"Bogdan Tanjevic ve Tercihleri 2009 "

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Sercan Özbek":3cj0wnfr]Tanjeviçtir ne yapsa yeridir deyip geçiyorum.Doğuş,Barış,Ümit,Ersin,Bora ve Cemal zaten elemelerde oynamazlar sanırım , çünkü o kapasitede değiller.
ersin görkem i onlardan ayırsak iyi olur.çünkü ersin görkem çok iyi bi oyuncu.ant.bşb. bu sene ilk senesi olmasına 6. olduysa bu başarıda en büyük pay ersin görkem in dir.savunma yönü çok iyi bi oyuncu.şutuda var.turnuvanın sürpriz isimlerinden biri olabilir.[/quote:3cj0wnfr]
Doğru olabilir ama çağrılması beklenmeyen birisi olduğu için öyle düşündüm en azından ben beklemiyordum.
 
ABD ile oynuyoruz
2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası Eleme Grubu maçlarını 3-20 Eylül tarihleri arasında yapacak (A) Milli Takım'ın aday kadrosu bugün açıklanırken, millilerin kamp programları da belli oldu.
Hazırlıklarına 16 Temmuz'da İstanbul'da başlayacak olan milliler, 25 Temmuz Cuma gününe dek İstanbul'da çalışacak. 26 Temmuz'da Hong Kong üzerinden Macao'ya gidecek olan ''12 Dev Adam'', 31 Temmuz'da ABD, 2 Ağustos'ta da Litvanya ile hazırlık maçları oynadıktan sonra 4 Ağustos'ta İstanbul'a dönecek.

9 ve 10 Ağustos tarihlerinde Sırbistan ile 2 hazırlık maçı oynayacak olan milliler, 16-18 Ağustos tarihlerinde de Makedonya'ya giderek, Karadağ, Makedonya ve Romanya'nın katılacağı turnuvada mücadele edecek.


-SON SINAV EFES WORLD CUP-

(A) Milli Basketbol Takımı, 2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası Grup Elemeleri öncesi son sınavını Efes World Cup'ta verecek.

Konya'da 28-30 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra İngiltere, Portekiz ve Bosna Hersek takımları katılacak.
 
Al Fatih Terimi vur Bogdan Tanjevice..Ikiside ulkeyi rezil etmek icin ne varsa yapıyorlar..

Boyle federasyon olursa Turgay Demirel-Hasan Dogan gibi Daha ne Tanjevicler gelecektir ulkeye..
 
Tanjevic'e bir sey derdim de ban yerim :) basın toplantısını seyretme sansım oldu. Gerekcelerini anlattı. En kısa zamanda Feldkamp'ın yanına tatile gonderilmeli.

Hakan Demirel'i hele sukur cıkarmıs. Hayır, gecen turnuvada sorduklarında Kerem Tunceri yaslı, Hakan genc diye almıstı. Yalamıs simdi... Tutku'yu da bir sonraki turnuvada alır artık :)
 
Ender Arslan-Cenk Akyol-Ersin-Umit Sonkol-Cemal Nalga ilk 5'i yavrumm beeee,kim tutar sizi :))

Oyuna giren oyuncu Barıs Hersek,cikan oyuncu Ersin Gorkem... :) :)
 
Tarihimizin en iyi oyuncuları elimizde ama kadroya bak! Bu adama dur diyecek hiç mi kimse yok anlayamıyorum...Adam bizimle dalga geçiyor bizde elimiz kolumuz bağlı öylece duruyoruz.Tutku şu takımda nasıl olmaz aklım almıyor cidden.Memo ve Ermal'in gerekçeleri var anladık ama Hüseyin ve Kaya niye yok?
Milli takımımız bu adamdan bir an önce kurtulmalı...
 
heyecan yapmayın bu eleme kadrosu rahat olun yani...zaten memo ve ermal dönecek
bence kötü de yapmamış en azından genç ve orta sınıf tecrübeli türklerden bir takım yaparak hem gerektiğinde kullanabileceği 2-3 oyuncu kazanmaya çalışılacak hem de 2010 için ersan-cenk-hido üçgenini rahatça deneyecek...fakat o zamana kadar oğuz'un pişmesi lazım acilen
 
Ne olursa olsun M.Okur'un o kadroda olması gerekiyordu. Tanjevic sakatlıktan çıktı kendisini yazın güçlendirsin demiş ama M.Okur sakatlıktan çıktığından beri NBA'de zaten 40 dk'ya yakın ortalama ile oynuyor. Saçma bir bahane yani...
 
Tenjevic ve Tercihleri değil Tanjevic ve Fantezileri olsa bu başlıkın adı daha doğru olur.4 numarasız bir takım olur mu ya :?
 
Uzun konusunda en iyi seçimler Ömer Semih Ouz Galatasarayda oynasalar sesimiz çıkar mı? Sezon boyunca 5 numara dendi durdu transfer için Türkiyedeki en iyi uzunlar bu oyuncular Efe Aydan ı çağracak değil herhalde tecrübeli uzun diye.
 
Semih Oğuz Ömer için değil ; Bora Barış Cemal için benim sitemim.Bu oyuncualr kaç dakşka oynadı ki şimdi onlara güvenip yola çıkacak Koç !
 
Bu kadro çok saçma bir kadro olmuş.Şu kısa hayatım boyunca gördüğüm en berbat Türkiye kadrosu.Bu kadrodan elemeler olacak değil mi ? Olmazsa,Barışlarla,Cemallerle milli takım yürümez yani.
 
Kaya Peker yok..
Tutku Açık yok..
Murat Kaya yok..


Bu yok'ların devamı gelir..

Ama takımın gelmez.

Sonumuz hayırlı olur inşallah.
 
Hayatımda gördüğüm en berbat kadro seçimidir.4 tane pivotun olmasının ne anlamı var Allah aşkına? Mirsad'ı sevmeyiz ama o adamın kadroda tutmak şart neden agresif bir oyuncu ve her takıma böyle biri şart! İbrahim Kutluay diyeceğim kızmayın ama çok iyi bir şutor ibo o yüzden sakatlığı var mı bilmiyorum ama alınmalıydı.Tutku Açık,Mehmet Okur,Serkan Erdoğan,Hüseyin Beşok bu oyuncular neden yok ama ben yine de şaşırmadım Tanjevicden böyle bir seçim beklemek artık normal karşılamak gerekir.
 
Zaten Tanjevic'ten bu tip anormal ve garip seçimlerin gelmesi kadar doğal birşey yoktur. Fakat bu sefer fazla abarttı. Kaya'yı almaması özellikle ilginç. Tutku'yu en iyi zamnında lamamıştı geçen sefer. Guardsız bir turnuva geçirmiştik. bu sefer hiç değilse Kerem'i aldı...
 
Bu girmeyenler arasında bence en çok hakeden Tutku idi.Adam daha ne yapsın.Elinden gelen herşeyi yapıyor.3 kişiden sıyrılıp smaçmı vursun onumu bekliyor artık Tanjevic :)
 

Üst