BSL 7. Hafta | Darüşşafaka Lassa 75-72 Galatasaray Ekmas

Yönetimi futbol da ne kadar övüp yere göğe koyamıyorsak
Amatör branşları bu kadar yok saymasıda çok büyük rezillik.
Tamam şampiyon olacak kadar kurmak çok zor ama
Bu kadar kepazelik de zoruma gidiyor.
Erkek basketbol takımı yine yenildi
Kadınları zaten saymıyoruz artık. Olmuyorsa kapatım şubeyi. Amatör olarak yolumuza devam ediyoruz diyin. Helal olsun diyip alkışlarım.
 
Yokbe abi Ense Karartmayın.Hoca bugunde Sadık'la kavga etmiş ne olcak!
1tane oyuncunun yüzü gülmüyor ne olcak devam edelim son 5 hafta aman yanıyoruz deriz, Ensemiz Kapkara olunca
 
Bost'a kızgınım,1 kere bile hiçbir oyuncumuza hakaret etmedim ama kızgınım o ayrı.Son topta verebileceği en iyi pası verdi.İsmet'in bu kadar acele şuta kalkması yanlış oldu.Zorla o bloğu yedi.4 saniyen var ezbere şuta neden kalkıyorsun ?

Maçın kırılma anı ise Sadığın kaçan smacı oldu.Bugün 3 kez bu şekilde smaç kacırdık sanırım.İlki Radebaugh idi diğeri 3.çeyrek kimdi unuttum.

Bu takım bu maçı kazanamıyorsa umudun u'su bile yok demektir.Eveleyip gevelemeyeceğim.Son 6 dakika neredeyse tamamen faul ata ata bir takım bize karşı maç kazanıyor.Bu ayıptır ya artık.Şut yemeden maç kaybediyorsun.Yeri geliyor 1 hücumda 3 kez 4 kez hücum edip isabeti bulamıyoruz.Oyuna ise akıl koyamıyoruz.

Kötü kadro planlaması yüzünden koçta kimi ne zaman oynatacağını bilmiyor.Artık birileri Mitrovic ile Turgay'ı lütfen görevden alsın.

Maç içindede dedim biz bu maçı kazansak Yakup hoca sayesinde kazanacaktık.

Son olarakta Galatasaray-Daçka arasındaki maçlar her sezon amatörlük derecesi olarak ayrı saçmalıkta geçiyor.
 
Dee bost gelsin abi yav, camia'yı tanıyor.
yani istediği gibi at koşturabiliyor.Teklif geldiği an satabiliyor. Tebrikler!!!!!!
Tebrikler turgay zeytingöz.
 
Maçın son periyodunda organize hücum etmekte çok zorlaniyorduk. Rakip bizden hücumda bir parça daha akışkandı iki takımda yüzdesiz hücum edince başabaş gitti. Faul hakkını erken doldurmak Daçka ya avantaj sağladı.
Hücum edememeye çare bulamadık.
Muhaymin hücum edemeyen takımda oynamamalı. Sadık 5, Yeboah 4 ısrarı neden Yeboah'ı 3 te hiç kullanmadık nerdeyse Sadık 'ı 4 te az kullandık. Göksenin 'in rotasyon oyuncusu Muhaymin değil Yeboah olmalı.
 
Çok kötü 2 takımdan daha kötü olan GS yine, yeniden, bir kez daha maçı kaybetti. Hayatımda izlediğim en kötü basketbol maçlarından biriydi. Basketboldan bu kadar uzak 2 takımı bir arada izleyebilmek herkese nasip olmaz, bana nasipmiş. Bizim takımda en basit hareketleri yapmaktan aciz bu kadar fazla oyuncu olması gerçekten olacak şey değil. Boş smaç kaçıranlar, boş turnike kaçıranlar, bomboş pozisyonlarda dağa bayıra şut atanlar, 5-10 saniye içinde yangından mal kaçırırcasına kullanılan aptalca hücumlar, maç içinde birbirleriyle ve koçla kavga eden oyuncular, anlat anlat bitmez. Set oynamak, topu dolaştırmak yok, oyun ve oyuncu kalitesi sıfır hatta sıfırın altında. Takımda elle tutulur, iyi oyuncu diyebileceğim bir tane bile oyuncu yok, koç dersen zaten dağlara taşlara. Şu takımı izlemek gerçekten tam anlamıyla bir işkence. 3 saniye kala kullanılan son top zaten herşeyi özetliyor. GS bu sene en büyük küme düşme adayıdır. Rezilsiniz, tek kelimeyle rezilsiniz, fazla da söyleyecek yazacak bir şey yok.
 
Pistolis ve Mitrovic dönemlerinde ortak nokta hücumda deorganize ve ağır top çevirmemiz. Ekrem Memnun dönemi de en az diğer iki koç kadar kötüydü ama oyuncular yetenekliydi.
 
Maçtan yeni geldim, benim söyleyebilecek bir şeyim kalmadı. Tek söyleyeceğim, 15 senemi verdim iyi kötü, en ufak hakkım varsa, size de sevdiklerinize de çoluğunuza çocuğunuza da helal etmiyorum.

Bence forumda artık oyun konuşulmamalı. Yani basket attı kaçırdı savunmayı yapmadı falan artık sorunlarımızın bunlar olmadığı aşikar. Bunun için birilerine çağrı mı yapılır bir yerler boykot mu edilir. Maçtan eve geldim. Takımda en büyük sorun, hocaya karşı hiçbir şey kalmamış kimsede. Kimse sallamıyor hocayı. Zaten hafta içi yaptığı açıklamalardan sonra hala bir yerlerde görevde kalabiliyor olması bile komik.


Twitter'da, Instagram'da hem Bost'a, hem kulübe yakın iki kişi zorla getirdi bu adamı. Düşünün herhangi bir tc kimlik no sahibi 2 tane adam, Galatasaray gibi bir kulübe zorla transfer yapıyor. Bir tane de borazanları var. Onlar da oyuncuyu o istedi bu istedi diye yazıp duruyor. Biz hala burda şut girmedi, sayı oldu, smaç kaçtı falan konuşuyoruz.
 
Twitter'da, Instagram'da hem Bost'a, hem kulübe yakın iki kişi zorla getirdi bu adamı. Düşünün herhangi bir tc kimlik no sahibi 2 tane adam, Galatasaray gibi bir kulübe zorla transfer yapıyor. Bir tane de borazanları var. Onlar da oyuncuyu o istedi bu istedi diye yazıp duruyor. Biz hala burda şut girmedi, sayı oldu, smaç kaçtı falan konuşuyoruz.
Kim bunlar?
 
Basketbol şube yönetimi baştan aşağı değişmediği sürece hiçbir şey olmaz. O yüzden koç ve oyuncu performansı tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu şube yönetimi ve bağlantıları yüzünden şubenin soyulduğunu düşünüyorum. Küme düşelimde rahat etsinler.
 
Son şut dışından bağımsız yazıyorum,İsmet hem top getirip,oyun kurup o şutu kullanacak kişi değil malesef top getirirken yediği baskı onu çok bozuyor.1 numarada değil İsmet 2 numarada değerlendirilmeli bence o zaman o ceza şutunu sokabilir malesef 2 işi yapabilecek kapasitede değil..
 
Son topta verdiğimiz maç sayısı oynadığımız maçların yarısını geçti...Ya hicbir şey çalışmamış sadece son top için bir set çalışsaydık ve uygulasaydık şuan belki de 2-3 maç fazla galibiyetimiz vardı...
 

Üst