BSL 10. Hafta | Galatasaray Ekmas 77-87 Çağdaş Bodrum Spor

Fazle teknik analize gerek yok. Zvezdan Mitrovic takımın başında çıkarsa kaybederiz. Onun dışında yardımcılarından olmayan biri çıkarsa kazanırız.
 
Yani aslına bakarsanız maç içerde bizim favori olmamız lazım ama Mitrovic varken hiçbir maça favori çıkabileceğimizi düşünmüyorum. Koç ve menajer ikilisi birbirini tamamlıyor. Zor günler bitti bizi daha zor günler bekliyor. Sözün bittiği yerdeyiz. Bu maçı kazansak bile fikrim değişmeyecek.
 
Hücumda çok kötüyüz. Yabancılar kötü.
Yerlilerde Buğrahan hücumda iyi gibi görünse de keşke gelmeseydi diyorum. Top kontrolü hakimiyeti drive'ı dağınık bir oyuncu top kaybına müsait, şut seçimleri hatalı, yumuşak da kalıyor savunmada. Gününde olursa hucumda iyi değilse safi zarar. İsmet çok daha güvenilir standart oynayan bir oyuncu. Buğrahan yerine Ertan Gazi'yi alabilirdik net stabil bir oyuncu bana göre.
Walden ve Bost bitik, Radebaugh ve Martin eskiden beri silik oyuncular. Takım istikrarlı şekilde kısır, plansız senkronsuz oynuyor sezon başından beri. Sezon böyle devam eder gibi duruyor.
 
İlk yarıda 19 üçlük atış kullanmışız, bir çok takım maç boyu bu kadar çok üçlük atış kullanmıyor. Ve genel atış yüzdemizde %28 ki bu şu demektir, kenarda ve sahada olan herkes ayrı bir telden çalıyor kafasına göre takılıyor.

Kulüp yöneticilerinin yaptığı açıklamalardan anlaşıldığı üzere basketbol, voleybol, su topu ve diğer branşlar önemsenmiyor kambur olarak görülüp hepsini kapatmak için an kollanıyor demektir. Galatasaray futbol kulübü olarak anılmak isteniyor.
 
Sezon gitti bari Daçka gibi pahalı yabancılara teklif varsa gönderin Martin Radebaugh Walden gidebilir. Bost Halilovic Yeboah kalır teklif gelmez onlara.
Muhaymin kiralansin yazmaktan yoruldum artık oyuncuya da yazık. Hem oynar gelişir hem maaşının bir kısmından kurtulmuş oluruz.
 
Günün olumlu tek tarafı Samet Geyik'in süre alması. onun dışında kazansak bile alacağımız galibiyet Samet'in süre almasının pozitifliğine yaklaşamaz. umarım süresi artar, yeniden rotasyona dahil olur.
 
53-38 gerideyiz hahaha. Perşembe akşamı cahildim sinir krizleri geçiriyordum bugün alimim kahkaha atıyorum. yada şube kafayı yedirdi bilmiyorum.
 

Üst