Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lokavtın bitişinden sonra Demirören & Ataman ikilisinin konuşmasını merak ediyorum aslında. ''... geldi aşkımız, ikimiz de şaşkınız'' temalı bir konuşma geçmiş olabilir. Ya da zaten biz şovumuzu yaptık, iyi de reklam oldu sezonu kapatsalar da fark etmez..

Deron'un gidişinde bile şova devam ediyorlar. 2 ay oynamış adamın formasını emekli etmişler.1 sezon falan oynasa demek Spor salonun adını Deron Williams koyacaklardı.

Erdemirli Melih Yıldız durdu,topu tuttu ve bomboş olmasına rağmen pas vereyim derken steps yaptı.İlk devrenin özeti buydu herhalde.Daha sizin basketbolunuza inanarak programını değiştiren,Aralık'ın ortasındaki bahar havasından mahrum kalan sizin gibi olsun.Cibiliyetsizler sizi.

Beşiktaş 2 hafta sonra bizimle oynacağı Olin Edirne maçında yaptığı gibi ikinci yarı oyuncu değiştirmeden maçı tamamlamaya çalışırsa 20 sayı ve üstü fark yer.Özellikle Erceg-Dudley ikilisinden oluşan pota altına her penetrede ve pick and roll'de sayı buluruz.Pamuk şeker gibi şu an pota altları :p

M.Bonsu BJK'ta...
Son durumunu bilmiyorum ancak bildiğimiz gibi oynarsa Semih'in yerini fevkalede şekilde doldurmuş oluyor BJK...
Deron'un yerini dolduramazlar ancak ortalama bir oyun kurucu ile tekrar iddalı duruma geçerler. Özellikle EuroChallenge'de...

Beşiktaş seyircisi belki hiçbir zaman iyi bir takım izleyemeyecek ama Pops sayesinde bayağı keyifli maçlar izleyecekler. Smaçlar ve bloklar uçuşacak Beşiktaş maçlarında. Bizim son 2-3 sezondur en çok özlemini duyduğumuz şeyler :(

Tam Beşiktaş yapısına uygun adam aldılar. Kimse çıkıpta Beşiktaş iddalı demesin. Daha uygun olanı Beşiktaş maçlarını izlemek keyifli olacak. Plaof olmasa bile tek maçlarda her an süpriz yapabilirler.

Bizim 1 senedir doğru düzgün basketbol oynamayan Mensah-Bonsu'ya ihtiyacımız yok arkadaşlar.2.06 Boyunda 100 kilo ağırlığında uzun forvet için bile zaman zaman ince kalabilecek bir oyuncu Mensah-Bonsu.Ama şutu olmadığından topu yere vuramadığından pivot olarak görülüyor profösyönel basketbolda.Biz Bonsu transferini yapsaydık emin olun kan çıkardı forumda.Beşiktaş kendi imkanları doğrultusunda kısmen iyi bir transfer yaptı ama pivot olarak oynayacaksa Mensah-Bonsu her maç faul problemine girecek ve bu problem yüzünden 12-15 dakikadan fazla süre alamıyacaktır...

Ligi bir kenara bırak da Eurochallenge da kadro olarak BJK'ı zorlayacak hangi takım var Kaan ? Telekom Bonn mu ?
Abi ne yalan söyleyeyim o dediğin takımlar hakında hiç bir bilgim yok. Açıkçası çokta umrumda değil. Kazanabilirler kazanamazlar pek ilgilenmiyorum. Ama içlerinde biraz olsun sert ve sistemli bir takım varsa geçebilir bjkyi.
Kendi ligimize bakıyorum; normal sezonda süprizler yapabilirler ama yarı finalden öteye gidemezler ki oda şüpheli :)

Geçen sene Krka'nın kazandığı kadar dandik bir kupa işte. O krka adriyatik liginde 2 galibiyet 8 yenilgide düşünün işte.

En azından geçen senenin Eurochallenge kupasını kazanını bilen biri varmış. :) Bence o kupayı futbolda eskiden varolan İntertoto gibi yapsalar daha iyi olur. Yazın biraz erken başlayıp ilk 3-4 takım Eurocup'a katılsın oradan.

Avrupa'da alınan kupa kupadır. Bu şekilde bakmamak lazım. Zaten bu kupa Avrupa'nın bir çok ülkesinde biraz da mecburiyetten oldukça ilgi görüyor (çünkü takımları ne kadar yatırım yaparlarsa yapsın Euroleague'e katılamıyor). Tamam kabul ediyorum pek bir değeri yok, takımlar güçsüz ama Joventut Badalona'da bu kupayla başlamıştı çıkışına, sonra Eurocup'ı aldı...
Ben BJK'a bu kupada başarılar diliyorum, umarım şampiyon olurlar, sonuçta seneye fibaeurope.com sitesine girdiğimizde son şampiyonun bir Türk takımı olduğunu görmek, eminim herkesin hoşuna gider...

O bahsedilen kupada oynayan takımların büyük çoğunluğu,bizim ligde küme düşmemeye oynarlar.Durum o derece vahim.Eurocup kalite olarak matematiğin dört işlemini de yapar üstünde.

Bu arada Hakan Köseoğlu,Aliağa ile anlaşmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...