Euroleague Fantasy Challenge 2010-2011

Geçen senelerde iki farklı lige iki farklı takım ile katılıyordum ama bu sene bir lige katılırken farkettim, aynı takım ile katılıyormuşum ikinci lige de. Bu hep var mıydı yoksa ben tesadüfen mi farkettim? :)

Bu arada ilk maç yarın. Acele edin :)

bende takımı kurdum ama lige daha katılmadım. bu başlığıda yeni gördüm.
başlık ön sayfalarda sabitlenemez mi?
normalde bu kadar az katılım olmazdı. 50 li sayıları bulurdu.

bende lige katıldım takımımın ismide GaLatasaray herkese başarılar

Takımımım ismi gs_burak. Bende bu sene Euroleague Fantasy yok mu diye kendi kendime soruyordum. Kerem Seçer Ermal Kuqo'nun sayfasına yazınca topiki buldum :) Genelde lig başlamaya yakın topik her konuda yukarıda sabitlenirdi, bu sene olmayınca yok sandım neyse ki varmış :) Askere gidene kadar yine üst sıraları zorlamaya çalışacağım. Herkese başarılar...

Sabit konularımız bir hayli fazla olduğundan kendi aramızda eğlendiğimiz bu konuyu o önemli konuların önüne geçirmek istemedim.

U.Olimpija'dan oyuncular vardı kadromda(Gregory) ama ödeme sorunundan ötürü bazıları Adriyatik liginde oynatılamadı(Gregory ve Pinkney). İlievski ve Ozbolt'un sorunları için ilk El maçına kadar sure verilmişti. Son durum nedir net bilgi var mı?

Geçmişte Zalgiris'te de benzer sorunlar yaşanmıştı, onlar oynamıştı ama Olimpija'yı bilmiyorum. Yalnız sözleşmeleri fesh olmamışsa oynarlar herhalde.

Her sene yazıyordum artık yazmayayım dedim ama iki takımla katılan da olmuş. Aynı isimle girenler bana bildirmezse ilk hafta az alan takımlarını silerim ligden.

Kerem Seçer' Alıntı:
Her sene yazıyordum artık yazmayayım dedim ama iki takımla katılan da olmuş. Aynı isimle girenler bana bildirmezse ilk hafta az alan takımlarını silerim ligden.
Kerem abi ben yapmışım galiba ama bilmediğimden dolayı.Bir takım kalması için nasıl silicem.

İki takımı olanlar bana hangi takımı sileceğimi söylerlerse ben silerim. :)

Yiğit tek takım hep daha iyidir. İki takımla uğraşmak da zor oluyor.