Erdemir : 89 - Galatasaray : 91

ya son tekel maçından beri canlı cenaze gibiyim..küme düşeceğimizi düşündükçe çıldırcak gibi oluyorm..kazanmamız gereken maçları kazanamadık ve artık önümzde çok zor bir fikstür var..öyle bi umutsuzluğa kapıldıkki kazanacağız demek çok zor ama yinede bütün kalbimizle takımımızı destekleyedceğiz
 
ultrAslan9999' Alıntı:
Tarih:19.03.2005 Cumartesi
Saat:15.00
Yer:Kdz.Ereğli Erdemir Spor Salonu

Biz uA-Kdz.Ereğli olarak orda olacağız. İstanbul ve çevre illerden gelmek isteyenler olursa bana mutlaka ulaşsınlar. Sizleri en iyi şekilde karşılayacağımızdan şüpheniz olmasın.

Ayrıca gelemeyeceksiniz maçı mutlaka tv den izleyin. Güzel bir sürprizimiz olacak.



Saygılarımla Ahmet Berk Erbil.

bikere maç cumartesi değil pazar 2.'si GALATASARAYIMIZ İÇİN herkez görevini yapacak.



yenilsende yensende taraftarınsenle
üzüntünle sevincinle seninle birlikte laylalalalalalala :D
 
as

Pes dogrusu ne ise veriyolar maci tvden anlamıyorum ugursuz geliyor 2 zibidi gsye zaten off off keske vermeseydi tv diyorum ben... :lol:
 
Şimdi maçtan bir arkadaşımla konuştum. Erdemir yönetimi tek kelimeyle saçmalamış. Önce arkadaşlarımızın astıkları pankartları kaldırmışlar. Daha sonra kalablaık halde olmayan gruplardaki taraftarların atkılarını girişte toplatmışlar. Belli bir yer ayırmamışlar. Bunların üstüne Turabi Genç gelmiş. Erdemir bunun bir yönetim kararı olduğunu söylemiş, deplasman taraftarına pankart falan astırmıyoruz demiş. Arkadaşalrımız ve menejerimiz de haklı olarka delirmiş. Neyse sonra atkıları geri almışlar. Maç başında da birşeyler hazırlamılar onların da çoğunu yapabilcekelr gibiymiş.

Bu nasıl bir mantıktır. Pankart astırmamak, ne demek? Bu nasıl bir tutumdur anlamış değilim. İnsanların atkıları neden toplanır? Neden çekiniyorlar. Açıkçası zaten bize göre daha iyi bir basketbol takımları var. Peki taraftardan ne isteniyor. Oradaki çoğu Galatasaray'lı renkdaşımız yılda o formayı 2 3 kez canlı görebiliyor ya da göremiyor. Onlara karşı yapılan bu tutum nedir? Neyse bu olay taraftarı daha da hırslandırmış, baya dolduracağız diyordu arkadaşım.
 
45 sayinin sadece 12 sayisini uc sayidan bulduk.
Nasil oynadigimizin en acik gostergesi bu.

Su takimla kume dusmeme mucadelesi vermek bana kafayi yedirtiyor.

Daha Arda oynamadi bu arada.
 
Evet ilk yarı itibariyle iyi oynuyoruz. Boddicker iyi hoş da Burak, Gökhan ve Cihad' ın da skora katkısı gerekiyor.

Ancak mücadale bakımından seyri güzel bir maç oluyor. X e katılıyorum, bu takımın küme düşme potasında olması bana büyük acı veriyor.

Arda henüz oynamadı ama böyle giderse Arda' ya gerek kalmaz, kendisini de riske etmezler.

Bu arada Halil ÜNER' in elindeki telsiz çok sırıtıyor :)

Ayrıca bizim maçları neden Murat Kosova-Kaan Kural ikilisi anlatmaz yaa. Yine kaldık hacıvatla karagöze. Haydi Murathanoğlu neyse de Ismet Badem off yani. Sen git orada burada panel düzenle Efes Pilsen forması dağıt ya. Ne işin var maç anlatımında.
 
3. period sonucu 62-52

Haydi beyler biraz daha gayret.

3. period da Arda Vekiloğlu oyuna dahil oldu ve kısa süre almasına ragmen faydalı da oldu diyebiliriz.

Erdemir seyircisinin Istanbul sempatizanı hakemler diye bagırması ise çok ilginc. Basketboldan anlamayan, bilgi sahibi olmayan insanların bu tarz haykırışlarda bulunması çok üzücü. Bence hakemler gayet iyi bir yönetim sergiliyorlar.
 
Son dakika bile rahat maç seyredemedik...

Bu kadar foul atışı kaçar mı? 41/26

Neyseki 89 - 91 kazandık maçı...
 
