Euro 2008

Türkiye nereye kadar gelir?


  • Kullanılan toplam oy
    32
Onur Yavuz' Alıntı:
Kerem´in de söylediği gibi turnuvadaki en güzel oyunumuzu sergiliyoruz. Bu kadar iyi oynayacağımızı hiç tahmin etmiyordum. Terim rakibin hata yapmasını bekleyen kontrollü bir oyun oynatacağını tahmin ediyordum, yanılmak hoşuma gitti. Umarım oyun düzenimizi değiştirmeyiz.

Kaan bak Terim doğru tercihler yapınca eleştirilmiyormuş : )
Onur abi öbür türlü iyiydik. siz eleştiriyordunuz, milli takım kazanıyodu :)
kılıçla yaşayan kılıçla ölürmüş...
 
Okan BAKIR' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2412sy12]Avrupa Şampiyonasında 3. lük maçı yok.


Ayrıca umarım bizim takıma sağ bek alınır.Sabri adamı veren eder kanser eder.Kimse iyi oynadı demesin.3 golüde oradan yedik.Sağ bek önce savunmayı iyi yapacak sonra hucumu onun artısı olacak.Yazık valla.Adam biraz akıllanır.Çok yazık oldu bu kadar ezmişşken offff offfff.

peki genç uğur seni o bölgede tatmin edermi?[/quote:2412sy12]


Genç Uğur sakatlandığından ne yapmak gerekir ;) Gene SAbri gelir ve gene bizi deli eder.

Yılmaz Kardeşim bu adam yıllardır sağ bek oynamış ilk kez çıkıp oynamadı ki.Yaptığı penaltı hareketi nedir ? Evet hucum yönü iyiydi fakat savunma oyuncusunun öncelikli işi savunma da hata yapmamaktır.3 gol artı birde penaltı yuh be kardeşim.
 
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":6dvsy4kq][quote="Burak Barut":6dvsy4kq]Avrupa Şampiyonasında 3. lük maçı yok.


Ayrıca umarım bizim takıma sağ bek alınır.Sabri adamı veren eder kanser eder.Kimse iyi oynadı demesin.3 golüde oradan yedik.Sağ bek önce savunmayı iyi yapacak sonra hucumu onun artısı olacak.Yazık valla.Adam biraz akıllanır.Çok yazık oldu bu kadar ezmişşken offff offfff.

peki genç uğur seni o bölgede tatmin edermi?[/quote:6dvsy4kq]


Genç Uğur sakatlandığından ne yapmak gerekir ;) Gene SAbri gelir ve gene bizi deli eder.

Yılmaz Kardeşim bu adam yıllardır sağ bek oynamış ilk kez çıkıp oynamadı ki.Yaptığı penaltı hareketi nedir ? Evet hucum yönü iyiydi fakat savunma oyuncusunun öncelikli işi savunma da hata yapmamaktır.3 gol artı birde penaltı yuh be kardeşim.[/quote:6dvsy4kq]
Sende haklısın da bu adam tek başına podolski ile başa çıkabilir mi?
Hiç yardım gelmedi adama.
Mehmet Topala da ayrı parantez açmak gerekir.Mehmet hep böyle devam et.
Herkese bu başarıda rol alan herkese teşekkürler.
 
3.golde yazık oldu..2-2'den sonra akıllı olup,maci 90+2'lere son hucuma goturmeliydik.Rustu icin diyecegim bir sey yok..Beşiktaşlılar ceksinler bundan sonra..Ne diyim ben!
 
ya abi bu rüştünün kaçıncı kupadan edişi türkiye 2002 dünya kupasında ronaldonun golünde parmaklarının ucundan geçti çıkaramadı topu 3.olduk off rüştü off sonra gitti barcayı batırdı 5 maç oynadı gitti
 
Bu arada Sabri^de bu penaltı konusunda acayip ballı :) Önce Gençlerbirliği mçında yaptığı 100/100 penaltı şimdi de bu ben diyorum bu çocukta şeytan tüyü var :) Bunun başka açıklaması olamaz.
Şimdi tüm basın şanssız yenildik diyor.Şanslı galibiyetlere inanmayan Fatih Hoca ve diğerleri şanssız mağlubiyete inanıyorlar mı diye düşünmedim değil.Çok yazık oldu Çok.
 
