Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mail adresi ne kadar ciddiye alınması gerektiğini gösteriyor zaten. :) Madde yağmurunda içeri kaçmayarak tahrik ettik herhalde.Malum,takımları mal bulmuş gibi içeri kaçar en ufak olayda.

Beyinlerini sevdiklerim hala tartışıyorlar yok geçen seneki gs maçında şunlar olmuştu yok bunlar olmuştu yok şöleydi yok böyleydi..Bir tanede şaşkın demiyor ki yahu kurallar açık ve net..Yeni salon açılışı öncesi Küfür eden sahaya yabancı maddeler yağdırıp salon kapanmasına neden olan taraftara nedemeli diye...

Fenerbahçe camiasına ve taraftarlarına gıcık olmaya başladım..Onları ezme zevkinden bizi mahrum bırakıp kendi kendilerine takımı küçük düşürmeye başladılar..

Ben mi başka maçlara gidiyorum bizim sahamızda sahaya ne atıldı ? bir tane para atıldı üzerinde beyaz tişörtlü kişi vardı ki neredeyse dayak yiyodu biz bağırarak ıslıklayarak yapıyoruz onlar para pulla :)

şuanda ekstra bi yenilgi almadığımız için yine 2. lik için en şanslı biziz...
A.Efes hem bizi hem Fener'i yenip zaten liderliği ilan etti...
bu saatten sonra ordan inmeleri zor
biz içerde bjk-fb +20 +10 şeklinde yeneriz
deplasmanda oynanacak banvit, ksk, efes maçlarından ne çıkaracağımız önemli burdan bir 3 de 3 çıkarırsak liderlik o zaman gelir...

Yakın bir akrabamızın düğünü olmasına rağmen dün Hüseyin Beşok için Mersin BŞB. - Hacettepe maçına gittim. Yağmur da bayağı bekledim ama sonunda konuşabildim:) Çok sıcak davrandı,hayranlığım katlandı diyebilirim:)

Tofaş kolay kolay teslim olmazdı helal olsun son çeyreğe kafa kafaya gircekler.

Tofaş 64-64 F.Ülker 3.çeyrek sonucu Eğer kaybederlerse ligi üstlerinde bitirdiğimizin garantisi olur.

Tofaş sayıyı buldu son hücum F.Ülker'in mola aldılar.9 sn kala mola alıp 8 sn kala mola aldırdılar :) Ve Tofaş kazandı yanıltmadınız helal be 89 87!

Beşiktaştan öncede EFES i yenmişlerdi evlerinde 4 önemli takımdan 3ünü yendiler kargalar kuşlar ve biracıları bitek aslana 20 sayıyla yenildiler helal olsun bizim için mükemmel bi ilk yarı performansı sergiledi TOFAŞ aferin be size:)

+20 yaptığımız Tofaş' bak alayını yendi Valla...:)
normal sezon için zaten 2.lik konusunda çok büyük avantajımız vardı bu skorlar avantajımızı perçinliyor tabi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...