Valla bugun garip bi mac oldu EE BE KARDESİM BU MACIMI BEKLEDİNİZ PATLAMAK İCİN!!!...boddickere hep kızdıgım nokta sertlikten kacması ve 5 numarada oynarken sürekli faul problemine girmesiydi bugun müthis bi bod vardı valla...gökhan bütün sezon yattı gezdi durdu bugun turnayı gozunden vurdu:)))...yine diyorum gsnin bu sene en iyi adamı bence nickdi bugunde harkulade oynadı valla helal olsun bu cocuga...

Türklerde bugun iyiydi...ama anlamadıgım nokta cok gereksiz noktalarda mola aldık...yani biz super onlar cok kötüyken molaları neden biz aldık ve hızımızı kestik onu anlamadım...keep pota altında bir dev valla...

Not:Bence playouta kalırsak kesinlikle bod oynamalı yabancı hakkında...bugun birkez daha gördüm bunu...gönlüm her nakadar nicden yanada olsa mecburuz buna !!!
 
Son anlarda kaçırdığımız faullerle ve de hakemlerin katkısıyla zora soktuğumuz maçı 91-89 aldık..

Aylardır diyoruz bu kadro iyi kadro. KAdro iyi yönetilmiyor gerekli verim alınamıyor.. Bugün biraz içeriden oynadık Erdemir gibi pota altı iyi bir takımı bile pota altında or durumlara düşürdük. 2 senedir ilk kez H.Üner'in abuk subuk hücum setlerinden arınmış gördük takımı.. İlk 2 periyotta pota altından 31 sayı yapmışız. Çoğu maçta maç boyu 15 sayı bile yapamıyorduk pota altından. Keep biraz daha süre alırsa daha da etkili olabiliriz. Jacobson bugün iyi değildi. İçeriden yaratılan boş pozisyonlarda 3 lükleri sokabilse maç çok önce kopardı.

Hemen herkes iyi oynadı. Boddciker ekstra oynadı.. Anlaşılan esrarengiz hatun Erdemir'e ulaşamamış :D

Çok önemli galibiyet oldu. Bundan sonraki maçlardan 2-3 galibiyet çıkarabilirsek play out falan oynamak zorunda kalmayız. Hatta sıralamada yükseliriz..

Bu takım BJK yı da FB yi de yenebilecek kadroya sahip. Yeter ki oyuncular yüreklerini koysun yeter ki H.Ü saçmalamasın..

P.S. Hakemler ilk 2 periyotta iyi maç yönettiler. Ama Erdemire verdikleri teknik faulden sonra sapıttılar. Son 5 dk da skandal yönetim gösterdiler. Erdemir "baltalar elimizde" oynadı hiçbirine faul çalmadılar. Üst üste süre işlemeden yapılan faullere sportmenlik dışı faul çalmadılar. Sanırım 5-6 kere süre işlemeden faul yapıldı.
 
Bir sezon boyunca yapamadığımızı bir maçta yaptık.

Maçın son saniyeleri hariç çok iyi oynadık.Gerçi son saniyeler yüreğimiz ağzımızdaydı ama önemli olan galibiyetti.Bunu başardık. Helal olsun
 
Çok önemli bir galibiyet aldık, umarım galibiyetler seri halinde devam eder.

Rahat götürdüğümüz karşılaşmayı sadece 2 sayı farkla( bu bile zor oldu ) kazanmamız ise üzücü. Bu kadar çok serbest atış kaçırılmaz ki. Hiç serbest atış idmanı da mı yapmaz bu takım anlamak zor ... Sanıyorum ki bu karşılaşma sonrası Halil ÜNER bu konuya özellikle değinecektir.

Hakem için iyi demiştim ama nazar değdirdik sanırım. Özellikle oyunun 4. periodunda çok anlamsız kararlar verdiler. Hel hele hakemin tribüne kadar gidip de Erdemir' li taraftarları tehdit eder gibi konuşma yapması anlaşılır gibi değil.
 
Bugun gercekten takim olarak cok iyi ve hirsli oynadik. Boddicker gecen haftanin da acisini cikartircasina oynadi, hemen herkes gorevini yapti.
Skor maci izlemeyenleri aldatmasin, son dakikalara farkli onde girdigimiz macta yapilan taktik faulleri sokamadikca fark azaldi.
Keep skora gecen macta yaptigi katkiyi bu macta da devam ettirdi, Jacobson da yine iyi bir mac cikardi. Bu arada oynadigi kisa sure icinde Arda'yi fizik olarak hazir gibi gordum, bilmem maci izeyen arkadaslar bana katilir mi?

Sonucta bu galibiyet bize hayat verdi, yeniden umitlenmemizi sagladi. Ancak play-out'tan kurtulmak istiyorsak en az 2 galibiyet daha almaliyiz.
 
İyi gitmeye başlarken birşeyler ters gitti bu sene. Umarım Gökhan iyidir, önemli birşeyi yoktur. Bugün içeriyi zorlayan bir Gökhan vardı. Zaten içeriyi zorlayan bir takım vardı. Acil şifalar Gökhan. Wellcome back Arda :)
 

Üst