Euroleague Fantasy Challenge 2010-2011

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Geçen hafta benim ilk haftamdı ve 70 puan almıştım,bu hafta şimdilik 6 oyuncudan 114.6 puan aldım.Bu akşam'ın puan getirenleri şu şekilde.

Papaloukas 7.7 +
Spanoulis 19.8 +
Bourousis 26.4 +
Kerem Gonlum 19.8 +
Ksistof Lavrinovic 20.9 +
Stanko Barac 20.0

Yarın oynayacak 4 oyuncum Jacopo Giachetti,Tarence Kinsey,Omer Onan,Luca Vitali.

Dün oynayan oyuncularına bakınca iyi kadro kurmuş gibisin ama kalan 4 oyuncun pek içaçıcı değil maalesef. Ömer Onan haftasonu TBL de iyi iş çıkardı ama bu akşam görevi Juan Carlos Navarro' yu durdurmak olacak. Kısacası ne kadar verim alabileceğin şüpheli.

Ayrıca Olympiakos gibi bir takımdan 3 oyuncu almak pek mantıklı değil Bayram. Yine şanslısın fena puan getirmemişler ama biraz da istisna bu durum bence.

Roberts+ Radoseviç=0

7 oyuncudan 89 puan aldım bir oyuncumda sakat kaldı Washington ve Dasiç..

İkinci takımımda 1 oyuncudan 6 kredi ile 26,4 puan alarak kendimle gurur duyuyorum :) Onun ismi olimpiakostan Papanikalau :)

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":mdbjvh5j]Geçen hafta benim ilk haftamdı ve 70 puan almıştım,bu hafta şimdilik 6 oyuncudan 114.6 puan aldım.Bu akşam'ın puan getirenleri şu şekilde.

Papaloukas 7.7 +
Spanoulis 19.8 +
Bourousis 26.4 +
Kerem Gonlum 19.8 +
Ksistof Lavrinovic 20.9 +
Stanko Barac 20.0

Yarın oynayacak 4 oyuncum Jacopo Giachetti,Tarence Kinsey,Omer Onan,Luca Vitali.

Dün oynayan oyuncularına bakınca iyi kadro kurmuş gibisin ama kalan 4 oyuncun pek içaçıcı değil maalesef. Ömer Onan haftasonu TBL de iyi iş çıkardı ama bu akşam görevi Juan Carlos Navarro' yu durdurmak olacak. Kısacası ne kadar verim alabileceğin şüpheli.

Ayrıca Olympiakos gibi bir takımdan 3 oyuncu almak pek mantıklı değil Bayram. Yine şanslısın fena puan getirmemişler ama biraz da istisna bu durum bence.[/quote:mdbjvh5j]
Papaloukas'ı çıkaracağım kadro'dan böylelikle 2'ye inecek Olympiakos'tan oyuncu sayısı.Onun dışında bu akşam oynayan 4 oyuncudan duruma göre kadrodan çıkaracaklarım olabilir.

lull sen yapma bari arkadaş bu hafta kadar kötüsünü bir daha göremeyiz herhalde .
149 ve 146 puandan sonra 90 alırsak iyidir bu hafta...

Yazık oldu çok yazık.
Bu haftayı da geçen haftakine yakın bir puanla kapatacağım.
Güvenimi boşa çıkarmayan oyuncularım vardı ama sakatlıklar ve faul problemleri tüm kadromdan verim almamı engelledi.

Prensibim değildir ama gecenin bu saatinde kadromu yazayım artık :)

POINT GUARDS
Sergio Rodriguez Real Madrid
Marcelinho Huertas Caja Laboral

SHOOTING GUARDS AND SMALL FORWARDS
Vladimir Dasic Virtus Roma
Rimas Kaukenas Montepaschi
Romain Sato Panathinaikos
David Hawkins AJ Milano

POWER FORWARDS AND CENTERS
Stanko Barac Caja Laboral
Milko Bjelica Lietuvos Rytas
Sofoklis Schortsanitis Maccabi Electra
Jan Vesely Partizan mt:s

126.1 puanla kapadım haftayı.Dün gece oynayan 6 oyuncum 114 puan getirmişti bugün oynayan 4 oyuncum 12 puan getirince puanım bu kadar oldu.

Bourousis iyiki varsın :)
T.Kinsey yaktın beni :oops:

GsBasket liginde bu hafta 2.olmuşum hemde Arda abi gibi bir uzmanın ardından şimdi kendimle gurur duydum valla :p :)

1st ARdaQue EZER 135.2
2nd Bajramovic Bajramovic Team 126.1
3rd itü1905 ITU1905 124.2
4th malik dixon suhut antonio spurs 121.7
5th uAReiS GaLatasaray 120.6

GsBasket liginde bu hafta 2.olmuşum hemde Arda abi gibi bir uzmanın ardından şimdi kendimle gurur duydum valla :p :)

1st ARdaQue EZER 135.2

Hmm gerçekten de bu kadar olumsuzluğa rağmen (Jan Vesely sakatlıktan dolayı oynamadı, aksi gibi kalan pota altı oyuncularından da yeterli performans alamadım.) haftayı lider kapamak memnuniyet verici.

Bu arada Bayram; sana demiştim değil mi totalde puan olarak ilk haftamızı dikkate alma diye :) Gümbür gümbür geliyoruz, yukarılara tırmanıyoruz :)

2 haftadir oyuncu degistirdim saniyom.. Maclar baslayinca kadroma bakiyom.. Ayni kadro..bisey anlamadim. Her hafta takimi komple silip yenidenmi yapmam lazim.. ?

1st ARdaQue EZER 135.2

2 haftalık acemilikten sonra ben de 4. olmuşum bu hafta,gelecek hafta için çok iddialıyım,bakalım göreceğiz.

D.Wash out...

Ukic ve Teodosic konusunda kararsızım.

B.Roberts out...

Spanoulis, Navarro ve Mickael konusunda kararsızım. Mickael'in yaşı sorun sadece. Geçen maç tek başına sırtladı ama bu maç da ön plana çıkar mı acaba?

P.Jankunas veya K.Pinkney out...

Reyes'i alacağım.