Re: Euro Basket 2009 (Anket Yenilendi)
Turnuva öncesi tahminimde dört yarı finalisti de bilmişim...Süpriz ve hayal kırıklıklarında ise yanılmışım...
Keşke Yunanitan'da yanılsaydım
Moralim gerçekten bozuk, Bu kadar formdayken, bu kadar eksik bir Yunanistan'ı yenemiyorsak zaten bir daha ne şampiyonluk, ne de madalya hayali görelim...Hiçbir mazeretimiz yok...
Önemli olan kilit maçları kazanmaktı, malesef karavana attık...
Tanjevic kazanabileceğimiz bir şampiyonayı hadi Mehmet'i geçtim, Kaya'yı,Serkan'ı,Ermal'i,Tutku'yu kadroya almayarak baştan bitirmişti zaten.Kadrodakilerin hırslı ve istekli oyunları, kendilerini aşmaları herkes gibi beni de umutlandırdı ama esas maçları kaybettik işte, şutörsüz,pota altında Semih,Oğuz gib vasat oyuncular varken birtek Ömer Aşık ile bu işler olmuyor...
Sadece Hidayet'le dış şut atılmıyor...OYsa belki Avrupanın en iyi şutörü bizde (Serkan)
Tutku gibi ligimizde büyük bir yıldız varken Ender'in saman alevi oyunuyla olmuyor...
Yazık oldu, çok yazık...
Gönlüm geçmişlerini sevmesemde Sırbistan dan yana, bu turnuva da bence en iyi basketbolu oynayan onlar...Onlar olmazsa Slovenya olsun diyicem ama İspanya bu sefer rahat başaracak gibi...
1.,2.,3.,4.'lük adaylarım ise halen değişmedi...
Emrah Bakın' Alıntı:Benim tahminlerim :
Şampiyon : İspanya (Bu sefer tarih tekerrür etmez, P.Gasol'süz de olurlar; diğer takımların yıldızlarının gelmediği bu turnuva da ellerini kollarını sallaya sallaya hemde)
Finalist : Sırbistan (Her inişin de bir çıkışı vardır, gençlerden verim alma vakitleri geldi)
Üçüncü : Yunanistan (Ne de olsa şeytan tüyü var onlarda, Papaloukas olmasa bile 3. olurlar)
Diğer Yarı finalist : Slovenya (Açıkcası Hırvatlarla aralarında çok kararsız aldım)
Süpriz Takım : Makedonya (Bence çok şaşırtıcı sonuçlar alacaklar, Stefanov'un önderliğinde iyi bir kadroları da var)
Hayal Kırıklıkları : 1-Rusya (Son şampiyonun işi Kirilenko'suz bu sefer çok zor)
2- Türkiye (Umarım yanılırım ama Tanjevic bu takımı baltaladığı sürece hiç sanmıyorum)
Turnuva öncesi tahminimde dört yarı finalisti de bilmişim...Süpriz ve hayal kırıklıklarında ise yanılmışım...
Keşke Yunanitan'da yanılsaydım
Moralim gerçekten bozuk, Bu kadar formdayken, bu kadar eksik bir Yunanistan'ı yenemiyorsak zaten bir daha ne şampiyonluk, ne de madalya hayali görelim...Hiçbir mazeretimiz yok...
Önemli olan kilit maçları kazanmaktı, malesef karavana attık...
Tanjevic kazanabileceğimiz bir şampiyonayı hadi Mehmet'i geçtim, Kaya'yı,Serkan'ı,Ermal'i,Tutku'yu kadroya almayarak baştan bitirmişti zaten.Kadrodakilerin hırslı ve istekli oyunları, kendilerini aşmaları herkes gibi beni de umutlandırdı ama esas maçları kaybettik işte, şutörsüz,pota altında Semih,Oğuz gib vasat oyuncular varken birtek Ömer Aşık ile bu işler olmuyor...
Sadece Hidayet'le dış şut atılmıyor...OYsa belki Avrupanın en iyi şutörü bizde (Serkan)
Tutku gibi ligimizde büyük bir yıldız varken Ender'in saman alevi oyunuyla olmuyor...
Yazık oldu, çok yazık...
Gönlüm geçmişlerini sevmesemde Sırbistan dan yana, bu turnuva da bence en iyi basketbolu oynayan onlar...Onlar olmazsa Slovenya olsun diyicem ama İspanya bu sefer rahat başaracak gibi...
1.,2.,3.,4.'lük adaylarım ise halen değişmedi...