Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir dişli rakibimiz daha oldu diyebilirim. Lamar Odom, altını üstünü getirir bu ligin. Dünya şampiyonasında sunduğu pasajlar Avrupa basketboluna ne kadar yatkın olduğunu gösterdi zaten.

Umarım lokavt daha fazla uzamaz.

ellerindeki adamakıllı tek pivotu kaybettiler odom'u oraya yamamaya çalışacaklar ki zor...odom'un kasmaya degil takılmaya geldigine iddiaya girebilirim...ama bahsi geçen brook lopez transferini gerçekleştirebileydi beşıktaş,işte o zaman vay anam derdim lockout bitene kadar...

Kadrosuna kattıkları dünya yıldızlarıyla geçici bir süre için başarı hedefleyen bir takım Beşiktaş. Geçen seneki Allen Iverson hamlesiyle birlikte.

Yükselişe geçtiğimiz bir sezonda, hem Beşiktaş'ın hem de Eurolig takımlarının NBA oyuncularından oluşan takviyeleri, bizi bir şekilde etkileyecektir.

Seneye hem ligde hem de Eurolig'de, Galatasaray'ın oluşturacağı tabloyu bekliyorum ben.

Karşıyaka Ahmet Erdoğan'ın ekstra üçlükleriyle oyunu krize sokup Doğuş'un smaçlarıyla maçı kaybetti.Öyle garip bir maç oldu.

KSK'yi tebrik etmek lazım. Rakibi kim olursa olsun her zaman aynı mücadeleyi sahaya yansıtıyorlar. Basketbola ayrı bir zevk katıp , alkışları hak ediyorlar bence.

Lokavtın bitişinden sonra Demirören & Ataman ikilisinin konuşmasını merak ediyorum aslında. ''... geldi aşkımız, ikimiz de şaşkınız'' temalı bir konuşma geçmiş olabilir. Ya da zaten biz şovumuzu yaptık, iyi de reklam oldu sezonu kapatsalar da fark etmez..

Mersin çok gerilerden geldi Grundy 36 sayı attı 14 sn kala 81-81'i yakaladılar. 7 sn kala çalınan sportmenlik dışı foulle kazandı F.Ülker.Bojan 2de0 atmasına rağmen teknik foulden dolayı son hücumda basketle kazandılar.

Çok yazık oldu ama mersin e ve özlliklede Grundy nin bu insanüstü performansına:( eski fenerliler maxim mutaf ve erdal bibo yine takımlarına çalıştılar yazık ya karektersizlik bu olsa gerek... Bu 2 karektersiz sahada toplam 27 dakika kalmışlar toplamda 2 sayı 2 ribaunt 3 top kaybı 0 top çalma ve 4 te 1 atışla oynamışlar karekter yoksunu şerefsizler...

Son pozisyonu iyi göremedim ama Ömer Onan'ın ağlayışına vermedikleri primi telafi ettilerse yazık.Bogdanovic 2'de 0 atsa da son topu sportmenlik dışı çalınması sayesinde kazandılar.İki haftadır kör topal kazanıyorlar maçları.

Grundy formasından çekti Ömer'i. Bariz sportmenlik dışı. Karar doğru.
Dakikayı yanlış hatırlıyor olabilirim ancak maçın son iki dakikasındaydı galiba, top kenardan oyuna sokulmadan yapılan her faul sportmenlik dışı faul sayılıyor. Top da oyuna sokulmadan önce faul çalındı diye gördüm ben yoksa öyle bir pozisyonda formadan çekme olsa bile sportmenlik dışı karar çok ağır.

Dakikayı yanlış hatırlıyor olabilirim ancak maçın son iki dakikasındaydı galiba, top kenardan oyuna sokulmadan yapılan her faul sportmenlik dışı faul sayılıyor. Top da oyuna sokulmadan önce faul çalındı diye gördüm ben yoksa öyle bir pozisyonda formadan çekme olsa bile sportmenlik dışı karar çok ağır.

Formadan çekme her halükarda Sportmenlik Dışı Faüldür. Çünkü oyuncunun topla oynamak ile ilgisi yoktur. Ayrıca basit bir formadan çekmekten bahsetmiyoruz. Formasından çekerek düşürmekten bahsediyoruz. Bayağı şiddetli çekti yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...