Bilgisayar Oyunları | Öneriler ve Yorumlar

An itibariyle Pes2009'u İptal ettim Eren .
2 günümü alacak sanırım o kadar dayanamicam.

18 wheels of steel haulin'i indirip türkçe yamasını kuracam.
Açıp Müslüm Gürses'i Kendimi yollara vuracağım.
:)

Bu arada Torrent çok iyi bir Bulgar sitesinden alıyorum Linkleri.
İlgin için Sağol yinede. :)

18 wheels of steel haulin oynuyordum az önce. Direksiyon bilem aldım onun için :) Müslüm şarkılarıyla iyi gidiyo gerçekten ama uykumu getiriyor şarkılar. Ayrıca pes'den vazgeçme ya. Açılınca 17 gb olsada :? ara ara oynamak iyi geliyor insana :)

@ Eren Aydın

Orası Aşikar tabikide.
Hayatımız Pes 05,06,07,08 ile geçti .
Forumlarda FiFa mı , Pes mi Anket kavgalarıyla geçti.
Seriyi Devam ettirmemek . Konamiye Yapılan En büyük Ayıp Olacaktır.

:)

Merhaba arkadaşlar .
Torrent sitesinden 18.Wheels.Of.Steel.Haulin'i download ettim.
Ama download ettiğimde winrar dosyası şeklinde değilde.
Aşşağıdaki gibi geldi dosya.
adszrif.jpg

Bunun Kurulumunu Nasıl gerçekleştireceğim.
Yardımcı olursanız Sevinirim. :)

Bilgisayarda WinRAR kurulu mu peki? Kuruluysa, ilgili dosyaya sağ tıklayıp WinRAR'la birlikte açmayı denemekte fayda var.

Sağ tıkla > Birlikte Aç > WinRAR

pes2008 e türkiye ligini kuracam ama küçük bir sorun var. gerekli dosyaları indirip kurdum tsl geldi ama oyuncu isimleri farklı. mesela Galatasaray Psv den gelmiş. pes2008patch1_20 yamasını kurun diyor forumda. ama kuramadım. yamayı nasıl kuracam. yardım edin?

Onur BALCI' Alıntı:
Bilgisayarda WinRAR kurulu mu peki? Kuruluysa, ilgili dosyaya sağ tıklayıp WinRAR'la birlikte açmayı denemekte fayda var.

Sağ tıkla > Birlikte Aç > WinRAR

Onur abi sağol mesajın için.
Durum Winrar ile alakalı değilmiş.
Iso uzantılı dosyaları açmak için . Daemon , Powerıso gibi proğramlar gerekiyormuş.
Powerıso Proğramını İndirdim sorunu hallettim.

Hobo Soccer diye bilgisayarda çok küçük bir alan kaplayan (170 mb sanırım) çok basit ve çok küçük bir futbol oyunu programı var. İnsan kafasını dağıtma isteyince açıp oynuyor. Çok da iyi dağıtıyor. İki kişi ile oynayınca çok zevkli.
PS2 de PES'in artık yeni versiyonları çıkarmayacağını duymuştum. Bunun doğruluk payı nedir?
Bide PES de oynarken başarılı olmak için taktik verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. 17 yaşında fenrli bir yeğenim var. Her defasında fark yiyorum. O kadar ki ona karşı oynarken feneri almak istiyorum artık. Biri beni bu durumdan kurtarsın!!

Ps2'de Pes Serisi devam eder bence. Ama artık Ps2'nin işlemcisi o kadar geriki Ps3'de ki Pes9 ile Ps2'de ki Pes9 arasında dağlar kadar fark var :)
Yine aynı şekilde çıkarılır ama Ps3'de ki gibi zevk vermiyor.

Selçuk Kahveci' Alıntı:
[quote="Emre Evren İçöz":e9yfylwj]TBL LİVE 09 çıktı hayırlı uğurlu olsun ben yükledim ama henüz bir maç yaptım ayrıntılı bilgi geçerim biraz oynayıp :p
tbl live 09 derken.....
nba den dönme mi?[/quote:e9yfylwj]
nba 08 yaması olarak çıkmış