Bilgisayar Oyunları | Öneriler ve Yorumlar

Bilgisayar ve Playstation ile ilgili önerilebilecek oyunlar, burada herkesle paylaşılırsa ve bilenler de yorumlarsa, hoş bir konu olacağı düşüncesindeyim.
Playstation 2'da menejerlik oyunu var mı, bilgisi olan var mı bu konuda? :)

Re: Bilgisayar Oyunları Öneriler ve Yorumlar

Burak Barut' Alıntı:
Bilgisayar ve Playstation ile ilgili önerilebilecek oyunları burada herkesle paylaşılırsa ve bilenlerde yorumlarsa hoş bir konu olacağı düşüncesindeyim.
Playstation 2'da menejerlik oyunu var mı bilgisi olan var mı bu konuda :)

Burak var ama ps2 de menejerlik oynamak tam bir sorun.İnsan çile den çıkabiliyor.Menejerliği Pc de oynamanı öneririmki onu da gayet iyi yapıyorsun sanırım.
Ben yine de illa denerim diyorsan Lima Menager 2008 var benim bildiğim.

Re: Bilgisayar Oyunları Öneriler ve Yorumlar

Hala Euroleague Basketball Manager'ı bulamadım. Belli aralıklarla arıyorum nette ama malesef.

Pc de şu sıralar
-Left 4 Dead
-Nba 2k9
-Prensia of Persia-4
-Gta 4 ü herkesin alıp oynamasını isterim özellikle left 4 dead ı...

PS icin ise
Devil mac cry serisini oynamayanlar oynasın...
NFS undercover kesinlikle denenmeli

fm iyidir..

farcry 2 güzeldir..

crysis candır..

gerilerini atabilirsiniz çöpe..hee bide pes var tabi de o da ps3 te oynanır tabi..

zuma :)
arctic Quest :)

benim tavsiye edeceğim oyunlar :)
çok eğlenceli yaaa :)
sonra bir ara abay bi cake mania 2 oynamıştım ama beyleri bozar o tarz oyunlar :)

PES 2009'u çok beğendim.Her ne kadar FIFA'yı savunup FIFA oynasamda PES artık çok aşmış kendini.Zaten FIFA'da bir müddet sonra Friendly Match oynayamıyorsun ve turnuva yapamıyorsun.Sadece menejerlik yapabiliyorsun.

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
[quote="Recep Sarımeşe":1a7xw95a]Knight Online :)

Ultima Online derim!!!!.[/quote:1a7xw95a]

Hocam Ultima falan hikaye . WoW dan sonra Online oyunlar içinde en çok oynananı ( Özellikle ülkemizde had safhada) Knight Online'dır.Ki bence en güzelide odur.Ancak bu oyunda Para kimdeyse kral odur.Bu yüzden bu oyundan hiç zevk alamadım . Param yok benim :) :)

En cok oynanan da falan haklısın Recep kardeş.:) Ama Knight Online da kim daha cok pc başında oturursa o daha iyi oluyor.Ama ultima öle değil el becerine bağlı. :)

Recep kardeş ultimaya falan gelmeyi düşünürsen bekleriz :)

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
En cok oynanan da falan haklısın Recep kardeş.:) Ama Knight Online da kim daha cok pc başında oturursa o daha iyi oluyor.Ama ultima öle değil el becerine bağlı. :)

Abi oyunu biraz öğretirsen ve kasarsan gelirim :) :)

Recep Sarımeşe' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":1z25e8z5]En cok oynanan da falan haklısın Recep kardeş.:) Ama Knight Online da kim daha cok pc başında oturursa o daha iyi oluyor.Ama ultima öle değil el becerine bağlı. :)

Abi oyunu biraz öğretirsen ve kasarsan gelirim :) :)[/quote:1z25e8z5]

Ben pvp server da oynuyorum. Burda kasmaya gerek yok . Sadece binek alınıyor o kadar. Hep başkalarıyla savaşıyorsun :)

Ben pvp server da oynuyorum. Burda kasmaya gerek yok . Sadece binek alınıyor o kadar. Hep başkalarıyla savaşıyorsun :)[/quote][/quote]

Turkgamer gibi mi yani abi ?