Arda Ezer
ARdaQue
Geçen sene forumdan habersiz olduğum için ligden de habersizdim doğal olarak, ama bu sene ben de dört gözle çekiyorum oyunun başlamasını. Bir de tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olacak.
- Kurulan liglerde draft tarzında bir oyuncu seçme işlemi mi yapılıyor, yoksa bir oyuncu birden fazla takım tarafından alınabiliyor mu?
NBA Fantasy den farklı olarak, Euroleague Fantasy de draft sistemi yok. Oyunun basında sistemin tum takımlara verdigi 500 puanı 2 PG + 4 SG/SF + 4 PF/C şeklinde kullanıyoruz. Dolayısıyla örneğin PG mevkiisinde Jaka Lakovic birçok takımın kadrosunda da bulunabiliyor.
- Birden fazla ligde yer alabiliyor muyuz? (galatasaray sözlük ligi de açmayı planlıyorum, o yüzden sordum )
Aynı takımla farklı bir lige de katılabiliyorsunuz. Bunun bir sınırı yok.
- Birden fazla ligde yer alırsak tek bir takımımız mı oluyor yoksa her lig için ayrı takım mı oluşturuyoruz?
Yukarıda da bahsettiğim gibi aynı takımla hem gsbasket ligi nde hem de örneğin varsa gssozluk ligi nde bulunabiliyorsunuz. Ayrıyetten istenirse farklı bir takım daha yaratılıp liglere iştirak edilebiliyor. Ama sanırım onun için farklı kullanıcı adı tanımlanıyordu, tam hatırlamıyorum bu detayı.