Burak Yılmaz

123.jpg

1234.jpg

12345.jpg


Galatasaray'ın forveti!!!!


Şampiyonluğun gitmesinin en büyük nedenisin Selçuk ile birlikte, tez zamanda defolup gitmeniz dileğiyle.

2. Hafta

Bursaspor 1-1 Galatasaray

Burak Yılmaz Sneijder'in ve Selçuk'un ara paslarından yararlanamıyor.

3. Hafta

Eskişehir 0-0 Galatasaray

Boffen'in hatalı pasında araya giren Drogba, topu Burak Yılmaz'a atıyor, Burak yerden gelen topu kontrol edemiyor.

4. Hafta

Galatasaray 1-1 Antalyaspor

Amrabat'în ceza sahasına pararel yolladığı topta Burak topa hamle edemiyor.

Emre Çolak'ın Burak'a pasında Burak kaleci ile karşı karşıya ama Burak kendi açısını kapatıp topla oynayınca, vuruşunda defans oyuncusu topu kornere atıyor.

Engin Baytar'ın ceza sahasına ortasında müsait durumdaki Burak kafayı auta vuruyor.

Bruma'nın ortasında Burak kafayı vuramıyor seken topu Umut Bulut'da tamamlayamıyor.

Bruma topla süratli bir şekilde çıkıyor, topu Burak Yılmaz'a atıyor ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Burak topu 3 metreden auta atmaktan çekinmiyor.

Drogba'nın ceza sahasına çevirdiği topta Burak yine topa dokunamıyor.

5. Hafta Beşiktaş 0-3 Galatasaray (1-2)

Burak Yılmaz Tolga ile karşı karşıya kaldığı 2 topta'da gol yapamıyor.

6. Hafta Galatasaray 1-1 Çaykur Rizespor

Drogba'nın indirtiği topta Burak Yılmaz topa istediği gibi dokunamıyormuş

Sneijder'in ara pasında Burak topu kaleciye nişanlıyor, dönen topta Bruma topu auta yolluyor.

Selçuk Burak'a derinlemesine pas atıyor, kaleci ile karşı karşıya kalan Burak topu auta yolluyor.

Amrabat'ın ceza sahasına yolladığı topta kaleciyi geçen topta Burak topu 2 metreden üstten auta yolluyor.


...Benden bu kadar, daha aklımda olan çok pozisyon var da, daha fazla izlemek ve günaha girmek istemiyorum.
 
Bu sene formsuz olduğu gerçek ama bunun kanatlara yakın oynamasının da etkisi olduğunu düşünüyorum. İlla bir şeylerden birileri sorumlu tutulacaksa Burak'a gelene kadar o kadar çok adam var ki sıra gelmez.

Bu arada 26 maç 13 gol 7 asist istatistiğini herhangi bir yabancı oyuncu yapsa neredeyse tapacak insanların gol kaçırıyor diye eleştirmesi? Samimiyetten yoksun bir toplumuz maalesef.
 
Gol atamıyorsak kimi eleştireceğim Muslera'yı mı? Samimiyetsizlik herşeyi teknik direktörün üstüne yıkmaktır, sahadaki oyun görüldüğü takdirde bile.
 
Burak Yılmaz eğer normal bir formsuzluk yaşıyorsa lafım yok . Gol kaçırılır sorun değil lakin formsuzluğunun nedeni kendine bakmaması ise orada dur denir o kişiye. Eğlenmesine zerre lafım yok lakin bunu ayarlayacaksın. Selçuk'la beraber kendilerine çeki düzen vermeliler. Şuna inanırım teklif gelmiş ve gitmek isteyen herkesi göndereceksin. Arda gitti Galatasaray battı mı? Burak'ı Lazio Selçuk'u Valencia istediyse dakika düşünmeyeceksin.
 
Gol atamadığı için forvet eleştiren ama sahadaki oyun için teknik adam eleştirmeyen..... :)

Şunu da söyleyeyim her şeyi Mancini üstüne yıkmakta samimiyetsizlik olur. Ben onu demem ama kaçırdığı golleri yazıp suçladığımız adamın yaptıklarını görmezden gelmek? Şuna katılıyorum formsuz ve kötü oynuyor ama sahada ki 11 adam içinde en çok isteyen, mücadele eden 3-4 adamdan biri. Bu formsuz hali 2 maçta 1 gol ortalama ile oynuyor.

