Euroleague Fantasy Challenge 2010-2011

Carlos Suarez 22 puan. Takım biraz iyi oynasa 30 alırdı herhalde. Gerçi çok kişinin kadrosunda var, fark yaratmaz pek.

d65.jpg

Guardım bu. İnşallah oynar :)

Herkes korktu da kimse haber vermedi galiba bana? 2.lik icin yarismak da iyiydi sizler icin ama kismet degilmis:) Size iyi eglenceler ben farkinda bile degildim bu hafta basladiginin.

Katılmayan çok kişi oldu, başta Arda abi ama haftaya gelirsiniz ya :)

11 gün önce açmıştım, herkes görür diye düşündüm ama malesef kaynadı konu.

Yaw benim de şimdi haberim oldu, Euroleague açılıs macı falan haberini okuyunca Turkbasket de. Çok ayrı kalmısız basketboldan pehh yani.

Bu haftayı kacırdık, haftaya katılırız artık ama sezon basında patlama yapması muhtemel isimleri kacırdık maalesef, ilk haftadan değerleri yükselir hemen.

Ayrıca hic de calısma yapamadım, bu sezon şanslısınız :)

İlk haftayı geride tamamlayanlar Arda abinin peşine takılsınlar. Bu haftanın acısını çıkarır şimdi o :)

Kerem Seçer' Alıntı:
İlk haftayı geride tamamlayanlar Arda abinin peşine takılsınlar. Bu haftanın acısını çıkarır şimdi o :)

Bakıyorum ağzın kulaklarında; tabi ki neden olmasın ki daha ilk haftadan 150 puan civarında fark atacaksın bana. Taş attın da kolun mu yoruldu ..
Ohh valla yürüyedur ...

başkan seni yahoo fantasy'e alaydık NBA,bide oraların tozunu ataydın ya..

oo Cem , fantasy deyince akla ilk ne gelir Cem gelir.. klas şampiyon.. :ehue

takımım khan1905.

geçen sene pek çok hafta garbojasa ve lull kadromda olurdu. garbojasa vardı onunda son anda çıkardım. bu iyi oldu ama lull u da almadım.
kleiza nın Oly den gittiğini şimdi fark ettim. adam toronto ile anlaşmış. oly bonservis ücreti aldı mı? birde sponulis i pana nın elinden kapmışlar bu sene.

Getireceği puanı kapatırsın ama değeri düşünce paran gidiyor. Mesela denemek için bir takım daha aldım ama hiçbir lige dahil etmedim. Teodosic'in değeri 15,4 almasına rağmen 15 puan düştü, gerçi o 95'ti ama olsun :)