Euroleague Fantasy Challenge (2014-15)

Rudy' nin oynamayacağı son saatte belli olmuş; yazık oldu 1 oyuncu eksik olarak haftayı geçireceğim :(
Tanju Çiçek sen de beni hiç uyarmadın alacağın oldun ....
 
Fantasy haftasına Rudy kaç puan getirdi heyecanıyla siteyi açıp oynamadığını görünce yaşadığım paha biçilmez hayal kırıklığı ile başlıyorum.
 
Rudy'nin oynamaması takımında olan arkadaşlar için büyük şanssızlık... Resmi ristede "İnjury Report" haberini dün görememiştim, sanıyorum ki baya geç yayınladılar yada benim gözümden kaçtı. Ben de Rudy yada Carroll'dan birisini takıma katmayı düşünürken, hem geçen hafta ki formu hem de değerinin düşük olmasından dolayı -biraz da şansıma- Carroll'u aldım. Şansımın da etkisiyle 20,9 puanlık bir başlangıç yapmış oldum haftaya. Herkese bol kazançlı bir hafta dilerim...
 
Bende fantasy liginiz olduğunu yeni görüyorum benimde şu an aktif bir takımım var puanı da hatrı sayılacak seviyelerde lige giriş yapmamız mümkünmü alımlar kapandımı yoksa ?
 
Genel sıralamada 2.'liğe kadar yükseldik. 7 oyuncumu hiç değiştirmedim sezon başından beri. Kuzminskas ve Kaun'u bu hafta yollamakla yollamamak arasında çok gidip geldim ve yine takımda tutmaya karar verdim, umarım utandırmazlar. Yine sezon başından beri yaptığım gibi 3 SF ve SG'mi değiştirdim. İlk tercihim Jaycee Caroll iyi puan getirdi. Diğer tercihlerimde James Anderson ve Djedovic bakalım onlar neler yapacak.
 
Llull nihayet beklediğim puanları getirmeye başladı, 25.3 getirdi dün. 2 guard ve 4 uzundan iyi kredi alıyorum, Ayon da 17.6 getirdi. Şutör kısaları seçme de problem yaşıyorum sadece, onları da bi hâlledersem güzel yerlere geleceğim galiba. Bu hafta Sanders'i seçtik Sassari'den, adamın istatistik yapmayacağı tuttu.
 
San Emeterio sakatmış kahretsin ya.Ama oynama ihtimali de varmış inşallah oynar.
Lull'u ben de geçen hafta aldım.İki haftadır çok iyi puan getiriyor.Sene başından beri Toolson ve Kuzminskas'ı hiç değiştirmedim.Ortalama hep 15-23 arasında puan getiriyorlar.
Kaun'la Batista'yı da hiç değiştirmedim.Değiştirmeyi düşünmüyorum.Yanlarına Furkan'la Kaimakoglou'yu aldım bu hafta.İyi ki Vesely'i değiştirmişim.
İki oyuncudan 39.3 puanla başladım.Fena değil.Spanoulis'ten 20+, Furkan ve Arroyo'dan toplamda 50+ skor bekliyorum bu hafta.Hayırlısı :)
 
Anderson 41,8 puan getirdi, maşallah. Korkarak yaptığım 3 tercih + Pargo 4'lüsü 103,7 puan getirdi. İyi bir puan alacağız gibi bu hafta bir aksilik çıkmazsa.
 
Bu hafta kadromda Slaughter dışında tüm oyuncularım güzel puanlar getirdi takıma. İnşallah bugün güzel bir oyunla kazanırız da Furkan ve Arroyo ile iyice yukarı çıkmış oluruz. Takımdan Markovic ve Slaughter'ı yollayıp eli yüzü düzgün bi guard ve uzun bulmanın vakti geldi .
 
Bizim ligde liderliğe, genel sıralamadada 52.liğe yükseldik ama beklediğimden az puan aldım bu hafta. Marcus Williams -3 ile büyük hayal kırıklığı yarattı. Kaun'da 6,6 puan getirdi. Yanlız önümüzdeki hafta çok zorlu gözüküyor.
 
Ligde bu hafta 14. genelde 15.Sıradayım bu hafta 177 puan aldık.

James Anderson'u çıkarıp Hackett'ı almam ve 38 rkg yapması tam bir fiyasko oldu Hackett 8 rkg yapabildi.

Bu hafta da yüksek puanlı uzunları değiştirmeyi düşünüyorum Marjanovic 94 rkg ile hala takımımda çıkarma zamanı geldi diye düşünüyorum Harangody düşündüğüm isim Guard rotasyonu için Sergio Rodriguez diğer zamanının geldiğini düşündüğüm oyuncu ama umarım fiyasko olmaz.
 
Haftanın en iyi 30 takımı

nG4Yqg.jpg


Genel Sıralama ilk 20 takım

zENQ96.jpg
 
Tunca amca Overall da 3. durumda (y) *nerd* *beer*

Bu hafta özellikle Rudy Fernandez' in durumu bana yaklaşık 20 rkg kaybettirdi :(
Tabi buna yanlış oyuncu tercihlerini de ekleyince birden bire gerilemiş olduk :(

Gelecek hafta fazlasıyla ince eleyip sık dokumak lazım ....
 
