Benim Blogum

Hastayım bugun toparlanmam zor. Ama yarın Nevin Yanıt icin bir yazı ekleyecegim. Cok gururlandırdı bizi. İzlerken gozlerim doldu. Bu yazıyı coktan hak etti.

Nilay Geçmiş olsun. Şu Nevin Yanıt'ın geçmişi ile ilgili detaylı bir yazı yazabilirsen ben çok sevinirim kendi adıma. Araştırma imkanım olmadı ama merakta etmiyor değilim hani.

Tamam yazarım. Bende ilkokul'da kosucuydum. Ama ortaokul'a gecince boy uzun basketbol ve jordan ile basketbolcu olmustum. =] Zaten gecmisi ve bugune gelme calısma olayı farklı.

Amma çok blog varmış ya bende mi açsam ne ama okumak daha güzel boşver ;) Bu arada bu sportif cümleler blogunu tesadüfen gördüm çok güzel yazılar var takip etmeye çalışıyorum diğer arkadaşların bloglarını da okumaya çalışacağım.

Sporun her telinden çalacağım bir blog için isim arıyorum.Uzun süreli bir blog olmasını hedefliyorum.Ancak günlerdir isim bulamıyorum.

sporunhertelinden.blogspot.com

Yayındayız..

Daha iyi bir tasarımla yardımcı olabileceğini düşünen varsa buyursun gelsin..

Merhaba arkadaslar. Bugunden itibaren jordanmich olan basketbol daha cok nba agırlıklı blogumu kapatmıs bulunmaktayım. Sportifkeyif blogundan devam yani sadece tek blog. Orda İbrahim ile ( Halil İbrahim) yazıyoruz. Ozellikle voleybol ve tekerlekli basketbol ile ilgisi olan 1 ya da 2 arkadas arıyorum. Varsa bana o arkadas (lar) bir pm atsın lutfen.