Bu oyuncuların hepsi ile ve başarıda emeği geçen herkesi tebrik etmek gerekir. Turnuvadaki en iyi futbolumuzu oynadık. Fakat şanssılık, bireysel hatalar ve hakem faktörü ile yenildik. Maçın ilk yarısı Almanları adeta boğduk. Keşke ilk yarı oynadığımız oyun karşısında skoru daha ileri taşıyabilseydil. Bu sefer Almanların tecrübesi ve lobisi(!) öne çıktı. Bütün herkes elinden geleni yaptı. Kazım, Ayhan ve Semih özellikle iyilerdi. Ayhan orta alanda oyun kurucu gibi görev yaptı. Bu sene umarım sakatlıklardan uzak bir sezon geçirir. Bu oyuncularla gurur duymak gerekir.
Bu kadro daha genç, önlerinde çok turnuvalar var. Arda, Tuncay, Hamit, Mevlüt, Uğur, Hakan Balta, Gökhan, Volkan, Emre Güngör, Nihat ve daha niceleri bunların hepsi en az iki turnuva daha görebilir. Baktığımızda bu kadronun üstüne yapılacak ufak oynamalar, daha çok birlikte oynamaları, yeni çıkacak bazı oyuncular ile daha iyi yerlere gelebiliriz...
 
13. Avrupa Futbol Şamsiyonası'nda yarı finalde mükemmel bir futbol sergilemesine rağmen Almanya'ya son dakikada yediği golle 3-2 yenilerek turnuvaya veda eden A Milli Futbol Takımı İstanbul'a geldi.

Türk Havayolları'nın "Edirne" isimli uçağıyla Atatürk Havalimanı'na 15.45 sularında inen A Milli yıldızlarımız beklemeden Devlet Konukevi önüne geçerken, Konukevi'nin dışında toplanan vatandaşlar da tezahüratlarıyla millileri bağırlarına bastılar.

-BÜYÜK COŞKU-
Milli takımı taşıyan uçağın inişine saatler kala Atatürk Havalimanı'nda toplanan çok sayıda taraftar, ellerindeki Türk Bayrakları'yla tezahüratta bulundu. Havalimanındaki coşku, uçağın alana iniş yapmasıyla birlikte doruğa ulaştı.

Havalimanında çok sayıda taraftarın bayraklarla karşıladığı, alkışlarla uçaktan inen millileri havalimanı personeli de yalnız bırakmazken, milliler kendilerini bekleyen yakınlarına kavuştu ve "Türkiye sizinle gurur duyuyor" tezahüratlarıyla gurulandı.

Uçağın kapısından ilk olarak Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim birlikte çıkarken, ikili alkışlarla karşılandı ve kendilerine çiçek takdim edildi.

Milli takımın oyuncuları da yoğun alkışlar arasında uçaktan iniş yaptı. Futbolcuların uçaktan inişi sırasında taraftarlar, "Türkiye sizinle gurur duyuyor" sloganları attı.

-TERİM BİZİ BIRAKMA-
A milli takımımızın muhteşem karşılaması sırasında, Almanya maçı sonrasında görevini bıraktığını açıklayan Fatih Terim'e de büyük ilgi vardı. Başarılı teknik adam için "Fatih Terim bizi bırakma" şeklindeki pankartların fazlasıyla olması dikkat çekti.

-OTOBÜSTE BÜYÜK COŞKU-
Türk bayrakları ve çiçeklerle karşılanan futbolcular, sahil yolunu takiben Taksim Meydanı'na gidecekLERİ üzeri açık bir otobüse binerek, burada da coşkuyu yaşadılar!

