Beşiktaş JK - Galatasaray SK

Bülent Ünder'in iyi bir futbol adamı olduğunu biliyorum ancak neden başarısız bir teknik adam olduğunu göreve geldiğinden beri açık seçik görüyoruz.
Gerçekten teknik direktörlük Bülent Hoca'nın özellikle uzak durması gereken bir alan.
Zeka dolu hamlelerinden en hoşuma gideni kesinlikle Serkan-Aydın değişikliğiydi.Gerçekten fark yaratıp,maçın sonucunu etkiledi(!)
 
Bilkent´in açtığı havaalanında açtığı pankartın -En Güzel Duyguların Katilisiniz!- hakkını fazlasıyla veriyor bu takım...

Anlaşılan o ki Bülent Ünder görevi; bir zamanlar Galatasaray´ı da çalıştırdım diyebilmek için kabul etmiş. O da biliyorki sezon sonunda gidecek. Peki taraftarın gönlünde iz bırakarak gitsen daha hoş olmaz mıydı? Bu formayı giymeyi hak etmeyenlere vermeyeceğim, gerekirse 15-16 yaşında gençlerle sahaya çıkacağım deseydin, Mustafa Sarp´ı, Barış´ı, Aydın´ı, Hakan Balta´yı ve türevlerini kadroya almayıp Anıl Dilaver, Emre Çolak, Cumhur ve adı aklıma gelmeyen diğer gençleri Süper Lig seviyesine alıştırmaya çalışsaydın ne kaybederdin? Belki maçları yine kaybederdin ama taraftarın gönlünü kazanırdın hocam!

Sezon bitse de şu kepenkleri indirsek!..
 

Üst