Euroleague Fantasy Challenge 2012

Takım hazır.Galatasaray'dan 3 oyuncu aldım.4 Uzunumda çok genç oyuncular.
Birazda bilgi vereyim takım hakkında
En yüksek krediyi Fernando San Emeterio için verdim. ( 80 )
En düşük krediyi Furkan Aldemir için verdim ( 22 )

Beyler fikirlerinizi merak ediyorum;

Henüz herhangi birini takıma alıp almamakta kararsızım ama; Galatasaray' da Tutku Acık ve Ender Arslan mantıklı puanlara sahipler. Hatta Tutku oyuna epeyce düşük puanla başlıyor.
Bildiginiz üzere Ender 38, Tutku 22 puan a sahip.
Aradaki 16 puanı da hesaba katarak ikisi arasında seciminiz hangisi olur?

Beyler fikirlerinizi merak ediyorum;

Henüz herhangi birini takıma alıp almamakta kararsızım ama; Galatasaray' da Tutku Acık ve Ender Arslan mantıklı puanlara sahipler. Hatta Tutku oyuna epeyce düşük puanla başlıyor.
Bildiginiz üzere Ender 38, Tutku 22 puan a sahip.
Aradaki 16 puanı da hesaba katarak ikisi arasında seciminiz hangisi olur?

Şimdi rakiplerime burda pek yardımcı olmak istemem aslında ama... :)

Tutku diyorum abi..Ben ilk maç çok zorlanacağımızı sanmıyorum ve Tutku ile Lako'nun asistleriyle kolay basket bulacağız gibi geliyor..Bir de 16 kredi az bir fark gibi ama çok ihtiyaç oluyor..Ben takımı dengeli kurdum yine de son oyuncumu 5-6 kredi yüzünden başka seçmek zorunda kaldım..

Bu arada kendine oynayan Kerem Secer pek acıklamak istemiyor sanırım ama oyuncuların mactaki puanları ne şekilde hesaplanıyor; bu konuyu tam acıklıga kavusturalım ki ona göre kadronuzu yapılandırın:

(sayı+rebo+asist+top calma+blok+kendisine yapılan faul) - (kacırdıgı tum sutlar+yaptıgı fauller+yedigi bloklar+top kayıpları) = Verimlilik Puanı

Ayrıca oyuncunun takımı o haftaki macını kazanırsa; o hafta kazandıgı verimlilik puanına % 10 ilave ediliyor. Örneğin totalde 15 puan alan Lakovic, eğer ki GS macını kazanırsa +1,5 puan daha alıp puanını 16,5 a yukseltmis oluyor.

Galatasaray'ın da euroleauge'e kalmasıyla bu sene efsane bir oyun olacağını düşünüyorum. Bu sene daha sıkı takip ederiz diğer takımları falan. Daha da kalabalık oluruz.

Ben de üye oldum, bu sene çok zevkli olacak çok :) Bu arada daha ilk günden 30 takım olmuşuz

Üye Adı : mustafasimsek
Takım Adı : mustafasimsek

Oyuncu sattım ama yerine yenisini aldırmıyor. Böyle ufak sıkıntılar var sanırım umarım lig başlamadan düzelir.

Ben bir türlü lige dahil olamıyorum. Şifre hatası veriyor?

Bu oyunu herhalde 7-8 senedir oynuyoruz. Bir başarım olduğunu söyleyemesem de anladığım şudur ki önemli olan elinizdeki adamların istatistik kağıdını doldurması ve mümkünse yeni kağıt istemesidir..

A oyuncusu 35 sayı, 1 ribaund, 2 top kaybı yapmış.. B oyuncusu 10 sayı, 5 rib, 3 asist,2 top çalma yapmış olsun. B oyuncusunun daha yüksek puan aldığını gördüğüm çok olmuştur..

Bu sene ödüller de iyi görünüyor :)

http://fantasychallenge.euroleague.net/texts.php?titulo=Prizes

Ayrıca tecrübeli arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. Sitede şöyle bir ifade var
Remember, you can create an unlimited amount of teams, but only three trades per week will be allowed for the better part of the season!
Yani sınırsız sayıda takım oluşturabilirsiniz, ancak sadece 3 oyuncu değişikliği yapabilirsiniz. Buradaki 3 oyuncu değişikliği her bir takım için mi, yoksa tüm takımların toplamı olarak mı yapılabilecek?