Eleştiri tamam ama defolsun gitsin ağır...
 
Fatih Terim'i de eleştirdiniz mi burada, geçen sene bu seneden daha rezil top oynuyorduk, bilmem hatırlıyor musunuz? Kasımpaşa maçını, Gençlerbirliği maçını, Bursa maçını, Ordu maçını, Mersin maçını? Süper Final'in Fenerbahçe maçına bile Fatih Terim'siz çıkabilirdik, 9 maç ceza aldı, ben yine eleştirmedim. Bakış noktalarımız çok farklı, senin açından, en büyük suçlu Fatih Terim'i kovan Ünal Aysal ve teknik direktör olarak getirdiği Roberto Mancini

Mancini'yi eleştiriyorsunuz "Korkak", "Her maç farklı 11 ile çıkıyor" korkak olduğu kısma katılmıyorum kadro her hafta farklı, doğru kabul ediyorum ama Fatih Terim'de ilk 5 maç farklı 11'ler ile maçlara çıktı. Fatih Terim takımı tanımıyor muydu?

Galatasaray - Gaziantep

Muslera, Melo, Hamit, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak, Chedjou, Hakan, Semih, Eboue

Bursapor - Galatasaray

Muslera, Melo, Hamit, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak, Chedjou, Hakan, Gökhan, Eboue

Eskişehir - Galatasaray

Muslera, Melo, Hamit, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak, Semih, Hakan, Gökhan, Eboue

Galatasaray - Antalyaspor

Eray, Melo, Engin, Amrabat, Emre, Drogba, Burak, Semih, Hakan, Gökhan, Eboue

Beşiktaş - Galatasaray

Muslera, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Dany, Burak, Hakan, Semih, Engin, Sabri

Bizde maça çıktığında kazanma isteği olan 4 oyuncu var, Muslera, Semih, Melo, Telles. Diğerlerinde aynı motivasyonu göremiyorum ben.
 
Konuyu nasıl Fatih Terim'e getirdin şaştım kaldım :D Ama yine de yazayım bir şeyler.

1- Ünal Aysal'ı, Fatih Terim'i gönderdiği için değil gönderirken izlediği yol için eleştirdim. Aynı Oktay Mahmuti olayında olduğu gibi. Yarın X birine yapsın yine tepkimi koyarım

2- Mancini'yi şuçlu olarak gördüğümü nereden çıkarttığını bilmiyorum ama ismi önemli değil yanlış bir şey yapana eleştiririm de. Bu Fatih Terim de olur başkasıda.

3- Bakış noktalarımız çok farklı bencede. Siz sadece şampiyonluk, başarı gibi kavramlarla yaşarken ben bunları sürekli olmazsa olmaz olarak görmüyorum. Geçmişi unutmuyorum. Kimseyi bir anda silmiyorum.
 
Kaan abi, düşüncelerime gülmen benim için bir şey ifade etmiyor.

Konuyu Fatih Terim'e getiriş amacım, Mancini'nin her maça farklı bir 11 ile çıkıyor ve başarısızıklık bu yüzden geliyor oluşunun iddaasına cevap vermekti. Fatih Terim'de aynı yolun yolcusuydu. Eski defterleri açmaya gerek yok ama Oktay Mahmuti'nin gönderiliş amacı her ne kadar yanlış ise, BENCE Fatih Terim içinde bir o kadar doğru idi. Bu benim görüşümdür.

Ben asla Galatasaray'ı şampiyonlukları için sevmedim, eğer böyle biri olsaydım, her sene Fenerbahçe'nin şampiyonluklarını izlemek kadın basketbolunu takip etmezdim.

Konunun özüne gelecek olursak, bu senenin böyle olmasında ki en büyük pay bana göre Burak ve Selçuk'a aittir, Galatasaray'ın forveti bu kadar cömert davranamaz, bir iki maç dersin tamam, sezon başında Fatih Terim ile aralarında ne geçti bilmiyorum ama kupayı aldığımızda bile somurtan Burak, bize bu seneyi kanser etti, şampiyonluk değilde, Şampiyonlar ligine Beşiktaş'ı yollayıp adamlara yardım edeceğiz ona yanıyorum.
 
Kardeşim düşüncelerine gülmek? Haşa öyle bir şey asla olamaz. Fatih Terime bağlaman hoşuma gitti başka bir şey değil. Yanlış anlamanı istemem kusura bakma.

