Beyaz Show

Hadise,Ferhat Göçer,Osman Tan ERKIR,Mahşer-i Cümbüş Bu haftaki konukları...
Valla bu konukların üstüne ancak göbek atılır.Ayrıca iki talk show u bir arada çıkarmış olucazz.

Not:Beyaz Show Cuma Günü eski saatinde yani saat 00:15'de

Hadi iyi seyirler

Kanal D?nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk?ün yaptığı sevilen talk show programı ?Beyaz Show?a bu hafta; Ayten Alpman, Yaşar, Yavuz Seçkin ve Hasibe Eren konuk oluyor.
Programda, ?Bir başkadır benim memleketim? şarkısıyla gönüllere taht kuran Ayten Alpman en beğenilen şarkılarını seslendirirken, aşk şarkılarının başarılı yorumcusu Yaşar da ?Dem? adlı yeni albümünden şarkılar seslendirecek. Taklit ustası Yavuz Seçkin de ?Beyaz Show? tiryakilerini kahkahaya boğacak.
Programda ayrıca, İnodnod, Canısı ve Pikniktube bölümleri ile canlı yayın sürprizleri de yer alacak. Dinamik, seviyeli ve eğlenceli içeriğiyle Cuma gecelerini şenlendiren bu süper şovu sakın kaçırmayın!

Bu hafta tam bir hayal kırıklığı.. :?

Burak Barut' Alıntı:
Hmm dosya dediğin yoksa bu muydu :roll:
Burak Bey o dosya yüzünden bugün maça TV başına bile zor geçtim, program öğlen saatlerine kadar sürdü mü : )

Programı seyretmedim mi, seyrettim ama göz ucuyla. Erçetin´in yeni şarkısını çok beğendim. Umarım daha fazla bekletmez sevenlerini ve albümü en kısa zamanda çıkar piyasaya.

BEYAZ SHOW'un bu haftaki konukları;

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

HADİSE

Bitmedi

Cem YILMAZ ve BKM ekibi bizlerle olacak.

Görüşüm o ki çok güzel bir program bizi bekliyor..

İyi seyirler

Beyaz Şov´a olan bakış açım karasal iklimden ılıman iklime doğru yol alıyor. Önce Işıl Alben ardından Tekerlekli Sandalye Takımımız, Candan Erçetin...

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
En kötü hafta sonum olacak benimde.En kötüsü Karne baskısı olucak herhalde.2 zayıf gelicek Demokrasi ve Din :shock: :shock:
Ali Erdem sanırım foruma çok girdiğin için Demokrasi dersin zayıf : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Beyaz Şov´a olan bakış açım karasal iklimden ılıman iklime doğru yol alıyor. Önce Işıl Alben ardından Tekerlekli Sandalye Takımımız, Candan Erçetin...

[quote="Ali Erdem Güntepe":1mv95zlc]En kötü hafta sonum olacak benimde.En kötüsü Karne baskısı olucak herhalde.2 zayıf gelicek Demokrasi ve Din :shock: :shock:
Ali Erdem sanırım foruma çok girdiğin için Demokrasi dersin zayıf : )[/quote:1mv95zlc]

Din dersi neden zayıf acaba : ) :p
Ah Onur Bey ah , Fb'li çağırılsa düşman, Gs'li çağırılınca dost : )
Vay vay vay...
Cuma günü dosya düzenlemesi yapılacak sanırm..: P

Burak Bey bir şov programında Fenerbahçe marşı dinlemekten keyif almıyorum ama programa Galatasaraylı konuklar çağrılınca işin rengi değişiyor : )

Geçen cuma üzerinde çalıştığım dosyanın resmini çekeyim de yollayım en iyisi : )

Yarın gece davetiyem vardı gitmek istemedim. Hem Hadise'yi severim(severim hafif kaldı ama) hem de BKM'lilerin hayranıyım ama içimden gelmedi gitmek.

Zayıf sayısında artış oldu.Sayısal loto oynamış gibi hissediyorum.

Bölüm sayısal,sayısal dersler gayet güzel ama din ve demokrasi.Ve ardından beklenmeyen edebiyat herşeyi mahvetti.Şuan zaman geçsin istemiyorum.Çünkü annemin nasıl tepki vericeği .... gerisini yazmaya gerek yok :)