DKE İspanya Maçları (28 Mart-1 Nisan)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Şimdi tepki gelir mi bilmiyorum bütün paramı basmak istiyorum bu maça :)

Ne tepkisi olacakmış abicim ya sonuçta bu bir bahis işi.
Göz göre göre yanlış oynamak ve para kaybı yapmak kim ister ki...

Bas İspanya'ya..

Türkiye'ye basacaksın; kazanacağız, sen ve oyuncularımız kazanacak,
Türkiye'ye basacaksın; kaybedeceğiz oyuncular yine kazanacak ama sen kaybedeceksin.. ;)
 
Kazım Kazım, Batuhan Karadeniz ve İbrahim Üzülmez 11'de başlarsa garanti kazanırız!
Artık bu tür milli maçlar beni pek heyecanlandırmasa da İspanya ile oynayacak olmamız ve olası bir galibiyet kulağa hoş geliyor...
 
İlk 11

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Emre Aşık
Hakan Balta
İbrahim Üzülmez
Mehmet Aurelio
Emre Belözoğlu
Tuncay Şanlı
Arda Turan
Semih Şentürk
Nihat Kahveci


Açık futbol oynayacağız bu kadroya göre.Gol kesin atarız ama yeriz de.
 
İspanya Futbol Federasyonu'nun açıkladığı resmi ilk 11 şöyle: Casillas, Ramos, Pique, Raul Albiol, Joan Capdevila, Senna, Xavi, Xabier Alonso, Cazorla, Torres, David Villa
 
Eldeki tüm veriler kaybedeceğimiz yönünde göszüksede ben bu gece galibiyet alabileceğimizi düşünenlerdenim.Yani ya yeneriz yada fark yeriz ortası yok ne yazıkki :)

Eğer ideal kadro ile bu maça çıkabilseydik yani Servet,Hamit ve Topal oynasaydı çok daha denk bir maç olabilirdi.Ve yere göğe konulamayan İspanya nında yenilebileceğini gösterebilirdik.

Bu gece için tahminim ise
Arda nın maçın yıldızı olabileceği yönünde.Eğer normal oyununu bile oynasa bu İspanya defansının sağ tarafının çökmesi anlamına gelecektir.
 
Ben de senin gibi düşünüyorum Evren. Bir sürpriz yapabiliriz ama yapamazsak fena yaparlar bizi gibi geliyor. Bu arada Cazorla nasıl oynuyor? Önceki performansını beğenirdim ama son 2 senedir izlemedim için.
 
Albiol, Valencia' da bu sezon oynadığı karşılaşmalarda dört kere kendi kalesine gol atmış. Bir kere rakip ağları havalandırabilmiş. Umarım kendi kalesine gol atar bu maçta.

İki ileri uç adamımızla oyunu rakip alanda kabul ettirmeye çalışacağız. İçimden beraberlik geçiyor, ama hayırlısı. Önemli olan çarşamba günü oynayacağımız maç. O maç mutlaka kazanmalıyız..
 
Maçı alacağız. Acayip inanıyorum takıma.

Arda futbol dersi verecek sahada. Sahanın en büyük yıldızı gibi oynayacak.

Tahmini skor:2-3. Hadi be Türkiye!
 
İyi oynuyoruz yani en azından kötü oynamıyoruz. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz lazımdı, Madrid' te oynuyoruz, kolay değil öyle pozisyona girmek.

Arda kendini yere bıraktığında ölecektim. Zaten maçın başından beri bi tutukluk var. Aha kesin ciddi bir şey oldu dedim ama sanırım önemli bir sorun yok.

İkinci yarı alacağız umarım :)
 
Kazanmamızı isterim ama...

Arda´nın yerde kasığını tuttuğunu gördüğümde "eyvah" dedim. Bu ülke koşullarında, milli takım için sakat vermeye değmez.
 

Üst