DKE İspanya Maçları (28 Mart-1 Nisan)

Milli takımın aday kadrosu açıklandı;

Kaleciler:

Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş), Ufuk Ceylan (Manisaspor)

Savunma:

Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Sedat Bayrak (Sivasspor), İbrahim Kaş (Getafe), Eren Güngör (Kayserispor), İbrahim Üzülmez (Beşiktaş)

Orta saha:

Hamit Altıntop (Bayern Münih), Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Tuncay Şanlı (Middlesbrough)

Forvet:

Nihat Kahveci (Villarreal), Batuhan Karadeniz (Eskişehirspor), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Sercan Yıldırım (Bursaspor).

Herkesi geçtim de bu Kazım Kazım ne ayak ya.

Kerem SEÇER' Alıntı:
...Herkesi geçtim de bu Kazım Kazım ne ayak ya.
Kerem eğer Kazım Kazım yerine başka bir oyuncu tercih edilse; Galatasaray´dan 5, Fenerbahçe´den 4 oyuncu milli takım kadrosunda yer alacak ki bu dengeleri bozan bir unsur.

Fatih Terim bilir işini!

Taner Gülleri futbolunun en olgun çağındayken kadroya alınmıyor. Gökhan ünal isimli sıfatı futbolcu kendisi odun olan arkadaş çağırılıyor ama Taner yok.Ne diyeyim ...

-----------------------------------------Volkan-------------------------------------------

---Gökhan--------------Emre--------------------------Eren-----------------Hakan---

--------------------Hamit--------------------------------------Mehmet------------------

------------Tuncay-------------------------------------------------------Arda-------------

------------------------Nihat-----------------------------------------------------------------

------------------------------------------Semih-----------------------------------------------

On biri sahada olmadı diye düşünüyorum 2 maçtada...

Sakatlıklar gerçekten büyük sıkıntıya sokacaktır,özellikle de savunma hattımızı...Ancak millilerimizden yine her zamanki gibi umutluyum...En azından beraberlik bekliyorum deplasmandan,kendi evimizde ise kazanırız diye ümit ediyorum...

Belki çok hayalci bulan arkadaşlarım olabilir ancak bu görüşlerimi takımımızın büyük takımlara karşı motivasyonunun ve kapasitelerinin en üst düzeye çıkmasından dolayı belirtiyorum...

Kazım Kazım milli takım oyuncusudur..arada bir işte fenerbahçeye seçilip orada da oynar okadar..

Keşke forvete taner gülleri ve defansa ibrahim toramanı alsaydı F.Terim.

Arda ve Tuncay ın performansına göre maçın skoru değişir.

Yine müthiş bir kadro. Milli takıma seçilme şartı "öncelikle kendi takımında en fazla eleştirilen adam olacaksın" galiba.. Örneğide var; Kazım Kazım, Sabri, İbrahim Üzülmez. Bu arada gözlerimiz Tümer'i de arıyor, dönse keşke şu takıma :) Milli takım seçme şartları nedir bilmiyorum ama kadro dışı olan Kazım bile seçiliyorsa lig maçlarının kıstas olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Milli takımımızın özellikle defans bloğuna bakınca; "umarım İspanya'da Guiza ilk 11'de oynar" demekten başka birşey gelmiyor insanın içinden :)

Fatih Hoca diğer elemanlara güvenmeyip Hakan'ı defansta oynatırsa da şaşırmam hani. Ama sırf İspanya'da oynuyor diye performansı hakkında fazla bilgi sahibi olmayıp Kaş'ı da oynatabilir :)

Şimdi gideriz yeneriz İspanya'yı ama bu gerçek de değişmez. Bu kadar savruk bir Milli takım seçmesi olmaz.

Son haberlerde Iniesta kesin yok Xavi'nin oynama olasılığı da çok zor diyorlardı.Ama oynayacağımız takım İspanya sonuçta , niye bilmiyorum ama orda berabere kalıp burda yenileceğimiz gibi bir his var içimde.Ama Fatih Terim bu nerde ne yapacağı belli olmaz

öyle bir milli takım kadrosu ki fenerin pafa yolladığı kazım yapmadığı iğrençlik kalmayan emre bizim bile ıslıkladığımız sabri beşiktaşlıların dahi tahammül edemediği (dani alvesi mahveder gibi dalgalar bile geçtiği) ibrahim üzülmez kadroda..

ayrıca geleceğin en sorunlu oyuncu adayı batuhanada şimdiden msj yollamış..sen böyle çirkef olmaya devam et ben seni hep milli takıma alırım der gibi

bizlere de ülkemizden daha çok Terim in olan milli takıma başarılar dilemekten başka birşey kalmıyor

Kerem SEÇER' Alıntı:
Fatih Hoca diğer elemanlara güvenmeyip Hakan'ı defansta oynatırsa da şaşırmam hani. Ama sırf İspanya'da oynuyor diye performansı hakkında fazla bilgi sahibi olmayıp Kaş'ı da oynatabilir :)

En son üç hafta önce maçın son 15 dakika girmiş oyuna, başkada oynadığı yok İbrahim Kaş'ın. Nerede yedek kalan, kadroya giremeyen varsa Fatih Terim alıyor milli takıma. Yazık gerçekten, milli takım tarihinin en önemli jenerasyonu sırf kişisel sebeplerden boşa gidiyor. Ondan sonrada bu gurbetçi niye bizim milli takımı seçmedi diye vatan haini ilan ediyoruz..

Hamit de oynamayacakmış.Sabri'yi görebilirz sağ açıkta.Geçen hafta Rıdvan Dilmen, Hakan Balta'nın Emre Aşık'la stoperde oynayacağını İbrahim Üzülmez'in sol bekte oynayacağını düşünüyorum dedi.Bugün Kanal 24'te İ.Kaş'ın stoperde oynayacağını söyledi Serkan Korkmaz.Her türlü sürprize açığız artık.

Hamitn olmaması çok büyük kadro tahmini kadrom

volkan

gökhan eren(kaş) emre aşık hakan balta

aurellio emre(ayhan)
nihat tuncay arda

Semih

Fatih Terim'in aklındaki 11

Volkan Demirel, Gökhan Gönül - İbrahim Kaş - Emre Aşık - Hakan Balta - Ayhan - Mehmet Aurelio - Emre Belözoğlu - Tuncay - Nihat - Arda