Beyaz Show

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Zayıf sayısında artış oldu.Sayısal loto oynamış gibi hissediyorum.

Bölüm sayısal,sayısal dersler gayet güzel ama din ve demokrasi.Ve ardından beklenmeyen edebiyat herşeyi mahvetti.Şuan zaman geçsin istemiyorum.Çünkü annemin nasıl tepki vericeği .... gerisini yazmaya gerek yok :)

Sorun Hadise'yi izleyememek ise rahat ol derim Hadise pazar günü İbo Show'da..

[/quote]
Sorun Hadise'yi izleyememek ise rahat ol derim Hadise pazar günü İbo Show'da..[/quote]

Okan sen tv gündemini bayağı iyi takip ediyorsun :)

Sorun Hadise'yi izleyememek ise rahat ol derim Hadise pazar günü İbo Show'da..[/quote]

Okan sen tv gündemini bayağı iyi takip ediyorsun :)[/quote]

Severim Televizyon izlemeyi...Daha doğrusu dikkatli izlemeyi..

Yahu Burak oraya gidip de ona ulaşamamak daha kötü değil mi? :)

Şaka bir yana maşallah ya Allah sahibine bağışlasın :)

Ziynet Sali, Fatih Erkoç, Moğollar, Nihat Alptuğ Altınkaya ve
Burcu Esmersoy bu hafta ?Beyaz Show?da!

Muhtemelen spor dolu bi program olucak ...!

BAzı taşlar vardır, yakut gibi, zümrüt gibi, pırlanta gibi, işten bu taşlardan en değerlilerinden biridir Electra :) yirim onu ben :)

?Beyaz Show?a bu gece bir dünya starı geliyor

Carmen Electra ve Yalın bu gece ?Beyaz Show?da!

Kanal D?nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk?ün yaptığı talk- show programı ?Beyaz Show?a bu gece; dünyaca ünlü model Carmen Electra ve pop müziğin güçlü yorumcularından Yalın konuk olacak.

Dünya starı Carmen Electra Beyaz Show?da
Sahil Güvenlik dizisiyle tüm dünyada büyük üne kavuşan, dünyanın en ünlü modellerinden Carmen Electra, güzelliği, zarafeti ve keyifle izleyeceğiniz sohbetiyle bu gece Beyaz Show?a konuk oluyor.
Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan, ünlü dergilerin kapak yıldızı Carmen Electra, hafızalardan uzun süre silinmeyecek bu çok özel gecede, ?Sevgililer Günü?nün ilk dakikalarını da Beyaz Show izleyicileri ile birlikte kutlayacak.

Yalın?dan aşk şarkıları?
Aşk şarkılarının bir numaralı ismi Yalın, Sevgililer Günü?nde en güzel aşk şarkılarını söylemek üzere bu gece Beyaz Show?da olacak.

Vazgeçilmezler?
Beyaz Show?un vazgeçilmezleri arasında yer alan; üniversiteli yetenekli gençlerin buluşma noktası ?Canısı? ile insana ?ne oldum değil, ne olacağım? dedirten ?İnodnod? bölümlerinin yine yerli yerinde olacağı programda, Beyaz da birbirinden çarpıcı canlı yayın sürprizleri de yer alacak.
13 Şubat?ı 14 Şubat?a bağlayan gece, Beyaz Show?da herkesi doyasıya eğlence bekliyor. Bu çok özel bölümü sakın kaçırmayın