Taksim'de düzenlenecek kutlamaya gitmeden önce futbolcuların otobüsten havalimanındaki taraftarlarla karşılıklı tezahüğratlar yapması dikkat çekti. Otbüs havalimanında 16.15'te hareket ederek Taksim'in yolunu tuttu!
 
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":cnjagi0j]Ne diyeyim ki, baba mutlu musun?

Takımın bu noktaya kadar gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürler.



Off Off Off.Bunu bir daha uzun süre görebileceğimizi sanmıyorum.Çok yaklaşmıştık.[/quote:cnjagi0j]
bence 2010 da daha da iyisini yapıcaz ah gökhan gönül ve ümit karan olsaydı çok farklı olurdu herşey tüm goller sağdan geldi sabri o asisti yapmasına rağmen milli takım oyuncusu olduğuna inanmıyorum
 
İspanya bayagı saglam oynuyor. İspanya - Almanya finali bakalım, almanların taktik disiplini ve yuksek top basarısı mı ispanyolların hızı dar alan becerisi mi... İspanya alır umarım, milli takım duzeyinde bir şampiyonluk gorme vakitleri çoktan gelmişti.
 
Timur Saglam' Alıntı:
İspanya bayagı saglam oynuyor. İspanya - Almanya finali bakalım, almanların taktik disiplini ve yuksek top basarısı mı ispanyolların hızı dar alan becerisi mi... İspanya alır umarım, milli takım duzeyinde bir şampiyonluk gorme vakitleri çoktan gelmişti.

Bende İSpanya diyordum ne zaman ki Aragones'i duydum gene de Almanya :)
 
Semih Ural' Alıntı:
Bence İspanya kazansın şu bizim medya bi Aragonesi şişirmeye başlasın :)
Büyük ihtimalle öyle olacaktır. Dün Uğur Meleke demişti: ''Çok tutucu bir teknik adam. Elinde Torres ve Villa gibi iki forvet olmasına rağmen her fırsatta tek fovete dönmeye çalışıyor. Bu takımı oynatmak için fazla birşey yapmanız gerekmez...'' Doğru söylüyor. Ayrıca şunu söylemek istiyorum Guiza tek santrafor falan oynayamaz. Adam pozisyon gelince atar fakat topu tutan bir isim değil...
İspanya yaptığı paslarla zaten Rusya'yı adeta bayılttı. Golü bulduktan sonra da yaptıkları paslarla birçok pozisyon buldular...
 
Hamit en iyi 11'de...
Gazeteye göre, en iyi kaleci Hollandalı 37 yaşındaki Edwin van der Sar olurken, defansta Rus oyuncu Juri Schirkow, Çek Cumhuriyeti'nden Tomas Ujfalusi, Portekizli Pepe ve İspanyol Sergio Ramos'a yer aldı.

Orta sahanın en iyi oyuncuları arasında ''orta saha motoru'' olarak gösterilen Hamit Altıntop'un yanı sıra İspanyol futbolcu David Silva ve Hamit'in Bayern Münih'ten takım arkadaşı Alman milli oyuncusu Bastian Schweinsteiger, forvette de İspanyol David Villa, Rusya'dan Roman Pavljutschenko ve Adrej Arshawin gazetenin ''en iyi 11''inde yerlerini aldılar.

Hamit için, ''Orta sahanın motoru olarak çalıştı. Motor devamlı çalıştı. Özellikle son dakikalarda güzel asistler yaptı'' denildi.

-''EN KÖTÜ 11''-
Gazeteye göre, Yunan kaleci Antonis Nikopolidis, Almanya'dan Christopf Metzelder ve Mario Gomez, dünya şampiyonu İtalya'dan Simone Perrotta, Marco Materazzi ve Luca Toni, Fransa'dan Willy Sagnol ve Florent Malouda, İsviçere'den Ludovic Magnin, Avusturya'dan Ronald Linz ve İsveç'ten Fredrik Ljungberg turnuvanın ''en kötü 11''ini oluşturdu.

hamitsevinc02.jpg
 

Üst