EL 1. Hafta | Asseco Prokom 72 - 76 Galatasaray MP

bu takım beni kalpten götürür valla. ne rezalet bir son çeyrekti ya öyle. 18 sayı öne geç rakip yakalasın seni. adamlar taktik faulle seni faul çizgisine göndersin 2 de 0 at. takım içinde rehavet ve laubalilik çok üst düzeyde. gerçekten de öyle. iyi takımız ama sanki kibirliyiz biraz. kazandık mutlu olmamız gerek ama biraz da eleştiri yapmak lazım. çok çok rahat +20 üstü alacağımız maçı son topa bıraktık

shipp e sallayan arkadaşlar için aldığı ribandlara bakmalarını tavsiye ederim. en son aldığı ribandla kapıyı kapattı zaten. Herşey hücumdan ibaret değil.

Anlamadığım şey acaba Tutku nun sakatlığı mı vardı yanılmıyorsam ikinci yarı hiç oynamadı . Tıkandığımız anlarda o nefes aldıracak organizasyonları bize yaptırabilirdi.

Tüm maçları sadece üçüncü çeyrek olarak oynasak :) Son çeyrekte çok kötü 6 dakika ama çok iyi son dakika. Ben olsam Ender tercihlerinden bir tanesini Tutku olarak kullanırdım. İkinci çeyrekte gerçekten iyi katkı vermişti.

Eurolig'de hiç bir maçın 37 dakika oynayarak kazanılmayacağını gördük 40 dakika tam konsantrasyon oynamalıyız.Neyseki bu dersi kaybetmeden aldık teşekkürler aslanlar.

Son periyottan ders çıkarmalıyız diyorum.Tebrik ediyorum 3.periyot için yorum yapamayız hiç birimiz o ayrı bir oyundu.:)
Yarın daha iyi yorum yaparım.

shipp e sallayan arkadaşlar için aldığı ribandlara bakmalarını tavsiye ederim. en son aldığı ribandla kapıyı kapattı zaten. Herşey hücumdan ibaret değil.

Anlamadığım şey acaba Tutku nun sakatlığı mı vardı yanılmıyorsam ikinci yarı hiç oynamadı . Tıkandığımız anlarda o nefes aldıracak organizasyonları bize yaptırabilirdi.

Shipp'in savunulacak hiç bir tarafı yok.. artık kabak tadı vermeye başladı.. rebound kovalıyormuş, mücadele ediyormuş.
Bu takımda olması gereken bir oyuncu değil, bu bu kadar basit.

Maç heyecanıyla ve her basketbol maçında olması muhtemel yanlış oyun, yanlış şut tercihi, yanlış adam seçme, girmeyen şut vb. nedenlerden dolayı son saniyeye gelmeden takımın yenilgisini kabullenebiliyorsunuz; ama farkında olduğumuz gibi; ilk Eurolig maçımızı, hem de deplasmanda kazandık.

Takımsa Galatasaray, ruhsa Yenilmez Armada, seriyse 9'da 9 (Eurolig 4/4), tecrübeyse Jaka Lakovic. :)

ya ilk defa oktay hocanin son ceyrek hata yaptigini dusunuyorum. hucumda sikinti yasiyorduk tutku andric ikilisini almaliydi diye dusunyorum enderi aldi, durumlar daha da kotuye gitti. ender hic bir zaman bir EL duzeyinde gard olmadi olmayacak. tutku daha fazla oynamali. Neyseki aldik bir sekilde....

Belki burası yeri değil ama Caner yerine Evren'e de biraz süre verilmesi yararlı olur siye düşünüyorum. Savunma zaten üst düzeyde. Evren hücumda ritim kazanır ise iki yıl öncesinde olduğu gibi çok yararlı olur. Kiralık gidecek ise gitmeden bir iki maç denenmelidir bence.

guardlarımız müthiş 4 ve 5 numaralarda iyiyiz ama 3 numara felaket shipp fizik olarak euroligde 3 oynaması çok zor görünüyor shippi kötülemiyorum ama shippten daha iyi bir 3 numaramız olsa çok iyi olurduk dış şut tehditi olan bir 3 numaramız olsa çok fena takım oluruz

Şu kötü ve lanet bir günde yüzümüzü yine Galatasaray güldürdü.. 18 sayıdan verseydik maçı kötü olurdu, artık bu olayı oynaya oynaya aşacağız. Kolay değil, ilk defa Euroleague'de oynuyoruz.. Teşekkürler Yenilmez Armada!

Maçta da söyledik, bir kez daha tekrar edelim; fark yeriz diyenler oldu, Euroleague bize büyük geliyor diyenler oldu. Bu takım sizi böyle devam ettikçe çok pişman eder. Lütfen herkes sadece 20 dakika ile asmasın takımı. Bu takımın daha ilk maçı ve bu sezon resmi olarak 9. maçımız. Herkes şapkasını önüne koysun ve saygı duysun bu takıma.. Şimdilik bu kadar.