkaç ay önce gördük. MAÇ MAÇ!

Medical Park Trabzonspor–Beşiktaş Cola Turka: 89-96

Galatasaray Cafe Crown–Türk Telekom: 61-50

Antalya Büyükşehir Belediyesi–OYAK Renault: 88-81

Efes Pilsen–Mersin Büyükşehir Belediyesi: 79-84

TOFAŞ–Banvit: 65-85

Erdemirspor–Bornova Belediyesi: 90-81

Pınar Karşıyaka–Aliağa Petkim: 115-83

Efes bu sezon için kepenk indirdi resmen. Bence bundan sonra 6. yada 7. olmaya çalışıp bizimle yada Banvit'le eşleşmek isteyebilirler. Finale kadar Fülker'e denk gelmemek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...