Erdemir : 89 - Galatasaray : 91

moraller bozuk . çıkış çıkış die die maç kalmadı. son terine kadar savaş bu maçı al ... gün olarak c.tesi tahmin edioerum. ama gün ve maç saati yazılacaktır..

zonguldaklıları desteğe çağırıyoruzzzz
 
Tarih:19.03.2005 Cumartesi
Saat:15.00
Yer:Kdz.Ereğli Erdemir Spor Salonu

Biz uA-Kdz.Ereğli olarak orda olacağız. İstanbul ve çevre illerden gelmek isteyenler olursa bana mutlaka ulaşsınlar. Sizleri en iyi şekilde karşılayacağımızdan şüpheniz olmasın.

Ayrıca gelemeyeceksiniz maçı mutlaka tv den izleyin. Güzel bir sürprizimiz olacak.



Saygılarımla Ahmet Berk Erbil.
 
Son 6 maçı kaybettik birbirinden zor final niteliğindeki 6 maça çıkıyoruz.
ilk devredeki Tekel maçından beri İstanbul'da oynuyoruz. 13 maçtır içerdeydik. bu zor deplasmandan galibiyet çıkarmalıyız.
 
ultrAs Daçka' Alıntı:
Açıkçası hiç ümidim kalmadı.

Dünden beri kendimi yiyip duruyorum.

Umarım kazanırız.
Al bedende o kadar artık maç öncesi yorumda KAZANMALIYIZ demiyeceğim o kadar düşünüyorum ama onlar kendilerine sıkmıyorlar inşallah dileğim budur ki bu sefer olsun yoksa biz ortamızdan ÇATLAYACAĞIZ!!!!!!!!
 
açıkcası ümitsizim ama neden olmasın eğer takım o gün kafa olarak oynarsa oyuncular biras iyi durumda olursa inanırsak kazanabiliriz

GOKHAN ÜÇOKLAR YALVARIRIM İÇERİ YÜKLEN HEP DIŞARDAN OYANAMA POTAYI SADECE 3 LÜK ATARAK GÖRME YALVARIRIM
 
kempes89' Alıntı:
açıkcası ümitsizim ama neden olmasın eğer takım o gün kafa olarak oynarsa oyuncular biras iyi durumda olursa inanırsak kazanabiliriz

GOKHAN ÜÇOKLAR YALVARIRIM İÇERİ YÜKLEN HEP DIŞARDAN OYANAMA POTAYI SADECE 3 LÜK ATARAK GÖRME YALVARIRIM
KAMPES89 çok iyi bir konuya değinmişsin aynı durum BURAK SEZGİN içinde geçerli LÜTFEN İçeriden oynayın içerideyken süper oluyor Ribaund alıyor Blok yapıyor ve çok güzel sayılar atıyor en önemlisi de Burak o mevkiye çok yakışıyor o güzel fiziğe yazık etme inan bana içeride o vücutla yapmak isteyipte yapılmayacak hareket yok bunu biraz düşünmelisin sen GALATASARAY'a yakışıyorsun... 8) 8) 8)
 
bugün eski basketçilerimizin röpörtajlarını izledim tv de onlarda pek uutlu değil...neden olmasın kümede kalmamız filan diyorlar...
 
İşimiz zor.O salondan galibiyet çıkarmak kolay değil.Ereğli'deki arkadaşlara büyük görev düşüyor.Umarım kazanırız.
 
koch' Alıntı:
İşimiz zor.O salondan galibiyet çıkarmak kolay değil.Ereğli'deki arkadaşlara büyük görev düşüyor.Umarım kazanırız.

Evet gerçekten bu sene pek az takım galibiyetle çıktı ereğliden gerçekten erdemir'in iyi bir taraftar desteği var ama şimdi karşılarında uA gibi ciddi bir rakip var ve sayımızda bir hayli fazla olacağa benziyor.

Umarım uA-Kdz.Ereğli olarak çabalarımız boşa gitmez ve galatasarayımız maçı kazanır. İçeride Pasco ve dışarıdanda Dickel'ı durdukmu maçı alırız gibime geliyor.

Özellikle Dickel son haftalarda çok formda önlem alınması lazım.
 
Merhaba.ben ultrAslan-Kdz.EREĞLİ koordinatörüyüm.
elimizden ne gelirse o gün tribünde yapacağız.
buraya gelecek olan misafirlerimizinde başımızın üzerinde yeri var.
maç pazara alınabilir ama.
 
Koch o salondan galibiyet çıkarmamız zor diyorsun artık geri dönüş yok rakip kim olursa olsun hangi salon olursa olsun kazanmak zorundalar kazanan nasıl kazanıyorsa bizimkilerde bu saatten sonra ONURLARI İÇİN
KAZANMALILAR.
 
DUYURU!

SEVGİLİ GALATASARAYLILAR,HAFTASONU OYNANACAK OLAN ERDEMİRSPOR-GALATASARAY BASKETBOL MAÇI PAZAR GÜNÜ SAAT 15.00'A ALINMIŞTIR!
atv KANALI MAÇI CANLI YAYINDA VERECEK!
MAÇI İZLEMEK İÇİN EREĞLİ'YE GELECEK MİSAFİRLERİMİZ VE EREĞLİDE BULUNANLAR,SAAT 12.00'DE ERDEMİR KAPALI SPOR SALONU TARAFTAR GİRİŞİNDE BULUNSUN!
SAYGILARIMLA...


ultrAslan-Kdz.EREĞLİ koor.
 
pazar günü ankara macı da var
yani ne tvden izleyebilicez, ne de gidicek arkadaslar maca gidebilicekler
ama bu macı kazanmak zorundayız
belki bi umut olabilir o zaman
umutsuz yasanmıyo ne de olsa?
 
Selim'in dedigi gibi televizyondan bile seyredemeyiz bu durumda. Ben gerci Pazar olmasaydi bile gidemezdim Zonguldak'a cunku Cumartesi Amerika'dan annem ve abim geliyor dokuz gunlugune. En azindan televizyondan izlemek isterdim ama 15:00 sakat. 16:00-17:00 arasi biz Sami Yen'de gireriz iceri. Hep beraber Ankaraspor macina gidiyoruz.

Umarim bir sekilde kazanabiliriz bu maci. Ben acikcasi dun, hatta bu sabah kadar endiseli degilim erkeklerin kumede kalmasi konusunda. Oglen Federasyon'un sitesinde "play-out" kelimesini gordum de "acaba" dedim. Az evvel de Murat'in aktarmis oldugu bir yaziyi gordum ki acikliyor olayi ve umdugum gibiymis. 13. ve 14. bitiren takimlar direkt dusmuyor. Ikinci Ligi 3. ve 4. bitiren takimlar ile tek devreli lig usulu "play-out" maclari oynuyorlar. Artik umarim en kotu ihtimalle o maclardan kurtaririz olayi. Yoksa ben Pazar gunu televizyondan Tekel sonucunu ogrendigim andan itibaren panik halindeydim. Efes, Fener, Akatlar'da Besiktas, disarida Erdemir, Banvit ve Tuborg. Hepsini kaybedebiliriz.

Basarilar Galatasaray.

Doga
 
inşallah bu maçı yeneriz..zorlu rakip ama yeneriz inşallah.geçen hafta beşiktaşı yendilerrr...uA_kcekmece
 

Üst