Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toolson boş turnikeyi atsa Aliağa son 15 hücumun hepsinde üçlük denemesine rağmen Efes'i yenecekti.Liderliği kafaya takmasam da Sinan Erdem'e eşit gitmek fena olmazdı.

Kalite olarak futbolda Ankaragücü neyse, basketboldaki karşılığı Bandırma Kırmızı'dır.

Çok rezil bir mağlubiyet Telekom adına.

F.Ülker,Bandırma Kırmızı karşısında son çeyreğe 4 sayı ile önde girdi.8 sayıya kadar çıktı fark ama son 1-2 dk içindeki top kayıplarıyla F.Ülker bir anda öne fırladı.Müthiş maç oluyor müthiş :D

29 saniye var Bandırma 4 sayı ile önde ama 2de0 attı Şafak.Ukic 2de1 attı fark 3. Son 21 saniye 2 atış Bandırma.Falan filan hakemlerin son bölümdeki inanılmaz hatalarına rağmen bu müthiş mücadeleyi Bandırma kazandı :D

Şaka maka kaybettiler ancak Bandırma'nın hakkını yemek istemem ama oyuncular kesinlikle maçı sabote ettiler.Neven'in gönderilmesi için seçilmiş güzel bir maç gibi geldi bana.

Skor ne kadar keyifliyse Neven Spahija'nın ayrılma ihtimali o kadar can sıkıcı.Kendisi büyük şans bizim için. :)

Onur, ben de Spahija'nın ayrılmasına içinde bulundukları durum adına üzülürüm elbet ama çok da kötü bir koç olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe Ülker adına oyuncuların ne takımı, ne maçları ne de hocayı takmadıkları ortada. Geçen akşam Euro Basket programında James Gist'in Diamantidis üzerinden çıkıp onu nasıl boş şut atmaya bıraktığını gördükten sonra irdelenmesi gereken koçtan önce oyunculardır. Ha bu durum beni alakadar etmez hatta mutlu eder. Daha da beter olurlar umarım ama olası bir parkeye Aydın Örs inmesinden sonra da takımın ritmi değişeceği gibi gelecek sezonun temelleri şimdiden atılmaya başlanabilir..

Bence öyle aydın örs gelsin ızdırap bitsin edebiyatı yanlış aydın örs artık eski aydın örs değil zaten kendisine inanmış olsaydı yerlerde sürünen takımı sğahija nın elinden çoktan almıştı ki buna hiçbir fülkerli nin sesi çıkmazdı orda görünenden çok daha fazla sorunlar var bence oyunculardan tutunda aydın örs e kadar bence kendine ve takıma güveni eksik oldupu için aydın parkeye inmeye korkuyor. Ciddi manada biz çok önemli ve hızlı adımlarla büyük yol alırken arkasına koca bi ülkeri almış fenerin 2 sezondur çoook geriye gitmesini izlemekte ayrı bir keyif ya:)

Bu arada bjk telkom maçuı başladı bjk de zoran erceg ve can akın önemli eksiklikler telekomda da jasa reyiz eksik bakalım neler olacak ama bence telekom kazanacak kaos basketbolundan galip çkacak takım telekom olcak:)

Bandırma Kırmızı'ya bile yenildi Fener ya helal olsun cidden. Ama ben sorunun sadece koç kısmında olduğunu düşünmüyorum. Spahija giderse pozitif bir ortam yakalarlar belki ama bazı yabancıları oldukça verimsiz.. Neyse, daha da beter olmaları dileğiyle..

Spahija kötü bir koç değil ama çok iyi bir koç da değil. Bu kadroyla çok kolay bir gruptan tamamen şans eseri 1. çıktılar. Ligdeki konumları belli. Hepsinden önemlisi iyi basketbol oynamıyor fenerbahçe. Umarım gitmez Spahija. Maazallah sırp, yunan bir koç falan alırlar. İşte o zaman sıkıntı olur.

Efes ve Fener epey karışmışken bir de normal sezon liderliğini yakalarsak o sezon bu sezon olur diye düşünüyorum rakipler geçen seneki gibi karışık hatta daha da karışık biz geçen sezonun üzerine epey koyduk prestij ve moral değerler açısından Euroleague çok önemli ama A lisansını kapıp kapmayacağımızın belli olmadığı ortamda B lisasnı sistemi aynı kalacak olursa TBL şampiyonu olmak Euroleague'de devamlılıüı sağlamak açısından çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...