BSL 11. Hafta | Pınar Karşıyaka 98-76 Galatasaray Ekmas

5 saniye kala ebesinin nikahından şuta kalkıyor bide üstüne blok yiyor, bloğu yapan adam geliyor dengesiz mengesiz bir şekil üçlük atıyor. 2 topla kapanacak devre 3 topla kapanıyor. nefretimsin yemin ediyorum. sana kuru ekmek bile vermemeli mitrovic.
Ya yemin ediyorum hoca kenara aldığında kızınca herkese kızıyor diyoruz. Adam gerçekten haklıymış süre var içeri girmeye yada faul almaya çalış döndük üçlük oldu sonra.
 
Takımın Kaptanı maç içinde ayakla topa vurup teknik fual alıyorsa o Şehirde onu bırakırım bir daha Galatasaray ile ismini yan yana geçirmem
 
Bu amatör branş düşmanı yönetimin gitmesini hızlandıracak gelişmeleri destekliyorum. Hainleri kulübe doldurup basketbola düşmanlık edenler, kendilerine spor kulübü demeyecek ve yaptıklarının bedelini ödeyecek.
 
diger oyuncular elinde geleni yapmaya calisiyor. walden bile nekadar kötü oynasada en azindan mücadele ediyor ama ne yazikki Bugrahanda o istek ve mücadeleyi göremedim
 
o9eor0p.png


Şuna 3'lük verdiler ama 5 sayı yazsalar kim ne diyecek ki, yöneticisinin bile maçını izlemeye tenezzül etmediği takım sonuçta.
 
Koç'u yemek istiyorlar ama zaten ömrü kalmadı adamın.dee, Buğrahan ve göksenin başta olmak üzere. Neyse aralarından biri her yıl hoca yiyor zaten. Seni bu kulüpten gönderecek adamın heykelini yapıcaz.
 
Arkadaslar hiçbir şey oyuncu, koç veya oyuncu değişiklikleriyle çözülecek düzeyde değil. Mccormack’ı sene başı fiyat performans sebebiyle isteyen ilk kişilerden birisi olmama rağmen sevinemedim. Bu yönetim anlayışı sayısız skandala imza atmış bir adamı sırf liseli lobisiyle geri getiriyorsa, kötü sonuçlar gelene dek günü kurtaracak inmeyen ama çıkmayan kadrolar kuruyorsa, takımına ana avrat küfür edilirken; geçen hafta cart diye anonsları yaptıran Moğulkoç da bu hafta böyle artist artist hakkını yiyebiliyorsa hiç kimseye sövmeyin lütfen, basketbol voleybol çapsız liselilere ekmek kapısı branşlardır.
 
Koç'u yemek istiyorlar ama zaten ömrü kalmadı adamın.dee, Buğrahan ve göksenin başta olmak üzere. Neyse aralarından biri her yıl hoca yiyor zaten. Seni bu kulüpten gönderecek adamın heykelini yapıcaz.
Dee Hocayi yemek istemez monacoya transferini isteyen Mitrovicti. Göksenin de yemek istemez. Su an tek yemek isteyen Bugrahan gibi geliyor bana
 
Mesele ne oyuncular ne koç mesele şubeyi umursamayan yönetim. Galatasarayin arması bu hale düşmez kardeşim oyuncular arasında hiç uyum yok koçun her hareketi umursamaz. Muhtemelen takım ile ilgilenen kimse yok. Bu oyuncular başka takımlarda olsa keşke bizde oynasalar deriz muhtemelen ama takım olmadan hiç bir oyuncudan katkı falan alamazsın
 
o9eor0p.png


Şuna 3'lük verdiler ama 5 sayı yazsalar kim ne diyecek ki, yöneticisinin bile maçını izlemeye tenezzül etmediği takım sonuçta.
Galatasaray'ın bu konudaki ezikliği, ağırlığının olmaması zoruma gidiyor. şu olay fb'nin başına gelse devre arasi resmi hesaptan bu fotoğrafı paylaşır, baskette bile hakemleri etki altına alırlardı. hatta maçın tekrarlanmasını bile isterlerdi.
 
Daha ilk yarıda 17 üçlük denedik, her şey bir yana bu kadar kötü üçlük atış atan bir takımımız var ve hala inatla üçlük atış kullanmaya devam ediyoruz. Bu takım ancak koç gidip takım oyunu oynatacak bir koçla ve takım oyunuyla bir yere gelir ne Bost ne Walden eskisi glbl değiller bir takımın yıkdızı olup sırtlayıp götüremezler.
 
ben sayi kacirmasina bisey demiyorum. cok isteksiz tavirlar sergiliyor mücadele etmiyor. sanki mac bitsede eve gitsem modunda.
Bugrahan’in genel goruntusu bu zaten antreman yapmaz herkes biliyor ben Bugrahan’i savunmuyorum. Dee Bost’un ne yaptigi belli degil takilmaya gelmis. Yabanci olup isteksiz oyunculara para verilmesini anlamiyorum. Walden kotu oynuyor ama kosuyor savunma yapiyor
 
Kocun cok birsey yapmasina gerek yok

Radebeugh oynarken + ya bak

Goksenin oynarken - ye bak

Dee bost oynarken - ye bak

Denklem bu kadar basit
 

Üst