Benim Blogum

Hayırlı olsun Burak.Bende 30 Haziran'da açtım.Yeni olunca biraz zorlanıyorsun ama sonra daha iyi oluyor.Blog yazarlığında başarılar sana.

Umut Öncel' Alıntı:
Hayırlı olsun Burak.Bende 30 Haziran'da açtım.Yeni olunca biraz zorlanıyorsun ama sonra daha iyi oluyor.Blog yazarlığında başarılar sana.

Teşekkür ederim, gerçekten rahat konu bulurum diyordum açmadan önce ancak açtıktan sonra kitlendim bi anda :)

Hayata Dair herşey dedik, ilk yazıyı Basketbolla açtık, ikinci yazı da siyasi içerikli olmasını planlıyorum :)

Burak bu isleri. İsim guzelmis Burak cuma off gunumde rahatca inceleyip fikrimi soylerim sana. Ama sen zaten orda da guzel yazılar yazarsın. Umut senin blogu da cuma okuyacagım. Pm'den adres vermistin. Sana da fikrimi bakınca soylerim. İkinize de bol sanslar. Bloglar guzeldir. Tek kotu yanı bazı fenerliler zaten gsli degil misin diye bazı arkadaslara saydırmasıdır. Benim bugune kadar basıma gelmedi. Kac senedir cok sukur. =)

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Burak bu isleri. İsim guzelmis Burak cuma off gunumde rahatca inceleyip fikrimi soylerim sana. Ama sen zaten orda da guzel yazılar yazarsın. Umut senin blogu da cuma okuyacagım. Pm'den adres vermistin. Sana da fikrimi bakınca soylerim. İkinize de bol sanslar. Bloglar guzeldir. Tek kotu yanı bazı fenerliler zaten gsli degil misin diye bazı arkadaslara saydırmasıdır. Benim bugune kadar basıma gelmedi. Kac senedir cok sukur. =)

Teşekkür ederim Nilay Abla.Umut'un da dediği gibi ilk sorun konu bulmakla biraz zorluk çekiyorum aslında sadece spora yönelmemek için gayret ediyorum.Onun dışındaki konularda da çok uzun yazılar yazmamak için kesintiler düşünsemde bu sefer de konunun bütünlüğünin kaybolması kaygısını yaşadığımdan ilk 1 hafta kafadan konuları oturtup daha planlı yazılar yazmayı düşünüyorum güncel hayatta ilgili.