Dur ya CL ligi de gitmiş değil. 3. olsak bile ön eleme var ki evelallah geçeriz ;)
 
Kaan abi İngiltere'nin 4. - Fransa'nın 3. - İspanya'nın 4. - Almanya'nın 3. - İtalya'nın 3.'ü leri ile karşılacağız yani çok az bir kura şansı var benim için elemede sorun değil Beşiktaş'ın direk gitmesine yardımcı oluyoruz. 8'de 8 yapmamız lazım ve 2. sıraya tekrar yükselmemiz lazım.
 
Seninkisi yeteneksizlik ve ya becereksizlik değil. KARAKTERSİZLİK!

Futbol hayatının tez zamanda bitmesi dileğiyle, adamın gözünü çıkartıyordun!!!
 
Madem basketbol forumu basketbolu da katıp yorum yapalım. Galatasaray Liv Hospital takım halinde kendisinden çok hücum faul yapmamıştır.
 
Neden gitmesini istediğimizi bir türlü anlayamıyorum. Bu şartlarda daha iyisini alamayacağımıza göre Umut ile mi oynayalım?

Fedakarlık yapıp maaşında indirim yapsın Selçuk ile, mis gibi geçinir gideriz.
 
Gitmesini bende istiyorum Galatasaray vadesini,misyonunu doldur yaşadığı sık sakatlıklar,form düşüklükleri,oyun içinde kaybolması,fiziksel yetersizlik,oyununa hiçbir şey katamaması,var olan oyununu daha da aşağıya çekmesi,taraftarla sürekli polemiğe girmesi gibi birçok neden sayılabilir.
Umarım giderken iyide bir bonservis bedeli geterir.Darısı Umutların,Sabrilerin başına diyelim...
 
Neden gitmesini istediğimizi bir türlü anlayamıyorum. Bu şartlarda daha iyisini alamayacağımıza göre Umut ile mi oynayalım?

Fedakarlık yapıp maaşında indirim yapsın Selçuk ile, mis gibi geçinir gideriz.

Abi ironi yapmıyorsan katılıyorum sana.
Hayır yani Mustafa hoca açıklama yapmış, başka transfer yapılmayacak diye.
Tek Umut mu kalsın gitmesini isteyenler anlamadım ?
Yerine biri gelecekse gitsin ama gelmeyecek ise kalsın.
 
Selçuk ve Burak'a haksızlık yapıyorsunuz.
Bu 2'li ile son 4 senede 3 lig,2 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa Şampiyonluğu, 1 Şampiyonlar Ligi çeyrek final, 2 son 16 oynadık.
Elin fenerlisi hiçbir işe yaramayan Volkan'ını, Caner'ini, Emre'sini el üstünde tutarken biz yukarıda ki başarılarda emeği geçen oyunculardan şikayetçiyiz.
Selçuk'a ne gerek var yahu. Bize BAM 3'lüsü yeter.
Burak'a ne gerek var. Umut yeter bize...
 
Umut yeteneksiz ama iyi niyetli sonuna kadar mücadele ediyor maç içinde onu yuhlamanın manası yok ya da ona kızmanın. Suç umutun değil şu kadar para kazanıyor diye kızmak saçma. Onun yerine ona bu parayı 8verenlere onu bu takımda 11 oyuncusu olarak düşünenlere kızalım. Sabri olayında da aynısı oldu Sabri sanki imzayı sadece kendisi atmış gibi tüm tepki ona yöneliyor. Burak konusunda da sözleşmeyi yapana da kızın Aysala yani o parayı kendi kendisine vermedi. Burakın satılması bence doğru olur çünkü kulüp bu kadar dar boğazdayken gelecek para gerçekten çok önemli. Kaldı ki Burak giderse forvet de alınır . Zaten fornamız 3. olur 8 maç kazansak 3. oluruz Uefada da bir hedefimiz yok, kim oynayacak konusuna takılmak manasız. İlk yarı da Burak vardı 8 9 maçta hiç oynamadı. Selçuk mevzusuna gelince bence Selçuka çok haksızlık ediliyor şu 4 senede 3 şampiyonluğumuz varsa Muslera kadar Melo kadar onun da payı var. Fenere gitse şu an o şampiyonluklar karşıdaydı muhtemelen. Bu arada Volkan da Caner de Emre de işe yaradığı için sahip çıkıyorlar. Taraftar profili olarak fark yok o konuda

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst