BSL 3. Hafta | Aliağa Petkimspor 76-74 Galatasaray Ekmas

Walden onurlu biriyse Yavuz Gültekin denen vasat altı herifin hareketine azıcık direnç gösterir. Petkim alay ediyor ruhsuzlar boş boş bakıyor.
 
Hasta hasta oturup maçı izleyeyim dedim üstüne bir de sinir hastası oldum. Ben böyle rezil basketbol görmedim uzun zamandır. Mevzu kazanmak ya da kaybetmek değil yani utanır insan.

Başlarım orta çağda kalmış Mitrovic’e de, ne işe yaradığı belli olmayan Turgay’a da, onların kuracağı takım kimyasından bihaber vasat altı kadroya da. İkisi de kovulmalı tez zamanda.

Göksenin yerine de forumdan biri girse daha fazla iş yapar diye düşünüyorum. Yani bütün oyuncular parkeden çıksın, sadece Göksenin kalsın ve topla karşı potaya gidip sayı atılması istensin; giderken ya top kaybeder ya steps yapar, atamaz sayıyı. Baskı yapıyormuş da, savunma yapıyormuş da evet evet belli oluyor skor tabelasında. Önce top sürmeyi öğrensin.
 
Koskoca Galatasaray
Mahirli, Gültekinli Aliğaya yeniliyor. Yenilirsin önemli değil ama bu kadar rezil bir oyun oynayamazsın. Adamlar resmen dalga geçiyor artık. Yazıklar olsun..
 
Yerin dibine sokup gönderdiğin adam senin pota altını dağıtıyorsa oturup düşüneceksin. Düşüneceksin ve aldığın pivot müsvettelerini takımdan şutlayacaksın.
 
Kötü kadro yapılanmasınında ana sebebi Mitrovic ve ona dur demeyen Turgay.5 yabancı alıyorsun 3 ve 5 numaran ciddi sıkıntı.Üstüne mutlaka takıma pg alınması lazım.

Martin'de sürekli toparlansın diye bekliyorsun.Muazzam cidden.
 
Rezalet bir takım. Bana göre geçen seneden bile çok kötü bir takım. Tip 1 diyabetim, şekerim çıktı valla billa. Bu takıma 1 3 5 koç kesin lazım. Rezillik
 
2. lig kalitesinde maç oluyor, özellikle bizim tek bir organize setimiz yok, sürekli el üstü birebirler, bunun hesabı derhal koçtan sorulmalı skordan bağımsız konuşuyorum, dönemsel oyuncu performansları ve rakibin vasatlığı bizi oyunda tutuyor, yoksa eli ayağı düzgün bir ekip şimdiye 25+ yapmıştı.
 

Üst