Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada gözden kaçan bişey daha var haftaya fülker pınar ksk deplasmanına gidecek olası bir 3. mağlubiyette kapıda onlar için çünki pınar ksk ritmini buldu ve büyük ihtimalle son sezonda olduğu gibi yine fülkeri yenecektir izmir de taraftarının önünde..

Aynı şeyi bende söylicektim.Burda favorilerdi kaybettiler orda şanslar eşit.Ordan 3.mağlubiyetle dönerler ise lokavtın biraz daha uzaması halinde Beşiktaş'ın bile altında kalabilirler.

Telekom iyi tokatlamış feneri 83-64 helal olsun.....

bu arada Beşiktaşta iyi ritim tutturdu 95 sayıdan aşağı atmıyorlar,tabii Deron faktörü var o geri dönünce aynı şekil devam etmez....

Aynı şeyi bende söylicektim.Burda favorilerdi kaybettiler orda şanslar eşit.Ordan 3.mağlubiyetle dönerler ise lokavtın biraz daha uzaması halinde Beşiktaş'ın bile altında kalabilirler.

İlk 8 dışında kalmadıkları sürece şampiyonluğun önemli adaylarından biridir FB. Şu aralar formsuz olmaları sürekli böyle gideceği anlamına gelmez. Forum olarak fazla küçümsüyoruz FB'yi ki biz bu kötü takımı 2 uzatma sonunda yenebildik.

İlk 8 dışında kalmadıkları sürece şampiyonluğun önemli adaylarından biridir FB. Şu aralar formsuz olmaları sürekli böyle gideceği anlamına gelmez. Forum olarak fazla küçümsüyoruz FB'yi ki biz bu kötü takımı 2 uzatma sonunda yenebildik.

Söylediklerine katılıyorum ancak form durumları ve normal sezon için kastettim ben.Beşiktaş lig lideri bile olsa F.Ülker bizim için daha ciddi bir rakip burası kesin.

Beşiktaş şu anda ne kadar iyi olursa olsun ligin gerçek savunma takımlarıyla daha oynamadı (Efes ve biz)..Şimdilik Külkedisi'ni oynamaya devam.Özellikle Deron gittikten sonra Telekom,Banvit hatta Karşıyaka'dan bile daha düşük seviyeye gelecekler.Lokavt bitene kadar kazanacağı maçlar sadece Play Off konumu için onlara yarar sağlayacak başka da getirisi yok

Beşiktaş şu anda ne kadar iyi olursa olsun ligin gerçek savunma takımlarıyla daha oynamadı (Efes ve biz)..Şimdilik Külkedisi'ni oynamaya devam.Özellikle Deron gittikten sonra Telekom,Banvit hatta Karşıyaka'dan bile daha düşük seviyeye gelecekler.Lokavt bitene kadar kazanacağı maçlar sadece Play Off konumu için onlara yarar sağlayacak başka da getirisi yok

O kadar da değil. Ne de olsa Semih ve Derron gitse bile halen daha Kemp, Hawkins ve Ergec'a sahip olacaklar. Her ne olursa olsun ilk 5 te yer bulurlar kendilerine.

O kadar da değil. Ne de olsa Semih ve Derron gitse bile halen daha Kemp, Hawkins ve Ergec'a sahip olacaklar. Her ne olursa olsun ilk 5 te yer bulurlar kendilerine.

Nasıl okudun bilmem ama Deron ve Semih gittikten sonraki kadro kalitesinden bahsettim.Bahsettiğin adamlar her maç 30 küsür dakika ile oynuyor ve alternatifsiz.Şu anda toplayacakları galibiyetlerle zaten sıralamada yukarıda olacakları belli birşey ama Play Off'lar gelince saydığım kulüplerle mücadele etmeleri,eleseler dahi çok çok zor olacak.

Haber balondur orası kesin.Fotomaçta Fanatikte yakında ''Arenada Cimbom forması giyen Kobe Galatasaray'da!'' ''F.Ülker'den GS'a LeBron çalımı'' gibi haberler bile çıkabilir.Ancak Ömer Aşık'a biz teklif götürmediğimiz sürece oraya gidecektir.İnanılmaz ihtiyaçları var Ömer'e.3 kademe atlatıcaktır takıma.Durant değilde Hido'yu da alırlar büyük ihtimal.

Hedo'nun ahı gitmiş vahı kalmış. O'nu alsalar da problem değil bence. Milli takımda Hedo'nun Emir'den aldığı sürelere ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Fener'e gidip yine Emir'den süre çalacaksa bizim için daha hayırlı bile olur.

Ömer Aşık'ı almalarını bende istemem. Ömer her ne kadar smaç harici sayı opsiyonu olmayan bir oyuncu olsada pota altını öyle karartıyorki EL'nin blok kralı olabilecek kapasite ile oynuyor. Havuza düşen hiç bir rebound'u da kaptırmıyor zaten. Gerçekten bizim kapmamız lazım bu adamı. Hatta benim korkum Gist'i gönderip Enes'i de trasnfer etmeleridir.

Hedo'nun ahı gitmiş vahı kalmış. O'nu alsalar da problem değil bence. Milli takımda Hedo'nun Emir'den aldığı sürelere ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Fener'e gidip yine Emir'den süre çalacaksa bizim için daha hayırlı bile olur.

Ömer Aşık'ı almalarını bende istemem. Ömer her ne kadar smaç harici sayı opsiyonu olmayan bir oyuncu olsada pota altını öyle karartıyorki EL'nin blok kralı olabilecek kapasite ile oynuyor. Havuza düşen hiç bir rebound'u da kaptırmıyor zaten. Gerçekten bizim kapmamız lazım bu adamı. Hatta benim korkum Gist'i gönderip Enes'i de trasnfer etmeleridir.

Ya Ömer Aşık'ın kilit rol oynama sebebi Türk olması.Yabancı sınırlaması Türk kluplerinin elini kolunu baplayacaktır.İyi bir kadro kurduğu düşünülen Efes ve CSKA(ki bu takımlar transferleri lokavttan bağımsız yaptılar) zararlı çıkacaklar bu işten.Rakiplerine hamle şansı doğdu şimdi.Euroleague bizim için ve Türk klupleri için artık çok daha zor.Mühim olan BBL.Burayada bakınca yabancı oyuncu elden çıkarıp sezon sonuna kadar lokavttan anlaşma imzalayabilecek tek takım F.Ülker gibi.Jerrels'tan memnun değiller.Bogdanovic bekledikleri gibi değil kiralanabilir.Eğer ciddi bir atılım yapacaklarsa Gist'i bile elden çıkarırlar.Bu iş F.Ülker'e yaradı.Bakalım ve görelim kimden ne hamleler gelicek.Merakla bekliyorum açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...