LAMAR ODOM Beşiktaşta. Şuan NTVSPOR da.
Son pozisyonu iyi göremedim ama Ömer Onan'ın ağlayışına vermedikleri primi telafi ettilerse yazık.Bogdanovic 2'de 0 atsa da son topu sportmenlik dışı çalınması sayesinde kazandılar.İki haftadır kör topal kazanıyorlar maçları.
Dakikayı yanlış hatırlıyor olabilirim ancak maçın son iki dakikasındaydı galiba, top kenardan oyuna sokulmadan yapılan her faul sportmenlik dışı faul sayılıyor. Top da oyuna sokulmadan önce faul çalındı diye gördüm ben yoksa öyle bir pozisyonda formadan çekme olsa bile sportmenlik dışı karar çok ağır.Grundy formasından çekti Ömer'i. Bariz sportmenlik dışı. Karar doğru.
Dakikayı yanlış hatırlıyor olabilirim ancak maçın son iki dakikasındaydı galiba, top kenardan oyuna sokulmadan yapılan her faul sportmenlik dışı faul sayılıyor. Top da oyuna sokulmadan önce faul çalındı diye gördüm ben yoksa öyle bir pozisyonda formadan çekme olsa bile sportmenlik dışı karar çok ağır.
O zaman her şartta haklı bir karar diyelim Kerim abiFormadan çekme her halükarda Sportmenlik Dışı Faüldür. Çünkü oyuncunun topla oynamak ile ilgisi yoktur. Ayrıca basit bir formadan çekmekten bahsetmiyoruz. Formasından çekerek düşürmekten bahsediyoruz. Bayağı şiddetli çekti yani.