BSL 7. Hafta | Darüşşafaka Lassa 75-72 Galatasaray Ekmas

Telekom maçını kazansaydık bu maçtan gelecek bir galibiyetle çok başka şeyler konuşabilirdik. Efes-Ksk maçları arasında en zor maclarimiz Telekom ve Dacka'ydı. Telekom'a kaybettik. zerre heves kalmadı içimde. Umarım Dacka'yi yeneriz ama kaybetmemiz durumunda da kesin radikal adımlar görürüz. iki türlü de yarar gibi.
Hoş, kesin diyorum ama o radikal adımların da garantisi yok, neyse.
Velhasıl, Efes ve sezon başındaki Denizli maçındaki gibi rotasyonun doğru bir sekilde yapıldığı, surelerin mantıklı dağıtıldığı durumda kazanırız. Yoksa mokoko. Direkt rakiplerimizin hepsi kazanıyor, daha fazla geri kalmamalıyız.
 
Cholet Daçka'yı evinde yendi. Maçı çok kesik kesik izledim, izlediğim kısımlarda da zerre umut vermedi oyun olarak Daçka. Maçı izlerken bunları kesin yeneriz diyorum ama işte pratikte öyle olmuyor pek. Ayrıca iki senedir çok dramatik sonlarla maç veriyoruz daçka'ya Ayhan Şahenk'te. özellikle 21-22 sezonu daçka'ya kaybettiğimiz maç, 20 sayıdan dönüp yenmişlerdi ciddi ciddi kendimi camdan atmayı düşünmüştüm. abartmıyorum ve şaka değil. Umarım bu sefer böyle bir şey gelmez başımıza. kazanacaksanız umut verecek şekilde kazanın yenilecekseniz 20 sayı fark yiyin sizde rahatlayın bizde.
 
Daçka rahat yener bizi malesef. Karşı takım'da 3 4 sakat ve kötü zamanlarında değilse yenemeyiz.
Mitroviç yine maç sonu taraftar baskısından dolayı yenildik derse şaşırmam.
 
Daçka bugün Cholet maçı için ısınmaya çıktığında Todd Withers'a babasının vefat ettiği söylendi ve salondan ayrıldı.Yakup hoca'da dağıldık,tüm konsantremizi kaybettik falan demiş yorumculara.

Bunun etkisi var mı bilmiyorum fakat Cholet için bugünkü maçta hücum ribaundları ana etken oldu.18 tane hücum ribaundu çektiler.Çoğu ribaunduda çok zorlanmadan çektiler.Benchten gelen pota altı oyuncusu Emmanuel Nzekwesi ise güle oynaya 14 sayı attı.Pota altında hiçbir sertlik yoktu.Daçka takım olarak inanılmaz kötüydü.Hiçbir an maçı kazanabileceklerinin sinyalini vermediler.

Bize gelince 2021-2022 sezonunda takımımızın maçı bitince hemen hep birlikte ''bir sonraki maçımız ne zaman'' der ve fikstüre bakardık.Zaman zaman sorunlarla uğraşsakta öyle bir takımımız vardı.Bu takım bende heyecan uyandırmıyor.1 ay maç yapmasak ne oldu neden yapmıyoruz demeyeceğim takım var.
 
4 yabancıyla oynayacaklar.Kyle Allman'ı düzen dışına çıkarmamız lazım.Allman'ı maça sokmadığımız takdirde kazanmamız lazım..Mitrovic'in artık kendine gelmesi lazım.Samet'i oynatmaz,İsmet'e takar,Buğrahan'a takar,Göksenin'e takar.Hazırlık döneminden beri sürekli koç sırayla kendine hedef seçip duruyor.Son maçta takacak adam kalmayınca bu kez taraftara taktı.

Lütfen artık oyuncularla arayı bulsun ve sadece takımına odaklansın.
 
Dee Bost 1 asist yapıyorsa 3 tane de rezil top kullanıyor. Eksileri artısından fazla.

Radebaugh bugün atarak başladı ama gitti boş smacı kaçırdı.
 

Üst