Chuck Davis

Şampiyon olduğumuz sezon final serisinde Boniface N'dong ile karşılıklı tam bir sanat çalışması izletmişlerdi bize.
Aynı şekilde devamını diliyoruz Davis'ten.
 
11 s 7 r ile 19 dakikada 17 PIR yapmış. Savunmada sıkıntıları var ama bu maç bir kaç pozisyonda savunması da iyiydi. Böyle devam ederse Green-Davis iyi bir rotasyon olacak.
 
Chuck bugünden bir ders çıkarsın öyle etliye sütlüye karışmayarak ne form tutar ne kendine özgüveni gelir anlasın ki taşın altına elini koyup sorumluluk almalı bugün kendi açısından güzel bir maç oynadı.
 
Yukarda arkadasin dedigi gibi sampiyon oldugumuzda play off larda ve o sezon olsun gerek ondan önceki sezonlar hep neden bu adam düşünülemez şu takima diye üzülüyordum.
Geldiginde ne durumda olduğunu bilmiyordum ve kotude başladı ama bugün o banvit günlerini anımsattı biraz ama şu gayet görünür bir durumda eski cevikligini bariz kaybetmiş insAllah iyi bir rotasyon oyuncusu olur.
 
Dün sanki sahada 3 yıl önce finalde bize kök söktüren Davis'i gördüm. Bence Bernard geldikten sonra özellikle deplasmanlardaki maçlarda Chuck içerdeki maçlarda da Calebb sahada olmalı.
 
Fundamentalı, sırtı dönük oyunu ve top hakimiyeti onu pota altı eşleşmelerinde direk 1 adım öne çıkarıyor, rakibi yok gibi. Çok özel bir silah oldu bize.
 
Green-Davis
Lasme-Bernard

muazzam bir rotasyonumuz oldu.

Davis de dün eski günlerdenbir pasaj verdi.
Ergin Hoca düşünsün şimdi :) :)
 
Bugün maçın yildiziydi. 5 numarada gerektiğinde hem Braynt hem de Thompson'la savaştı. Takımın en iyi post oyuncusu. Önemi çok buyuk. En önemlisi Lasme´yi hiç aramadik bugün.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Lasme'yi aratmadı dersek, Lasme'ye haksızlık yapmış oluruz bence. :) Ama son bölüm Chuck istenen katkıyı verdi. İnşallah böyle devam eder. :)
 
Böyle oynamaya devam ederse ligde daha çok süre alabilir. Bugünkü maçta turu geçmemizde katkısı oldukça önemliydi.
 
Davis dursa Green sahneye çıkıyor.Green dursa Davis sahneye çıkıyor.Çok şanslı bir rotasyon bir de Lasme'ye böyle partner bulsaydık keyfimize diyecek yoktu.Gerçi Lasme'nin kötü oynadığı maç bir elin 5 parmağını geçmez ama o da robot değil dinlenmeli.
 
Banvit'teyken de dikkatimi çekerdi; bu adamın wingspanı inanılmaz geniş.. Avrupa'da kolları bu kadar uzun oyuncu herhalde bir Hines vardır.

Dün topu soldan alıp sağ eliyle yarım hook bitirdiği bir pozisyon vardı ki bir uzunda yumuşak bilek ve parmak hassasiyeti tam olarak budur.

Önümüzdeki yıl kadroda olsun isterim gerçekten.
 

Üst