Bugün...

Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum, belim kırıldı resmen :)

Edit: Bugün ayrıca omzumun çevresinin 138 cm. olduğunu öğrendim. :shock: :shock:
 
bugun degil ama dun fakir antil ulkesi Haiti de 1 dakka icinde 200000 kisinin oldugu soyleniyor
bilimin medeniyetin ve insanligin bir baska sinavi bu belkide..
herkes tvden netten durumun vahametini kavramisdir sanirim daha fazla ajitasyon yapmaya gerek duymadım.resim dumurumuzda canlandirdigimizdan cok daha beter
http://donate.ifrc.org/
http://www.google.com/relief/haitiearthquake/
http://www.clintonbushhaitifund.org/
ben bu kanalaldan ulastim sizde erisebileceginiz her kanaldan bu yardima muhtac insanlara yardım edebilirsiniz unutmayin bir gun bizde o insanlarin yerinde olabiliriz

yardim edemeyen arkadaslar inandigi kutsallar uzerinden bu insanlara ve kurtarmaya giden arkadaslarimiza sans dilesin....
 
2065.jpg
 
O dönemde son dakika haberi diyerek canlı bağlantıya geçme vs yoktu. TV izlerken altyazıdan Uğur Mumcu´nun katledildiğini yazıyordu TRT.

O dönemde yaptığı araştırmaların neticesinde yazdığı köşe yazılarında bugünleri ayna gibi yansıtmış insanların önüne, ülkenin bugünlerde yaşadığı iç - dış tehditlerine değinmiş...

Şimdi düşünüyorum; bugün hayatta olan bizler mi şanslıyız, yoksa katledilip yakın geçmişten günümüze kadar gelen kepazelikleri görmeyen Uğur Mumcu, Muammer Aksoy, Bahriye Üçok ve diğer aydınlanma şehitleri mi?
 
"Ecelsiz öldürüldük. Dövüldük, vurulduk, asıldık. Korkmadan öldük ey halkım, unutma bizi... Bir gün mezarlarımızda güller açacak ey halkım, unutma bizi... Bir gün sesimiz hepinizin kulaklarında yankılanacak ey halkım, unutma bizi, unutma bizi, unutma bizi..."

Unutmadık, unutmayacağız! Sizin yolunuzdan gideceğiz, ne pahasına olursa olsun sesimizi kısamayacaklar..!

Uğurlar Olsun!
 
Bugün Şaşmaz Oto Sanayideydim ve amma soğuktu yahu, öğlen saatlerinde dahi arabanın derecesi -3'ü gösteriyordu.. Valla orada, tamirhane'de çalışanlara Allah kolaylık versin.

Biz o kadar dükkanda durmamıza rağmen iki dakika dışarıda durduk diye donduk, adamlar sabahtan akşama kadar oradalar..

Doğuma büyüme buradayım ama hâlâ Ankara'nın ayazına alışamadık, daha doğrusu fazla dışarıda durunca donuyoruz.. =)
 
24 Ocak için yazma fırsatım olmamıştı.

Onun gibi bir insanın var olması büyük bir şans, yok olması ise tarihe yazılan alçakça bir durumdur.

Onun gibi insanlara çok ihtiyacı var bu ülkenin.
 
Rüyamda Galatasaray bana yetki vermiş Sercan'ı transfer etmeye çalışıyorum :). Karşımda 60'lı yaşlarda beyaz sakallı bir adam var ben Nonda + 5 Milyon Euro öneriyorum adam 6 istiyordu :)
 
Anıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Rüyamda Galatasaray bana yetki vermiş Sercan'ı transfer etmeye çalışıyorum :). Karşımda 60'lı yaşlarda beyaz sakallı bir adam var ben Nonda + 5 Milyon Euro öneriyorum adam 6 istiyordu :)

:) :)Anıl'cım herkes transfer yapıyor, sen de Sercan'ı getir.
 

Üst