Metehancım seni sabaha kadar koruyan polisler dün Vietnam'da kullanılan portakal gazlarından sıktı gir bak fotoğraflarında düştü İnternet'e.Suçumuz ne diye soracaksanda suçumuz protesto hakkımızı kullanmak istememizdi.
Başbakan ortamı yumuşatacağına...
Tayyip Erdoğan: Gezi Parkı'ndaki Ağaçlarda Bunları Sallandıracaksın - YouTube
Bugün öğlen saatlerine kadar ortam biraz sakinleşmişti. Bu açıklamalardan sonra tekrar insanlar galeyana gelmiş durumda. Özellikle sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor.
Bu durumda kim ortamı germiş oluyor?
Ağabeyler yapmayin yahu ne portakal gazi. O kadar da değil yahu.. Utku ve Kaan Ağabeylerim.. Benim eylem yapilmasindan yana sıkıntım yok. Eylemin nasil yapildiğına benim itirazım. Oraya safi niyetlerle gidenlerin bende arkasindayim. Ama esnafimi maddi zarara uğratan,emir kulu polisimin canını yakan,TKP ve BDP'li teröristlerle birlikte olanlara benim itirazım. Başbakan da ifadelerine dikkat etsin bi zahmet. Öyle konusmakla Başbakanlik olmaz. Esed katilinden farki kalmaz o zaman. Seyh Edebali'nin Orhan Gazi'ye dediği gibi"Asabiyet ve tenkit bize,susmak sana". Madem Osmanli Torunuyum diyor. Bunu da böyle bilsin. Ağırbaşli olsun. O zaman o"çapulcu"dediklerinden farkı kalmaz...
Bu arada, söz konusu caminin imamı konuşmuş ve iddiaları yalanlamış:
HABER:O camide içki içilmedi | Sözcü Gazetesi