Bu haftaki maçların başlamasına yaklaşık 2,5 gün kaldı ve bana kalırsa bu haftanın en önemli ikilemi Kızılyıldız' lı Boban Marjanovic' i takımlarda tutup tutmama konusunda yaşanacak. Yaklaşık 95 krediye yükselen Marjanovic şu sıralar Avrupa' nın en dominant pivotu görünümünde ancak olası bir vasat performansta kredisi düşüşe geçebilme ihtimali de söz konusu. (Aynı Milos Teodosic gibi; son maçta muhteşem performans sergilemiş olabilir ancak 84 kredilik değerinin düşmemesi için 20+ rkg getirmesi gerekiyor ki Teodosic gibi istikrarsız bir oyuncu için sıkıntılı bir süreç.)

Benim açımdan haftayı iyi geçirmelerini öngördüğüm ve kredi/getiri olarak göze çarpan oyuncuları paylaşmak gerekirse;

Point Guards
* Jeremy Pargo 72,7 at Unicaja Malaga
* Thomas Huertel 72,0 vs Crvena Zvezda
* Marcus Williams 69,3 at Caja Laboral Kutxa
* Taylor Rochestie 59,9 at Unics Kazan
* Sergio Llull 57,4 at Anadolu Efes
* Jayson Granger 54,0 vs Maccabi Tel Aviv Electra
* Sam Van Rossom 46,0 at Neptunas Klaipeda
* Dimitris Diamantidis 40,8 at Barcelona

Shooting Guards & Small Forwards
* Keith Langford 81,5 vs Nizhny Novgorod
* Tarence Kinsey 73,0 at Unics Kazan
* Mindaugas Kuzminskas 70,0 vs Maccabi Tel Aviv Electra
* Vassilis Spanoulis 69,3 vs Galatasaray Liv Hospital
* Vladimir Micov 62,7 at Olympiacos Pireaus
* James Anderson 59,5 at Dinamo Sassari Sardegna
* Nihad Djedovic 55,7 vs Fenerbahçe Ülker
* Jaycee Carroll 45,9 at Anadolu Efes
* Sasha Vujacic 41,8 vs Crvena Zvezda
* Romain Sato 36,5 at Neptunas Klaipeda
* Alessandro Gentile 36,0 vs PGE Turow
* David Logan 36,0 vs Zalgris Kaunas
* Sinan Güler 22,5 at Olympiacos Pireaus

Power Forwards & Centers
* Boban Marjanovic 94,7 at Caja Laboral Kutxa
* Damian Kulig 84,0 at Armani Milano
* Andrey Vorontsevich 73,5 at Limoges
* Jamel McLean 70,5 at Cedevita Zagreb
* Zoran Erceg 70,5 at Olympiacos Pireaus
* Brian Randle 66,9 at Unicaja Malaga
* Felipe Reyes 65,8 at Anadolu Efes
* Ante Tomic 63,6 vs Panathinaikos Athens
* Justin Doellman 61,6 vs Panathinaikos Athens
* Furkan Aldemir 60,8 at Olympiacos Pireaus
* John Bryant 59,2 vs Fenerbahçe Ülker
* Trey Thompkins 59,0 at Unics Kazan
* Samardo Samuels 56,3 vs PGE Turow
* Bojan Dubljevic 53,8 at Neptunas Klaipeda
* Miro Bilan 51,5 vs Alba Berlin
* Luka Zoric 45,5 at Bayern Munchen
* Bryant Dunston 41,8 vs Galatasaray Liv Hospital
 
Geçen hafta Sergio Rodriguez'i aldım. Sakatlanmış oynamadı. Bu hafta Diamantidis ve Dunston'ı koydum. İkisi de oynamadı. Hayır Diamantidis'i almasam Marcus Williams'ı alacaktım. Bi ton puan almış bu hafta o da.
 
Dunston beni de etkiledi malesef. Ayrıca haftalardır kredi kasan Goudelock'ı bir kere alıyım dedim 6 kredi getirdi. Bu ikisinin yerine başkasını alsam 210 civarı alacaktım bu hafta, 175 de kaldım. 130 lardan ilk 40 a geldim, Goudelock ve Dunston yüzünden böyle olmak da çok trajedik.
 
Goudelock ciddi hayal kırıklığı oldu bu hafta. Diğer yandanda D'or Fischer ve S. Lawal arasında gidip gelip, Lawal'ı göndermekte etkiledi bu hafta.

İlk virajı geçtik, D'or Fischer, Dubljevic, Pilepic, Lawal, Langford, Kaımakoglou, Jamar Smith, Ribas, Gaılıus, Dedovıc. Hepinizden ara ara güzel katkılar aldım, ara ara sövdüm. Ama bazı arkadaşlar gerçekten ciddi katkılar verdi ama yollar buraya kadarmış (tabii transfer yapmazsanız) Hepinize teşekkürler, tekrar görüşmek üzere :)
 

Üst