BSL 11. Hafta | Pınar Karşıyaka 98-76 Galatasaray Ekmas

Neyse daha fazla suyunu çıkarmazlar. sezon sonunda karşıyaka maçı öncesi ve sonrası diye anarız bu süreci, yeni koç bağlarlar herhal.
 
Bende tabi ki takımımızı izledim; Şike derbisi yerine, harcanan paraya cok uzuluyorum 2 yabancı degisimi ile daha otururuz ama yetmez...
 
Ben yazarken utanıyorum
Bu takımı yönetenler utanmıyor.
Walden bu forma altında gördüğüm en kötü guard
Bost ölmüş ağlayanı yok
Ne oynadığı belli olmayan bir takım
Ve bütün bu rezilliğin sorumlusu rezil bir hoca.
Hepimize yazıklar olsun
İnşallah hepinizin son maçıdır
 
Bost gelmeden tepki verdiğimiz zaman ki tepkiyi karakteri için vermiştik, o zaman şef vs. diyenlerin ağzını bıçak açmıyor. Galatasaray basketbol şubesi sirk olmuş, ortada bir para var, herkes bu paradan yararlanıyor, çok kebap iş valla.
 
Sadece ilk yarıyı izledim 2. Çeyreğin sonunda buğrahan'ın yaptığından sonra maçı izlemedim. Eğer biraz karakter sahibi insansa Mitrovic sabah istifasını verir. Buğrahan,Dee,Walden bu 3 oyuncu ile yolları ayırmak en güzeli. Buğrahan"ın hocayla sorunları olduğunu bildiğimden dolayı bazı şeyleri bilerek yaptığını düşündüğümden belki yeni koçla 2. Şans verilebilir ancak yeni transferlerin takıma girişini bekleriz 3 5 mağlubiyetten sonra bişeyler olur herhalde. Yazıktır.
 
Karşıyaka umuyorum ki Beşiktaş'la final oynar. Final serisinde Ergin Ataman dışında kayda değer şeyler izleriz, tribün izleriz, Beşiktaş'lı Ufuk Sarıca'nın Beşiktaş'a bilfiil zarar verip Karşıyaka'da ise dokunduğunu altın yapmasını izleriz, tüm benliğimizle yaşarız seriyi. İstanbul'dan en çok bize takık olmaları renklerimiz üzerinden dahi anlaşılır. İnsan zihni böyle kodluyor, böyle çalışıyor.
 

Üst