BSL 3. Hafta | Aliağa Petkimspor 76-74 Galatasaray Ekmas

Kaybetmeyi hak ettik. Oyun kötü organize değiliz bireysel olarak uyumsuz temposuz ite kaka eforla oynayan, oynadığından zevk almayan oyuncular. 1-2 transferle olacak gibi durmuyor. Kimya kötü üstüne coaching de kötü. Sezon bitti benim için.

3 luk atamadık son top nedir öyle??
 
Oyuncuların Maaşları yatmamış olabilirmi?
Walden şahsi problemleri olabilirmi diye düşünüyorum.

Takımda oyunu okuyabilcek saha içinde akıl yok saha dışındada pek yok gibi yine kabus gibi sezon bizi bekliyor belliki..
 
Baş hakem olsam orada zorla molayı verirdim Aliağa'ya.Hakemlerin ciddi hatası var 5 saniye olacak esnada oyuna müdahele ediyorsun.Amatörlük ya.Müdahale ettin bari ne yaptık biz dememek için molaya yollayın.

Walden'ın son tercihi ise korkunç bir şey ya.Tercih yok ortada hatta.Süre eridi ve maç bitti bu kadar.Yalandan topu fırlatmaya kalktı.

Martin'in üçlüğü atıp farkı 2'ye indirdiği anda bile kazanma adına hiç umudum olmadı.Efianayi beni umutlandırdı sadece.

Petkim ise kesinlikle iyi bir takım değil ya.Biz çok düzen dışı takımız.
 
Yanlış anlaşılmak istemiyorum ancak, Walden son topu bilinçli atmak istemese ancak böyle kullanabilirdi. Atma fırsatı vardı atmadı. Rakibi üstüne çekip air-ball attı. Takımda garip bir hava var. Ruh halleri hiç iyi değil. Bu kadar ruhsuz olamazlar. Herkesin kendisine gelmesi lazım.
Hakemler facia. 3 kez ekrana bakma hakkımızı kullandık ve haklı çıktık. Maçın başında oyuncuları savuracak şekilde pozisyonlara faul verilmedi. Rakip 5 saniye yapmak üzereyken mola işaret edip rakibi kurtardılar. Mola iptal oldu ve top kaybı önlendi. Bu pozisyon gibi son zamanlarda aleni bir rezalet görmedim.
 
Aptal aptal top kayıplarına mı üzüleyim, saçma sapan hücum tercihlerine mi üzüleyim,boşa giden 2 saate mi üzüleyim yoksa bu sezonda yine aynı tas aynı hamama mı üzüleyim bilemedim. Eserinizle gurur duyun..
 
Baştan sona çok kötü oynadığımız ve sezonun geri kalanı için çok ciddi endişe duymamızı sağlayan bir maç oldu. Takımda çok net bir oyun kurucu eksikliği görülüyor. Maçta aklı başında dengeli bir oyun oynayan tek oyuncu İsmet'ti ama hoca ne hikmetse onuda kenarda unuttu. Buğrahan canlı bomba gibi hem savunmada çok yetersiz hem hücumda çok fazla top kaybı tehlikesi yaratıyor. Hocaya değinmek dahi istemiyorum bu kadar kötü bir yönetim sergilerse sezonun yarısını bile göremez. Haftaya fener maçında böyle oynarsak 30 fark yeriz herhalde.
 
Bu takımın basketbolla uzaktan yakından alakası yok. Bir kere herşeyden önce belli bir hücum seti yok, haydi olduğunu varsayalım, bu hücum setini kısaca şöyle tanımlayabilirim: saldım çayıra, mevlam kayıra. Yıllardır kötü yönetilen bu şube maalesef her geçen yıl daha da kötü bir duruma gidiyor. Her sene "artık bu dip herhalde, daha da kötüsü olmaz" diyorum ama itinayla daha kötüsünü bulabiliyoruz. Basketbola gönül verenlere kelimenin tam anlamıyla ızdırap veren bir takımımız var. Seçilen yabancılar çok kötü olduğu gibi ben koçun da çok yetersiz olduğunu düşünüyorum. Yahu bir takım tüm maç boyu kötü hücum edebilir mi? Bir basketbol takımının adam gibi çizilmiş bir tane hücum seti olmaz mı? Sanırım şöyle düşünüyor şube idarecileri: "Ulan zaten kadromuz ne ki hocamız ne olsun, fazla para verip iyi bir hoca getirmeye gerek yok, bu adam çok bile..." Bu kafalarla bu şubeden bir yol olmaz. Varsa yoksa futbol, gerisini boşver gitsin. Bu kafalara göre, basketbol dahil birçok spor branşını ülkemize getirmekte öncülük eden 118 senelik Galatasaray bir spor kulübü değil ki, sadece bir futbol kulübü. Herkese iyi uykular...
 
El üstü şutlar, birbirinden habersiz topsuz oyun oynayamayan oyuncular, ribaund alamama-Mahir ve Simmons üstünlük sağladı- final topunda bile deorganize görüntü bunu koçun ve oyuncuların yönetime izah etmesi lazım Turgay Bey.
 
Son düzenleme:
Şu paralar ciddi anlamda kaynak israfı, tasarruf hikaye. Bu bütçeye bu forumdaki insanlara 12 basketbolcu seçme imkanı tanınsa o takım bu takımı yener. 1 ve 5 numara eksiğin EL yapmış koç görmüyor mu, bence görüyor. Fakat belirli insanların dayatması ile belirli oyuncular alınıyor, Bunu hissediyor ve görüyorum ama ispat edemem. Pistiolis’de de aynısı olmuştu.Aksinin olması basketbola ihanet olur.
 
facia bir hücum performansı geldi bugün. çok fazla sebebi var. fakat rakibin final topunda, mola dönüşü neden halilovic ile switch savunmasına kaldık bunu hiç anlamadım.

hücum 3 no'larımıza geldiğinde çembere bakmayışımız hala çok büyük etken spacing sorunumuzda. final topunu eline alacak skor liderimiz yok, şut ile hücum bitirecek 3 no yok, hızlı devrilip opsiyonlar yaratabilecek 5 no yok. yerleşik savunmayı bozmak çok zor hal böyleyken.
 

Üst