Colin Kâzım-Richards (Kâzım Kâzım)

Adamın imzasına yazdığı ismin kimseyi ilgilendirmez, evet rahatsızlık veriyor,Tuagy gerekli şikayeti yaptı ama hala değiştirmek yanlısı değil o onun bileceği iş..
Bu başlığın konusuda Colin Kazım ,bunun haricinde konuşmaları uzatmayın.
 
Kazım ile ilgili düşüncem 2.yarı culio ile birlikte savaşan futbolcuydu,yetenekli ve bize geldikten sonra düzelmede var takım için uğraşıyor.Bence kalmalı ki kalıcaktır da.Terim sayesinde daha da iyi performasnlar sergiler.
umut öncel'in imzasındaki luganoya gelince bi açıklaması vardır diyeceğim de formamızı alnının teriyle temsil etmiş oyuncularımızın yanında o adamın ismi bence yer almaması gerekiyor,üstelik burası Galatasaray forumuysa .
 
Ya Umut sadece Lugano yazmamış,benim anladığım beğendiği defans oyuncularını sıralamış hepside hırçın oyuncular,Umut oraya bu isimleri yazarken takım olayını,renkleri bir kenara bırakarak sadece futbolculuk açısından yazmış.Evet bende sevmiyorum Lugano'yu,Fb'deki hiçbir oyuncuyu sevmiyorum,hepsinden nefret ediyorum ama Umut Luganoyu bir defans oyuncusu olarak beğenebilir.Yani tahrik etme amaçlı yazmamış ama sadece o imzada Lugano yazıyor olsaydı evet tahrik edici derdik ama orada bir sürü defans oyuncusunun ismi var.
 
Biz Galatasaraylı mıyız yoksa Antifenerli mi ? Bunun ayırdına varmayı becerecek kapasitede olamayanlar varsa bende utanıyorum böyle bir forumda olmaktan :)

Kolin Kazım Candır !
 
Antifenerliliğin Galatasaraylılığının önüne geçmişse (ki öyle biri olmadığını bal gibi biliyorum) ben ne desem boş kardeşim :)
 
İste burada oyle bir sey yokki Emre bahsedilen oyuncu bir Semih, Gokhan Gonul, Dia , Stoch falan degil. Bizim formamiza , takimimiza, sembol oyuncumuza her turlu pisligi yapan, her hakareti yapan bir oyuncudan bahsediyoruz tepkilerin coguda bundan zaten.
 
Senenin tek kazancı.Fenerbahçe'deykende çok beğenirdim,bilekleri inanılmaz.Fizik gücünden bahsetmeye gerek yok zaten.Hatta biraz abartıp şöyle bir benzetme yapılabilir,Yerli Ronaldo.Türkiye'de stili Ronaldo'ya benzeyen tek yerli oyuncu(yerli olması çok büyük kazanç).Fizik gücü Ronaldo kadar iyi,bilekleri Ronaldo kadar olmasada iyidir,bence ikisini ayıran özellikleri Ronaldo'nun bitiriciliği.Volkan Şen'in 5 milyon ettiği yerde,bu adam 15 milyon eder.

Seneye Fatih Hocanın elinde nasıl parlayacak hep beraber izleyeceğiz.
 
Cine5teki adam Celalettin Kolot mudur nedir salak salak sallıyor Kazım'a. Kazım'ı milli takımı alana yazıklar olsun, 4 senedir Türkçe öğrenemedi, olmaz olsun böyle adam inşallah bir an önce defederler dedi.

Anlaşılan kazımın performansı birilerini korkutuyor olduk olmadık yerden sallıyolar.

Not: Konunun Kazım ile alakası yoktu Belçika maçı konuşurken bir anda esti beyinsiz
 
Kazımın yarım dönemde yaptıkları Beşiktaş tafatarını ağzından salyalar saçarak tezahürat yaptıkları Quaresmanın yaptıklarından daha fazla
 
Cine5teki adam Celalettin Kolot mudur nedir salak salak sallıyor Kazım'a. Kazım'ı milli takımı alana yazıklar olsun, 4 senedir Türkçe öğrenemedi, olmaz olsun böyle adam inşallah bir an önce defederler dedi.

Anlaşılan kazımın performansı birilerini korkutuyor olduk olmadık yerden sallıyolar.

Not: Konunun Kazım ile alakası yoktu Belçika maçı konuşurken bir anda esti beyinsiz

10 senedir Türkiyede top oynayan Aleks (!) çok iyi Türkçe konuşuyor değil mi ? Onu neden Türk yaptınız diye sormazlar mı adama .
 
Şu anda en değerli yerlilerin başında geliyor Kazım,
Heleki Fatih Hoca'nın kanatları altında herkesi ürkütüyor olacakki Burak Kaplan'ın falan halttan sayılıp transfer edildiği yerde Kazım bir Ronaldo'dur.
 
Kazım'ın dünkü milli maçta gösterdiği performans ve attığı goller yeni sezon öncesi umutlarımızı tazelerken kendisinden beklentilerimizi bir kat daha arttırdı. Attığı gollerde topa vuruşu düzgün ve net. Son yıllarda uzaktan gol izlemeye hasret kalmış bir taraftar olarak bizi ayrıca heyecanlandırdı bu goller.

Önümüzdeki sezon sağ kanadımızı hücumda Kazım'a gönül rahatlığı ile teslim edeceğiz. Fatih Terim'in de emeklerini hiçe saymamak gerek Milli Takım hocasıyken de çok güvenmişti kendisine. Kazım-Sabri-Ujfalusi ile çok canlar yakacağız inşallah, temennim o yönde..
 
Geçen sezon ki performansından da memnundum şahsen. O zamanlar bu tarz bir oyuncunun daha da verimli hale gelebilmesi için Fatih Terim gibi bir adama ihtiyaç olduğunu düşünüyordum. Kendisi de FB´de olduğu dönemlerde Fatih Terim´le çalışmayı sevdiğini dile getiriyordu. Kısacası ben de o patlamayı bu yıl göstereceğini düşünenlerdenim.
 

Üst