Beşiktaş JK - Galatasaray SK

Spor Toto Süper Lig
31. HAFTA

Beşiktaş JK - Galatasaray SK

Tarih : 30.04.2011
Saat : 19:00
Yer : FİYAPI İNÖNÜ

-----------------------------------------------------

Körler sağırlar, birbirlerini ağırlar..
 
Gazozuna derbi... Beşiktaş'ı bizden sonra kupa finali bekliyor. Birçok oyuncuları sakat. Konya maçında da Ernst ve Nobre sakatlandı. Kendine gelmeye çalışan Nihat haricinde ellerinde forvet yok... 0-0'a kitlenir gibime geliyor maç...
 
Hakan balta , Ayhan , Barış ve Mustafa Sarp kesin oynamalı..Yoksa maç felan kazanırız hiç hoş olmaz..
 
Aykut-Barış-Zan-Servet-İnsua-Cana-Culio-Kazım-Arda-Pino-Baros

Hocanın şöyle bir kadroyla çıkmayacağından eminim ama neyse..
 
Aykut Erçetin, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Ayhan Akman, Emmanuel Culio, Mustafa Sarp, Kazım Kazım, Milan Baros, Arda Turan

Yurt turnuvasından dolayı izleyemicem.Beşiktaş'ın 11ini bilmiyorum ama Simao oynarsa Simao-Serkan eşleşmesini düşünmek bile istemiyorum.Bir Simao yer değiştir bir Quaresma vay anam vay.
 
Çok enteresan kimse bir şey yazmamış başlığa.Ben birşey yazayım o zaman.Bülent Ünder Türk futbol tarihinin en başarısız teknik direktörü kesinlikle.
 
Hep dedim Bülent Hocaya birşey demeyim,zor zamanda geldi...Ama hoca ayıp Anıl-Ahmet-Cumhur gibi oyuncuları takıma koymuyorsun..Mustafadan medet umuyorsun,Hakandan medet umuyorsun,sağbekte felaket olan Serkanı oynatıyorsun....Bir sözümde Barosa bu adam bitmiş,gitmek için yer yapıyor..Atılması için herşeyi yapıyor..Culioda etrafına ayak uydurdu berbat ötesiydi...
 
Zamanında Beşiktaş ile çok dalga geçmiştik, Hasan Kabze olayı var tabi, Zalad olayı filan var, çok birikmiş içlerinde normaldir.
 
Bülent Ünder'in maçın sonuna doğru bir görüntüsü vardı. Böyle kumarda her şeyini koyup kaybetmiş gibi. Ama niye üzülüyorsun hocam, kart almadan all in demekten farksız yaptıkların ne bekliyordun ?
 
Bülent Ünderden birşey beklemezdim zaten ama bu kadar kötü oalcağını tahmin etmezdim.

Sezon bitmişken niye hala Sarp Ayhan Balta niye gençler değil? Sadece bunun cevabını istiyorum.
 
Bülent Ünder aklınca Tüm oyuncuların performanslarını görmek istiyor mevcut kadrodaki.Ona göre seneye Galatasaray formasını giyip giymeyecekleri bunu hakedip haketmeyecekleri belli olsun diye de a Hocam Hakan Mustafa Barış bu adamlar ağızlarıyla kuş da tutsalar hangi mide kaldırır onları seneye bu takımda görmeye
 
çok sevdiğim bi arkadaşımın sonuna kadar katıldığım mesajını yaziyim bende..

"Şimdi eğleniyosunuz ama yakın zamanda kümede kal diyen herkes kümede kaldığımız için çok pişman olcak. Be careful what you wish for."
 
Şu an formamızı giyenler kadar ruhsuz, aciz ve haysiyet yoksunu insan topluluğu görmedim. İnsan biraz taraftardan utanır diyeceğim ama bunlar arsız olmuş utanmaz olmuş artık. İnşallah bütün işleriniz tepetaklak olsun. Bize yaşattırdıkların kat kat fazlasını siz yaşayın!
 

Üst