Copa América 2011

Arjantin turnuvanın şu ana kadarki fiyaskosu gerçekten. Bolivya maçında ipten Aguero almıştı, sabah da Kolombiya dünyaları kaçırdı Arjantin'e karşı.. Seyirci avantajını doğru düzgün kullanırlar diye düşünüyordum ancak gelecekleri şu futbolla pek parlak görünmüyor

Hiç izleyemiyoruz ama herhalde izlenecek bir şey de olmuyor..
Bu gece 01.15 de Arjantin-Uruguay çeyrek final maçı varmış.. İzlemeye çalışacağız..
Dün tanımadığım bir yorumcu, a haber'de uruguay'ın hücum hattı yetersiz dedi..
Yetersiz dediği adamlar Forlan, Luis Suarez ve Cavani..
Ondan sonra izlemedim tabi.. Bilmiyorsan televizyona çıkma, cahil cesareti işte..

Messi'nin milli takımda kayboluş süreci devam ediyor.. Arjantin silik ama mecbur tutacağız yine..
Varsa yoksa Tevez benim için.. Tartışmasız favorim.

Önemli bir maçın saat 01:15te başlayacak olması iyi olmuş.. İki takımın ön plandaki forvet oyuncuları içinde tek formda olan Kun Aguero, 3 golle gol krallığında zirvede. Onun haricinde sadece Luis Suarez 1 gol atmış.. Messi canlanır mı bilemem ama Arjantin'in en kilit ismi gol yıllarında kesinlikle Aguero olacak. Umarım şu ana kadar hayal kırıklığı istenileni pek veremeyen iki takım, özellikle Arjantin, bize güzel bir maç izlettirirler bu gece..

Güzel maçlar olacak. Uruguay´ı hiç sevmemişimdir bu yaşıma kadar, Muslera´nın kaleyi korumasından olsa gerek ayrı bi sempatim oldu kendilerine bu aralar :)

Arjantin'e yine hüsran var.. Bu defa Muslera'ya takıldılar.
Ne zaman başarılı olacaklar bir turnuvada merak ediyorum açıkçası..

10 kişilik Uruguay'a tek kale yediler 2. yarı uzun bir süre, utansın Arjantin. Evsahibi olup çeyrek finalde havlu attılar.. Muslera muhteşem maç çıkardı ama sevinsek mi üzülsek mi bilemedim...

Uruguay finalin ilk takımı olacak bir sürpriz olmazsa. Peru'ya yarı finalde eleneceklerini hiç zannetmiyorum..

10 kişilik Uruguay'a tek kale yediler 2. yarı uzun bir süre, utansın Arjantin. Evsahibi olup çeyrek finalde havlu attılar.. Muslera muhteşem maç çıkardı ama sevinsek mi üzülsek mi bilemedim...

Uruguay finalin ilk takımı olacak bir sürpriz olmazsa. Peru'ya yarı finalde eleneceklerini hiç zannetmiyorum..

Zaten bu saatten sonra kupayı da alıp gelsin, Musi. Yoksa kapıdan içeriye sokmam :D

Uefa´nın sitesinde bile Muslera´nın Cana takası ile Galatasaray´a geldiği yazıldı.
Resmi siteden de açıklansa, şöyle rahat rahat seyretsek aslanımızı :D

Brezilya'nın attığı penaltılar,PES 2011'de ilk kez penaltı atan insanlardan farksızdı..

Uruguay'ın şu saatten sonra ciddi şansı oldu..

Güney Amerika futbolunun da nereye gittiği tartışılmaya başlanır herhalde.. Kağıt üzerinde kimsede olmayan kadrolar, bireysel olarak dünyanın en iyi futbolcuları olarak gösterilen oyuncular ama sonuç hüsran..

Arjantin'in hayatı hüsran da Brezilya da ona ayak uydurmaya başladı.. Son iki dünya kupasında onlar da kayboldu..

Oturup düşünmeleri lazım. Mesela ben Arjantin'in kadrosunu oturup kimseyle tartışmam. Messi olmasa da tartışmam.. Mesela Cambiasso gibi bir adam hiç oynamamış.. Böyle manyak bir orta saha.. Diego Milito'suz bir forvet hattı.. Arjantin 3 tane milli takım çıkarır, üçü de bu kupayı alır, almalı ama olmuyor..Maradona'yı teknik direktör yaparsan hiç olmaz zaten. Artık adam gibi , düzenli-dengeli bir kadro, adam gibi hoca belirleyip 3-4 sene sabretmeleri lazım. Bolluk içinde yokluk çekiyorlar.

Yükselen yıldız Uruguay'dı son dünya kupasında..Tesadüf olmadığı bir daha görülüyor..Çok iddialı bir kadroları yok ama asılıyorlar işte..

Sonuç olarak rezil bir turnuva oldu herhalde şimdiye kadar. İzleyemiyor olmamıza üzülmüyorum.

Arjantin'in kupayı kazanacağına %0.00000001 bile ihtimal vermiyordum.Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi Brezilya favorimdi.Uruguay'ın 1 adım önünde görüyordum.3.ihtimal olarak ie Şili. Bu 3'ünden dışarı çıkması mümkün değildi.Ama çeyrek finallerde Uruguay'ın Tangocuları geçmesi dışında hepsi sürpriz oldu.Gerçi nerdeyse bütün maçı 10 kişi oynayan Uruguay'ın da turlaması açıkçası sürpriz oldu.Dün Şili nasıl kaybetti hala inanamıyorum.Gene sürpriz olmasında Peru,Venezuella gibi şans eseri maç kazanan takımları finalde görmeyelim.Geçen Dünya Kupasında iyi sinyaller çakan Uruguay-Paraguay finali olsun :)