Burak Yılmaz

Burak Yılmaz'ı ben LeBron James'e benzetiyorum şu yazılanları görünce çok benzerlik var İkiside çok başarılı o kadar alıştırmışlarki takımlarını kurtarmaya falan bir gün kötü olsa hemen eleştiriliyorlar ve hergün kendini ispatlamak zorunda kalıyorlar.Burak Real Madrid'e gol atamadı diye büyük futbolcu olamıyor.LeBron 20-7-7'lik istatistik yapıyor Beklentileri karşılayamıyor deniliyor.

Ben Burak'ın yerine bize gelip bu katkıyı yapacak bir forvet olduğuna inanmıyorum Dünyada yok bence varsa aklında olan birisi yazsın.Drogba'mız var falan demeyin yarısı etmiyor performans olarak.
 
Tam anlamadan ne yazıldığını,alaycı cevaplarda hemen hazır :) Kimse kötü futbolcu demedi hemen bir maçta Burak için.Ama vucüt dili acayip rahatsız etti beni maç boyu.Halı sahada istediğini yapamayınca oyuna küsen genç çocuklar gibiydi.Ne defans arasına koşu yaptı,ne pres yaptı,ne top tuttu.Açıkçası piyasa yapmak istiyorsa bu maçta gösterecek bazı şeyleri,İBB maçında değil.

Umarım itiraz kabul edilir ve kendini gösterir buradaki maçta.
 
Sakince konuşulabilecek bir konu bu,CL'de 9 maçta 8 gol atan forvetimizin Bernabeu performansını tartışıyoruz. :) Maçı kaldıramadı bana kalırsa.Hatta kaldıramayan tek isimdi.Kalan düşük performanslarda yapı temel faktörken Burak noktasında iş daha çok kendinde bitti.
Baya çizgi dışında bir isimden bahsettiğimiz için anlaşamamak da normal bence.2 sezondur gol noktasında hemen her özelliğini geliştirip korkunç rakamlara ulaştı.Salt pozisyona girme ve gol atma noktasında Avrupa'nın bu sezon en iyisi,iş tehlike bölgesinin dışında topla oynamaya geldiğinde ise CL'yi geçtim Galatasaray'ın Türkiye ortalamasının altında hala.Hal böyleyken olaya nereden yaklaşıldığı kritiğe biniyor.
 
Burak'cığım, sen Drogba'nın arkasında yedek kaldım diye trip yapıyorsan; gol attıktan sonra Ronaldo gibi seviniyorsan; yani kendini böyle "top class" oyuncularla bir tutuyorsan; bunu sahaya da yansıtman lazım... En azından kaleciyle karşı karşıya kaldığında golü atabilmen lazım!.. Öyle kafanı ellerinin arasına alıp, yüzünü ekşitip "nasıl kaçırdım beaaa" pozu vermekle olmaz bu iş!.. Teknik heyet seni oynatabilmek için, bu kadroya en uygun sistem olan 4-2-3-1 sisteminden vazgeçiyor. Bunun hakkını vermelisin. Veremiyorsan da paşa paşa kulübede oturmasını bileceksın!..
 
Ben unutmayacağım geçen sene Şampiyonlar Liginde bize yaşattıklarını. Elbet yine sıralamaya başlyacaksın gollerini, seni ıslıklayan, küfür eden şerefsizlere bakma sen..
 
Ronaldo gibi sevinmesi veya yedek kaldığı için trip atması önemli değilde, Şampiyonlar Ligi'nde Messi'yle aynı sayıda gol atması önemli.. Yürüyedur..
 
Şu an gol atıyor bir şey ifade etmiyor. Gol kaçırdığı ve atamadığı 2 maç sonunda çok bilmiş müşteriler(taraftar denmesi bize hakaret) tekrardan eleştiri, ıslık ve belki de küfür yağmuruna tutulacak.
 
Ah be,Burakinho olsaydın eksiklerine rağmen başüstünde taşınıyor olurdun şimdi...

Çok eksikleri olmasına rağmen 2.5 sezonda 100'e yakın gol attı bu adam.Sahip çıkmamız lazımken,karalama kampanyasına ortak oluyoruz bizde.Evet gol kaçırıyor bolca,kafayı yedirtiyor ama adamın meziyeti pozisyona girmek.Çok çabalıyor,haksızlık ediyoruz.
 
Ne zaman takım için oynamaya başlarsa o zaman gerçek kral olarak anılır, ama bu haliyle, bundan daha fazlası olmayacak...
 
Burak Yılmaz İçin...

Galatasaray Futbol Takımı, deplasmanda beraberlikle sonuçlanan son lig maçından sonra da, şampiyonluk mücadelesine aynı inançla devam ediyor. Dünyanın zorluk derecesi en yüksek ligi olan Premier Lig lideri Chelsea'ye boyun eğmeyen Galatasaray, Türkiye Süper Ligi’nin de hiç şüphesiz en büyük favorisidir.

Ancak Pazar akşamki mücadelede, Galatasaray camiasını asıl üzen, ne verilmeyen penaltısı, ne de kaçan gollerdir.

Türk futbolunun son on yılda yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olan Burak Yılmaz'ın, maç sırasında uğradığı vahim saldırı, hepimizde büyük bir endişe ve tepkiye neden olmuştur.

Burak'ın yüzündeki yara, aslında Türk futbol dünyasının vicdanında kanayan bir yara olmalıdır.

Pazar akşamı, Burak kardeşimize yapılan saldırı, gerçekte bir sonuçtur.Tribünde,-futbolcumuzun belki de gözünü bile kaybetmesine yol açacak- o cismi atanlardan önce; son iki yıldır, çeşitli platformlarda, Burak Yılmaz'a karşı, ön yargılı, mesnetsiz ve maksatlı biçimde tribünleri tahrik edenler, bu olayın asıl sorumlularıdır.

Eleştiri sınırlarını aşan bu tür tahriklerin, hangi vahim sonuçlara yol açabileceğini artık herkes anlamış olmalıdır.

Galatasaray camiası, genç ve başarılı futbolcumuzun sonuna kadar yanındadır.

Burak Yılmaz'ın yüzündeki o yara; başkalarının utancı, Galatasaray taraftarının vicdanıdır.

Cumartesi akşamı, şampiyonluk yolunda bir engelin daha aşılacağı lig maçında, tribünleri dolduracak binlerce Galatasaray taraftarı, Burak Yılmaz'ı bir kez daha ve içtenlikle bağrına basacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Kaçırdığı golleri bir kenara bırakıp bu adama sahip çıkalım. Gözünü kaybedebilirdi ve orada GS forması ile hepimizi temsil ediyordu.
O çakıyı atan alçak ise umarım hakettiğini bulur.
 
Bu Burakinho Semihinho geyiğini de bırakın artık lütfen kendisinin adı Ronaldo'da olsa tepkiler değişmezdi kendisi son derece Yeteneksiz bir futbolcu tek özelliği ortalama son vuruş yeteneğine sahip tek Türk Forvet olması

Bitiricilik : 6
Top tutma:0
Duvar olma : 0
Pas : 2
Top Sürme : 2
Oyun Zekası : 1

Puanlama 10 üzerinden

Not : Çakı atan kişilere söyleyecek bir şey yok öküz gelmişler öküz gidecekler çakı isabet ettikten sonra takımı sahadan çekmemek gecenin en kötü hareketiydi
 
Bir algı yaratıldı,o devam ediyor Burak üzerinden.Burak yeteneksizse Umut Bulut'a tanım bulamıyorum ben.Bu arada verdiğiniz puanların çoğuna katılmıyorum
 

Üst