Tanjevic müthiş bir coaching performansı koydu ortaya...
Alperen Kaplan' Alıntı:Tanjevic müthiş bir coaching performansı koydu ortaya...
Ben de Çağlar gibi düşünüyorum maalesef bu bizim basketbola bakış açımızla alakalı bizim gibi sistemsizliği sistem haline getiren takımlarda fitch gibi kendi pozisyonunu kendi yaratan oyuncular başarılı olur.Gurovic Jasaitis gibi sistem oyuncularının başarılı olması çok zordur.Umarım ben yanılırım ama bu şekilde olacağını düşünüyorum.Gurovic bu konuda en büyük yaramdır.tarihimizin en kariyerli 3 5 oyuncusundan birini bu şekilde harcadık ve bu ona da çok kötü tesir etti tahminimce gurovic basketboldan soğudu basketbol anlamında ritmini kaybetti bir daha o eski ışıltılı günlerine dönemeyecek sanırım.Geçen sene başında bize geldiğinde ne kadar daha oynamayı planlıyosun denmişti Kendimi güçlü hissediyorum en az 3 4 yıl daha oynarım demişti ama sanırım bu sezon bir efsanenin son yılı olacak umarım hayallerinin takımı kızılyıldızda basketbolu bırakma şansını ona verirler.Eğer geçen seneyi bizde değilde kızılyıldızda prokomda veya sistemi olan herhangi bir avrupa takımında geçirseydi gerçekten 3 4 yıl daha üst düzey oynayabilirdi.Galatasaray macerası onun bir bakıma basketbol hayatını bitirdi.A.Çağlar TORUN' Alıntı:Ayrıca Jasaitis'in de tıpkı Gurovic gibi fayda sağlayamayacağını düşünüyordum, bugün bir kez daha gördüm bunu.. Tabii bu Jasaitis'in iyi ya da kötü oyuncu olması ile alakalı değil, bizim basketbola bakışımız ile alakalı tamamen..