Bilgisayar Oyunları | Öneriler ve Yorumlar

Eren Aydın' Alıntı:
İkili konuşma için msnyi icat etmişler sevgili kardeşlerim:)

Sende Topici kirletmiş oldun Eren abi :) Facebookdan uyarabilirdin :) :)

Bir diğer oyun önerim Nba 2008 Tbl patch . Tbl patchi indirip oyunun içine attığımızda geçen seneki takımalrımızın kadrolarıyla oynuyoruz.Sanırım yamayı yapan arkadaşta sanırım Galatasaray'lı ki bizim takımı inanılmaz güçlü yapmış.Ortalama gücümüz 95.Dee brown ve Hite mükemmel oynuyor oyunda.Fast Break'e doyuyorsunuz yani bizim takımla.Bence yükleyin , oynayın , mutlu olun :)

Recep Sarımeşe' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":2523koss]İkili konuşma için msnyi icat etmişler sevgili kardeşlerim:)

Sende Topici kirletmiş oldun Eren abi :) Facebookdan uyarabilirdin :) :)

Bir diğer oyun önerim Nba 2008 Tbl patch . Tbl patchi indirip oyunun içine attığımızda geçen seneki takımalrımızın kadrolarıyla oynuyoruz.Sanırım yamayı yapan arkadaşta Galatasaray'lı ki bizim takımı inanılmaz güçmüş.Ortalama gücümüz 95.Dee brown ve Hite mükemmel oynuyor oyunda.Fast Break'e doyuyorsunuz yani bizim takımla.Bence yükleyin , oynayın , mutlu olun :)[/quote:2523koss]

Neyse Recep sonra konuşuruz biz :)

Rome Total War oyunu insanı bütün sosyal yaşamını bitirir.12-21 gün arası yani 52 şehride alıp oyunu bitirene kadar dışarı çıkamazsın.Önce easy'de bitirirsin.sonra medium'da birkaç deneme sonunda bitirirsin.Ama hard'da bitirmen için 3-4 ay aralıksız oynaman gerekir.Bitirebilmek mi?Ne gezer.

ps2 için
god of war 1-2
devil my cry serisi zevkli oyunlar

Playstation 2 de Nba 09 aldım.
Türkiye takımını yapmışlar çok sevdim :)

İlk beşimiz;

Ender Aslan-İbrahim Kutluay-Hidayet Türkoğlu-Mehmet Okur-Kaya Peker

Yedeklerde;
E.Atsür-C.Akyol-Ermal Kurtoğlu-Ersan İlyasova-Semih Erden-Kerem Gönlüm-Hakan Demirel

bulunmakta.

ps2 yi unutmuşlar pes 2009 da ş.l. yi koymamışlar ps2 de :)

ps2 de oynadığım tek oyun NBA 08 dur.PES,Fifa,tekken,mortal kombat vs... oyunlar pek çekişmeli geçmediği için(hep kazandığım için) insanı sıkıyor.Ama NBA de hiç belli olmuyor bi az sayı farkıyla kazanıyor bi az sayı farkıyla kaybediyorum bi fark atıp bi fark yiyorum.Ayrıca 09 değişik olsun diye 2K serisinden NBA2K9 u aldım ve hiç beğenmedim.NBA Live 09 u almayı düşünüyorum.

Ben ps2 de basket oyunu olarak 2k9 u oynuyorum grafikleri nba 2009 a göre çok daha iyi bence.

Gta San Andreas
Fifa 2008
NBA 2007 (TBL olarakta oynuyorum)

oynuyorum .

NBA 2009 çıktımı ?

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":2n97qltu]
Beyler NBA 2009 çıktımı ?
Ohoooo günaydın renktaş :)[/quote:2n97qltu]
Gta adamı oyun dünyasından uzaklaştırıyor renktaş . Yapacak bişi yok .

Not : 4 günde öldürdüğüm adam sayısı ; 3512 . Çoğu doğrandı

Bir ara GTA San Andreas ın bağımlısı olmuştum baya bi oynadım sonra bıraktım :) :) Şu sıralar 2K9 u çok oynuyorum ps2 de tabiki PES tende vazgeçmem