Colin Kâzım-Richards (Kâzım Kâzım)

Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Asıl bu klübü bu hale getiren Adnan Polata son seçimlerde oy veren bilmem de kadar sayıda ki üyedir...GURUR duyun eserinizle...
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Bizim yönetimin gözüyle olaya düz mantık bakarsak

Kazım > Keita Lincoln ve Misimovic

Yok artık ...
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Onun bunun beğenmeyip elden çıkardıklarını topluyoruz resmen, işene yarar bile olsa büyük takım apoletine sahip bir takım sırf bu sebebten böyle transferlerden itinayla kaçar. Biz birde üstüne üstelik Kazım'ı alıyoruz. Neresinden tutsan elinde kalır.
Enes Kömürcü' Alıntı:
''Galatasaray'a yakışan isimler alacağız'' demişti sayın Başkan.

Bu mu yani?
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Yazık vallahi yazık koskoca Galatasaray'ın berbat geçen bir ilkyarı sonrası yeni stada geçerken yaptığı ilk transfer Kazım Kazım!!!Dikkatli olalım sabote ediliyo olabiliriz.Şu Antalya'ya giden kamp kadrosundan Arda'yı çıkar yemin ederim küme düşeriz söylenicek söz yok yada ne söylesek boş Sami Yen'i bu taraftar yıkacak en sonunda olacağı o yani...
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Söylenecek, yazılabilecek o kadar çok şey var ki, bu yuzden son zamanlarda futbol konusunda pek yazmıyordum ama artık bu son nokta, her açıdan saha içi, saha dışı, sözde mali dengeymiş, beceriymiş, iş disiplini, değerler, tutarlılık vb. söyleyecek söz kalmadı; sağolun yıllardan beri lafı edilen fakat yapılamayan stadı yaptınız ama orada oynayacak bir takım bırakmadınız, Hıncal vari olacak ama sabote etmeye kalksan, neyse... ceza almayayım.
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Üzüm üzüme nasıl baktı karardı size alın anatomisi.

Aziz Yıldırım'la kanka olan Adnan Polat ona benzedi.Adnan Sezgin ile yapışık ikizler gibi dolaşan bu 2 şahıs birbirinin kopyası oldu. Hagi bunlara, futbolcular yöneticilere benzeyerekten üzüm üzüme baka baka nasıl kararın atasözünün örneğini bize yaşattılar..

Insua-Misi-Musa gibi isimler'de 1.derece suçlu ilan edildi resmen.....
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Hagi nin ısrarıyla olmuş bu transfer söylenenlere göre.Ne diyelim teknik direktör Hagi yi hiç beğenmiyordum zaten.Bu da yaptığı hatalardan biri.Ben onu adam ederim demiş Kazım için. :)

Tabi birde başkan gerçek başkan olsa bu transferi yaptırmaz.
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Büyük bir ? işareti.Kazım oynar veya oynamaz.Katkı sağlar ya da sağlamaz.Buraları geçtim.Disipline her şeyden önem veren yönetimimiz Kazım'ı aldı.Gerçekten şaşırtıcı.Transferi Hagi'mi istedi bunu da çok merak ediyorum.
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Galatasaray da oynayacak kapasitede o formaya yakışacak isimler alacağız demişti Adnanlar ve onun kuklası Hagi sezon içinde rezil sonuçlardan sonra kükremeyi atıp tutmayı biliyorlar ama getirdikleri oyunculara bakın sonra bu futbolcular tribündeki kuklalarının önüne yem atılıyor bu nasıl bir düzen ben anlamadım son olarak diyeceğim son söz yazıklar olsun
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Sağ bek eksiği varken fatih akyel'i forvet eksiği varken serhat akın'ı alalım ne dersiniz?olabilir bence herşey olabilir bu günden sonra
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

"... Oyuncumuz Kazım Kazım'ın bu akşam Galatasaray'ın Antalya'da süren kampına katılması bekleniyor. " Bekleniyor ne ya ? Resmi site mi sıradan bir haber sitesi mi bu ne böyle. Ya katılacaktır ya katılmayacaktır. Yok eğer ister katılsın ister katılmasın mı yapıyorlar acaba yoksa nabacağı belli olmaz, disiplinsiz adam biz de biliyoruz mu diyolar.
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Adnan Polat'la derdiniz ya? Abartmaktan başka bişi yaptığınız yok! Transfer yok Polat'a salla, transfer oluyor yine Polat'a salla! Adamın tek eksiği sportif başarı işte yazık ona denk geldi bu kötü seneler.

Kazım konusuna gelince; Lig Tv bahri havadır dedi az önce Hagi ben kefilim demiş öle alınmış ben onu düzeltirim demiş özellikle söyledi bunu Hagi istedi alındı işte hayırlısı olsun
 
Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Acaba sırada Fenerbahçe ya da Beşiktaşın bıraktığı hangi futbolcu var.

Bu transferde yönetimden ziyade Haginin etkili olduğunu düşünüyorum.Yakında yeni stada gidecez ve yapılan transferleri gördükçü yeni stad yapmaya hiç de gerek olmadığını düşünüyorum.

Ayrıca Colin Kazım gibi disiplinsiz ve sorunlu bir oyuncuyu alıp,Misimovici bu nedenlerle bir çırpıda silip atmayı acaba sayın başkan nasıl izah edecek.
 

Üst