Euroleague Fantasy Challenge 2012

Lakovic 55
Ender 38
Tutku 26
Gordon 54
Shipp 50
Caner 25
Evren 20
Haluk 16
Songaila 54
Andric 47
Shumpert 44
Cevher 35
Furkan 22

hocam biraz açıklarmısınız.Takımmı olusturacagız.Mesela herkese 300 puan verilecek ve herkes kendi takımını kuracak ve Gerçek Euroleague'de oyuncuların katkılarına gore puanmi kazanacagiz.Galiba böyle birşey olacak?=

500 puanınız olacak. 2+4+4 olarak alacaksınız oyuncuları. Yani 2 PG, 4 SG-SF, 4 PF-C olacak kadroda. Toplam 10 oyuncu. Bütçeniz 500. Sistem açılınca ligi de açarım, bizzat dener görürsünüz.

Evet efsane devam ediyor :)
Geçmiş senelerde de oyunu büyük hevesle oynardık; özellikle Kerem Seçer ve Ahmet Salih gibi isimler ön plana çıkıyordu ama bu sene Galatasaray' ın Euroleague' e katılımıyla daha bir keyif ve şevkle oynanacaktır.

Beni bilen biliyor, her sene iddialıyım; bu sene de çok can yakmaya geliyorum :)
Sanal delikanlılara duyurulur :)

Galatasaray oyuncularının puanlarına bakıldığında arkadaşların bahsettikleri gibi Tutku ve Furkan düşük puanlarıyla ön plana çıkıyorlar. Hayırlısı diyelim artık :p :)

Geçen sene forumdan habersiz olduğum için ligden de habersizdim doğal olarak, ama bu sene ben de dört gözle çekiyorum oyunun başlamasını. Bir de tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olacak.

- Kurulan liglerde draft tarzında bir oyuncu seçme işlemi mi yapılıyor, yoksa bir oyuncu birden fazla takım tarafından alınabiliyor mu?
- Birden fazla ligde yer alabiliyor muyuz? (galatasaray sözlük ligi de açmayı planlıyorum, o yüzden sordum :) )
- Birden fazla ligde yer alırsak tek bir takımımız mı oluyor yoksa her lig için ayrı takım mı oluşturuyoruz?

500M gibi bütçesi var her takımın ve her takım bu bütçe doğrultusunda istediği oyuncuları alıyor,yani nba fantasy oyunlarındaki gibi draft sistemi yok.
Muhtemelen aynı takımla birden fazla ligde olabiliriz.

Ne zaman kuruyoruz takımları beyler bilgisi olan yazarmı?