Euroleague Fantasy Challenge 2010-2011

Bende yaptığım değişiklikleri buraya yazayım.

Lakovic'in yerine Jacopo Giachetti'yi aldım.
Vidal'in yerine Luca Vitali'yi aldım.
Ve Stanko Barac'ı aldım.

Bu hafta Spanoulis,Bourousis gibi oyuncularımdan patlama bekliyorum.

Ne kadar istemesem de 73'lük bir oyuncu olduğunu düşünmediğim için fırsat bu fırsat diyerek Madrid'in bayrak oyuncusu Llull'u sattım.

Sergio Llull -> Ömer Onan
Kostas Tsartsaris -> Leon Radosevic
Bruno Sundov -> Ante Tomic

de benim değişikliklerim oldu bu hafta.

8 kredi cebimde kaldı. Marty Pocius bu hafta da kötü performans gösterirse haftaya o da yolcu olacak.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Ne kadar istemesem de 73'lük bir oyuncu olduğunu düşünmediğim için fırsat bu fırsat diyerek Madrid'in bayrak oyuncusu Llull'u sattım.

Sergio Llull -> Ömer Onan
Kostas Tsartsaris -> Leon Radosevic
Bruno Sundov -> Ante Tomic

de benim değişikliklerim oldu bu hafta.

8 kredi cebimde kaldı. Marty Pocius bu hafta da kötü performans gösterirse haftaya o da yolcu olacak.

Gayet mantıklı değişiklikler, hele hele Bruno Sundov' ın hala kadroda bulunması affedilemez bir hata olurdu ...

İlk hafta kredileri bol keseden harcayınca son oyuncumu 9 kredilik Bruno Sundov olarak kullanmıştım :)

Ama baktım 9 oyuncuyla yürümüyor iş, vazgeçtim bu taktikten.

10 oyuncum da göreve hazır şuan.

Roko Ukic
Mantas Kalnietis

F.San Emeterio
Ömer Onan
Marty Pocius
Chuck Eidson

Fran Vazquez
Stanko Barac
Leon Radosevic
Ante Tomic

Arda Abi kadronu yazarsan sevinirim, düşük puanlı ama iyi oyunculara ihtiyaç oluyor zaman zaman.

Arda abi ancak girebildim MSN'e ve sen yoksun, kusura bakma ya. :)

Kadrom kesin halini almamakla beraber şöyle;

D.Washington
K.Tunçeri

B.Roberts
F.San Emeterio
V.Dasic
C.Suarez

K.Lavrinovic
P.Jankunas
S.Barac
K.Pinkney

Kadro kredi toplamaya yönelik, puana yönelik değil. ;)

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Gökhan Ay":380nrusc]ndong mu tomic mi karar veremiyorum bir türlü

Real Madrid' in pota altı rotasyonu düşünüldüğünde mantık olarak kesinlikle direk Ante TOMIC demek gerekir.

Bununla beraber; ortamda bir dolu CENTER varken neden sadece Tomic ile Ndong arasında seçim yapılması gerektiğini anlayabilmiş de değilim açıkçası. ;)[/quote:380nrusc]

eldeki para onlara yetiyor iyi oyuncular arasında

Kerem Tunceri
Bo McCalebb

Bojan Bogdanovic
Fernando San Emeterio
Stefano Mancinelli
Sergio Llull

Milko Bjelica
Ante Tomic
Stanko Barac
Leon Radosevic

bu da benim bu haftaki kadro ......monya ve rubio yu çıkarttım.....tomic ve radosevic i aldım....mancinelli yi çıkartıp çıkartmamakta kararsızım

Kerem Seçer' Alıntı:
Arda abi ancak girebildim MSN'e ve sen yoksun, kusura bakma ya. :)

Kadrom kesin halini almamakla beraber şöyle;

D.Washington
K.Tunçeri

B.Roberts
F.San Emeterio
V.Dasic
C.Suarez

K.Lavrinovic
P.Jankunas
S.Barac
K.Pinkney

Kadro kredi toplamaya yönelik, puana yönelik değil. ;)

Sonunda oyunun mantığını çözmüşsün tebrikler ;)

Bu arada kadromu yazmamı istiyorsunuz ama değişiklik süresi bittiğinde yazayım da Kerem Seçer kopya çekmesin istiyorum eheh :)

Abi sen yazmasın pek ama artık strateji değiştir bence, başarı gelmiyor öyle. :)

Ben her seneye iyi başlarım aslında ama sonradan çöküyorum hep. Bu sene daha bilinçliyim ama.

Kerem Seçer' Alıntı:
Abi sen yazmasın pek ama artık strateji değiştir bence, başarı gelmiyor öyle. :)

Ben her seneye iyi başlarım aslında ama sonradan çöküyorum hep. Bu sene daha bilinçliyim ama.

Başarı gelecek de ilk haftayı kaçırmak pek hoş olmadı, büyük fark açıldı. Extra puanlar kazanmak gerekiyor artık ...

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Gökhan Ay":3gu94dt1]ndong mu tomic mi karar veremiyorum bir türlü

Real Madrid' in pota altı rotasyonu düşünüldüğünde mantık olarak kesinlikle direk Ante TOMIC demek gerekir.

Bununla beraber; ortamda bir dolu CENTER varken neden sadece Tomic ile Ndong arasında seçim yapılması gerektiğini anlayabilmiş de değilim açıkçası. ;)[/quote:3gu94dt1]

Hatırlarsanız bu şekilde bir mesajım olmuştu ama biraz önce okuduğum bir detay konuyu çok enteresan bir hale getirdi diye düşünüyorum. Anlayana artık :)

Regal FC Barcelona:
- Terence Morris and Kosta Perovic are questionable to face Fenerbahce Ulker after picking up knocks over the weekend in the Spanish League.

Bu ortamda Fran VAZQUEZ, Boniface NDONG ve Erazem LORBEK ilginç dakikalar alabilirler ;)

Gazanfer Tosun' Alıntı:

Maçın sonunda 4'de 0 serbest atış atılmaz ki...

Onları atsa 15'in üstüne çıkacaktı puanı, atamadı, listeye yazdırdı ismini.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":vkwl9g35]8 kredi cebimde kaldı. Marty Pocius bu hafta da kötü performans gösterirse haftaya o da yolcu olacak.

Maçın sonunda 4'de 0 serbest atış atılmaz ki...

Onları atsa 15'in üstüne çıkacaktı puanı, atamadı, listeye yazdırdı ismini.[/quote:vkwl9g35]

Maçın uzamasıyla 15 puanı topladı ama yine de göndereceğim :)

Lavriovic-Kaukenas ikilisi 38 getirdi ama Roberts ve Teletoviç ikilisinden 7 puan geldi..Keremi çıkartıp Teletoviçi alan aklıma....6 oyuncumdan yarın müthiş puanlar gelir inşallah..

Geçen hafta benim ilk haftamdı ve 70 puan almıştım,bu hafta şimdilik 6 oyuncudan 114.6 puan aldım.Bu akşam'ın puan getirenleri şu şekilde.

Papaloukas 7.7 +
Spanoulis 19.8 +
Bourousis 26.4 +
Kerem Gonlum 19.8 +
Ksistof Lavrinovic 20.9 +
Stanko Barac 20.0

Yarın oynayacak 4 oyuncum Jacopo Giachetti,Tarence Kinsey,Omer Onan,Luca Vitali.