Beyaz Show

Uff bu dansöz işinden nefret ediyorum :?
Midem bulanıyor bunlardan görünce :?
Carmen'in çarşaflı hali, dansözlerden daha ilgimi çeker.

'Carmen Electra'nın nişanlısı varmış abi , delikanlı adam sevgilisi olan kıza asılmaz silin iletileri '

Bu yazıyor Tombulcan =)

Carmen sevgilisi varken Beyaz'a bu kadar kur yaptıysa olmasaydı ne olur kim bilir :) Sanırım Carmen'e biraz yakınlık göster dendi program öncesi o da abarttı.Yoksa Beyaz bu kadarını planlamış olsa neden kaçsın Carmen'den :)

Eren Aydın' Alıntı:
Carmen sevgilisi varken Beyaz'a bu kadar kur yaptıysa olmasaydı ne olur kim bilir :) Sanırım Carmen'e biraz yakınlık göster dendi program öncesi o da abarttı.Yoksa Beyaz bu kadarını planlamış olsa neden kaçsın Carmen'den :)

Abi ekşisözlük'te bi gezinirsen Carmen'in Amerika'da katıldığı talk showlarda yaptıkları ile ilgili bilgiler var :)

Ayrıca ; * Çekimler 17 şubat, yayın tarihi 27 Şubattır. Yani canlı yayın değil. Sebebi: Beyaz 27 şubat günü yurtdışında bulunacağı için canlı yayın değil.

Sago'nun programı ile ilgili.Yani bu hafta değil 1 hafta sonra yayınlanacakmış :?

Uzun süredir ilk defa dün Hayko için izledim programı ama hiç beğenmedim.Resmen Sagopa şov vardı.bütün salonu rapçilerle doldurup Sagopa'ya süperstar muamelesi yaptılar.
Sözlerim yanlış anlaşılmasın Sagopa ile ilgili sorunum yok ama Sagopa Türkiye'de rapin simgesi ise Hayko da alternatif rockın simgesi.İkisini eşit tutması gerekirdi...

Sanırım o programla ilgi yazmayı atlamışım.
Tek birşey söylemek isterim. Sagopa artık bazı şeyleri hep ima etmeyi, aynı şeyleri yinelemeyi bırakmalı...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Tek birşey söylemek isterim. Sagopa artık bazı şeyleri hep ima etmeyi, aynı şeyleri yinelemeyi bırakmalı...

Sana katılıyorum Uğur.
Sagopa'yı çok seven ve dinleyen birisi olarak benim de çok canımı sıkıyor bu durum.
Fakat Rapstar jurisinden bahsederken oradaki insanların rapi gerçekten bildiğine inandığını söylemesi güzel bir olaydı.
Geçmişi konuşacak olursak konu uzar gider. Ama konuşmak isteyen varsa bu konu üzerinden açıklama yaparak güzel bir şekilde konuşabiliriz. Bu konu hakkında yeteri kadar bilgili olduğumu düşünüyorum.
Programda Sago'nun dansı çok güzeldi. Ayrıca pop müzik hakkındaki düşüncelerinin değişmemesi ve bunu açıkça belirtmesi beni oldukça mutlu etti. ;)

Yani dediğim gibi geçmişte bazı olaylar yaşanmıştır. İki tarafında bazı hataları olmuştur.(ki ben hep Ceza'nın haklı olduğunu düşünürüm) Ama artık o olaylar hakkında konuşmak veya dolaylı yollardan bazı şeyleri ima etmek çok doğru gelmiyor. Yok eğer birşey söyleceksen açık açık söyle. Ceza şu son zamanlarda onca programa çıktı. Hatta yanılmıyorsam hepsi canlıydı. Ece Erken'in programı hariç hepsini izledim. Ama ben hiçbirinde Ceza'nın bu konular üzerinde konuştuğuna rastlamadım. Hatta Disko Kralı'nda canlı yayında seyircinin sorduğu soruya araya Okan Bayülgen'i de sokarak cevap vermekten kaçınmıştı.
Neyse ben ikisini de dinleyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki genelde Ceza'yı hep haklı bulmuşumdur bu konularda...

Halen tartışılıyor olması güzel değil ama bu bir gerçek. Ceza ya da Sago'nun çıkacağı programlardan önce araştırıyolar bu müziği pek bilinmediği için ve hep aynı konuya denk geliyorlar.Sago mu ? Ceza mı ? Çünkü internet ortamında olsun başka ortamlarda olsun tartışılan konu hep bu . Ne bileyim hiçbir zaman underground konuşulmuyor tartışılmıyor .Diğer programcıları bilemem ama Beyaz Belli ki interneti takip etmiş vs. Sago'ya sordu o da aklından ne geçiyorsa , ne düşünüyorsa söyledi.He kimisi söylediklerini beğenir , kimisi beğenmez . Ama ne düşünüyorsa söyledi ve bence doğrusunu yaptı. ( Bu benim görüşüm.Tugay abi , Uğur Sizin görüşünüz farklı olabilir tabi ki )

Dünkü Beyaz Show gerçekten 10 numara oldu. Volkan Konak ve Oktay Kaynarca ile birlikte çok güzel bir programdı. Keşke Volkan Konak'ı biraz daha fazla dinleyebilseydik...

Murat Dalkılıç gelirde izlemezmiyim.. :) Bu Murat iyi çocuk hoş çocukta bazen çok kötü giyiniyor yaa. Beyaz Show'da aynen kıro erkekler gibi giyinmişti nefret ederim öyle erkeklerden. :? O giydiği beyaz gömlek tek kelimeyle felaketti..