Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşımla gittim maça çok eğlendim :D napsam bundan sonra sinan erdemede gitsem uğrulu geldim :D

Maç çıkışında bir fenerlinin bu Galatasaray içerde daha kötü yapar bizi demeside iyiydi hani

yalnız Beşiktaş'da da önemli bir çıkış var işin şakası yok İpekçide tokatı çakmamız lazım bunlara hem 1-0 hem saha avantajı bizde olsun...

Fark bir anda 11 sayıya çıktı.Son 4 dakika.Banvit'te Barış Ermiş yok.Tbl'den takip ediyorum.Kadroda gözükmüyor.Barış onların her şeyiydi.

Çok iyi oldu bu.

Yalnız 2.lik garanti filan değil, Banvit maçı kilit maç. O maçı kazanırsak Fb Ülker, Olin, hatta Beşiktaş'a yenilsek bile 2.liğimizi koruruz. Banvit'e yenilirsek 2.lik tehlikeye girer, çok önem kazandı o maç.

2 lik önemli ama lider bitirmek baya önemli..Olin-Karşıyaka-Beşiktaş çeyrek finalde rakiplerini zorlayacak seviyede..Ama 8.olacak Antalya daha kolay bir rakip..İnşallah 1.oluruz yarı finale rahat geliriz...

Lider bitiremeyiz bence. Ancak 2.lik için önemli bir avantaj oldu, bir mağlubiyet hakkı daha kazandık. Gazanfer'in dediği gibi eğer Banvit'i yenersek işte o zaman tamamdır. Bi final görelim de Allah'ın izniyle, devamı elbet en kötü seneye gelir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...